Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by DirrtyMa hajde.... Volim Shakiru, i postujem njen rad.. a to da kopira Bijonse.... ne bih rekla, pre bih rekla da je obrnuto... Shakira nije retardirana niti njeni pokreti koji su jedintveni... ova nova pesma koju je izbacila, meni je na pocetku bila onako.. posle duzeg slusanja postala mi je ok.... i nisam skoro videla Shakiru videla u takvom izdanju, mislim cak nikad... ali mi se dopala..
Malko je zanimljivija pesma na par slusanja nego na prvo... ali je opet bezvezna.
Nego, meni bode oci njeno vizuelno kopiranje Beyonce, isticanjem guzice... i retardiranih plesnih pokreta.
Mada, Beyonce sve to mnogo bolje stoji.
Pohvala za izgled doduse, izgleda sexy... samo je na kraju apsolutno retardirana... kako pojavom, tako i pokretima.
P.S. Spanska verzija mi je bolja.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!