Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Dirrty..polako...doci ce sve na red..jedan po jedan..
Ali takva govna ne zasluzuju posebnu temu, te ih trpamo u off topice gde stignemo![]()
Inace, otkidam na 3-4 pesme mnooogo... i mnooogo su mi bolji izbor za lead singEl nego Million dollar bill :/
Originally posted by GagaJa nisam kritičar,ja sam voleo njen glas,boju i snagu toga glasa,kao i način na koji je taj isti glas upotrebljavala...
..ja ne znam shto svi prave frku oko njenog glasa..i moj glas ne zvuchi isto kao pre 20godina?!
..zena ima skoro pet banki..ni aretha franklin ne zvuchi isto kao pre..chaka khan..patti labelle..natalie cole..mary j.blige..mariah carey..pa niko ne pravi frku..
..pre je "kriticharima" smetalo shto je bila sva perfektna i bez mane na bini..a sada smeta shto nije vishe takva..zato je meni sada josh emotivnija i stvarnija nego ikad!
Originally posted by Super MarioUh bre
I pored krchanja u nekim momentima, nikad joj nisam chuo tako emotivno izvodjenje neke pesme. Meni cak bolje zvuci nego na cd-u
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!