Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Koji web browser koristite?

Internet Explorer 6
Nema glasova
0%
Internet Explorer 7
1
2%
Internet Explorer 8
1
2%
Mozilla Firefox
23
37%
Opera
11
18%
Opera
11
18%
Safari
1
2%
Google Chrome
12
19%
Flock
Nema glasova
0%
Maxthon
2
3%
Netscape Navigator 9
Nema glasova
0%
Avant Browser 11
Nema glasova
0%
K-Meleon
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By DarkStar
Današnje tržište je preplavljeno web browserima koji se konstantno nadigravaju u želji da budu najbrži, najfunkcionalniji i, naravno, najkorišćeniji.

Izaberite SVOJ web browser, diskutujte o prednostima jednog u odnosu na drugi, preporučite neki browser koji je slabije poznat...

Ukoliko koristite više od jednog browsera, možete izabrati više opcija...

Napomena: Internet Explorer ima čak 3 opcije zbog unikatnosti i masivne razlike između verzija...
Korisnikov avatar
By bothways
Hmm, glasao sam za FF, ali koristim i Operu i Epiphany [koji nije naveden].
Nisam video da je multiple-choice izbor.

Btw, mislim da vec postoji tema [nisam siguran za anketu].
Korisnikov avatar
By ::fy::
Najviše vremena surfujući provodim preko Google Chrome-a jer je ubedljivo najbrži i najjednostavini. Zbog nekih stvari (poput online plaćanja) prinuđen sam da koristim i Internet Explorer 8. Za svaki slučaj imam instaliran i Firefox 3.5.2 :D I to je to, ostale navedene browser-e nikada nisam koristio (a za neke nisam znao ni da postoje)
Korisnikov avatar
By spliff
ie8
safari
opera

nijesam glasao, jer nije data mogutjnost glasanja za vishe opcija
Korisnikov avatar
By Burak
Firefox
Ponekad opera
Google Chrome rijetko jer mi djeluje nekako nesiguran.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Google Chrome. Zato što je najbrži i zato što retko krahira i to samo u pojedinim tabovima -- ne ruši se ceo program. Jednostavan i pouzdan.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by ::fy::
Najviše vremena surfujući provodim preko Google Chrome-a jer je ubedljivo najbrži i najjednostavini.
:up:
Korisnikov avatar
By Rei
Firefox, od kako postoji :)

Ima prosto najbolje reshenu privatnost. Sve se mozhe bash lepo podesiti u zavisnosti od potreba. Chrome je cool, lepshi, brzhi, jednostavniji, ali ne mozhe da automatski brishe browsing podatke pri zatvaranju (a djavo zna da sam jako zaboravan da to radim ruchno), a njegov incognito mode sa druge strane brishe sve, shto mi opet ne odgovara. Firefox mi lepo pri svakom zatvaranju brishe sve osim cookies, da ne moram jadan da se manuelno logujem na 10 sajtova pri svakoj sesiji. Adress bar mozhe da se podesi da ne prikazuje history chak i kada history nije obrisan, iliti podaci ne moraju nuzhno da se obrishu, a opet nisu ni svima na izvol'te. Ako bi neko bio uporan i radoznao mogao bi iskopati svashta, sreca pa moji namju tu naviku.

A tu su i adblock i autocopy koje Chrome nema...
Korisnikov avatar
By Berserker
Opera 10 Beta2, potpomognuta Google Chrome-om
Korisnikov avatar
By Mikili73
Mozilla Firefox i IE zbog online bankarstva.
Korisnikov avatar
By Marvin
Isto i ja. FF sem za banku.
A što mora plaćanje preko IE?
Korisnikov avatar
By Mikili73
Tako su napravile pojedine banke. Moja Intesa zahteva isključivo IE, drugo ne mogu da koristim.Ma politika.....sigurniji im je verovatno IE jer je Microsoft.
Korisnikov avatar
By pthalo
pod windowsom koristim Chrome najčešće, ali ponekad koristim i Fajrfoks i Opera, i ponekad pogledam kako nešto izgleda pod Internet Explorera, ali to je kao zadnji napor.

pod linuksom, najčešće koristim elinks, onda epiphany, opera, i iceweasel. ponekad koristim dillo ili lynx, a imam i w3m instalirano. Moram reći da epiphany je treći najružni browser koji sam ikad videla (prvi je stari Netscape i drugi je dillo), ali ga koristim često pošto nema memory leaks. Kada koristim Opera i Iceweasel više od 30 minuta, kompjuter postaje presporo. Šteta, jer Opera je prekrasna. Najradije koristim elinks, jer tekst browser uvek će biti najbrži, ali ima sajtovi koje ne možeš da ih vidiš sa tekst browser-om, na primer youtube, sajtovi koje upotrebljaju previše javascript, i slični sajtovi.
Korisnikov avatar
By KiWi
Opera i Firefox .. na poslu Firefox, kod kuće pojednako Opera i Firefox (Opera je brža, ali Firefox ima dodatke koji su nezamenljivi) ...

Nekad koristim i Flock ...
Korisnikov avatar
By andjela
opera uvek poslednji build

i firefox samo za raiffeinsen online banking (IETab extenzija)
Korisnikov avatar
By Rei
Koja je poenta FF + IETab za ebanking kad imash IE ? :)
Korisnikov avatar
By andjela
ruzan + spor + los + debilan... mislim na ie :)
Korisnikov avatar
By DarkStar
1. nemam pojma zašto sada ne dozvoljava više izbora, ja sam tako postavio :P

Ja trenutno koristim Maxthon 2 i Firefox

Maxthon je browser koji je zasnovan na Internet Exploreru ali po mnogim stvarima je bolji. Maxthon je jedini browser koji sam do sada koristio (a koristio sam SVE sa liste) koji ne samo da efikasnije blokira reklame od ostalih browsera, Maxthon mi dozvoljava ma RUČNO podesim koju reklamu ne želim da vidim (ukoliko, kojim slučajem, browser nije već sam blokirao reklamu). I to ne samo slike, već i sam linkovan TEKST! Pop-up prozore nisam video nikada, plus Maxthon ima neke napredne funkcije koje u ostalim browserima možete imati samo uz addon-e:
- Maxthon Downloader, preko kojeg imate zadivljujuće veliki broj podešavanja; download nikada nije za mene bio bezbedniji i funkcionalniji
- File Sniffer, koji ima sposobnost da pronađe audio i video medije na učitanoj strani i omogući vam da ih sačuvate na HDDu (YouTube video klipovi, MySpace MP3 itd.)
Ovo možete imati na Operi NIKAD :P u Chrome-u samo preko javascripta, za Mozillu ima brdo addon-a, ali samo Maxthon ima tu mogućnost integrisanu u sam program...

itd.

Da ne spominjem da meni Maxthon izgleda lepše od svih ostalih browsera zajedno :lol:
Mozillu držim kao backup zbog "Private Browsing"-a i zato što neke određene flash aplikacije na internetu koje koristim ne rade najbolje u Maxthon-u (dakle, ni u IE)
By Dragonite
Operu za svakodnevni browsing, ovaj forum, web mejlove.

Firefox za Facebook i još par sajtova.

Chrome za pojedine mejlove, goste i kad baš poželim promenu.
Korisnikov avatar
By decko
Operu i Firefox mada polako dolazim u iskusenje da u potpunosti predjem na Firefox posto mislim da mi manje koci i da je brzi za vecinu sajtove na koje idem.
Korisnikov avatar
By DarkStar
Originally posted by fazza
Toliko o Microsoftu... :sudija:
Uopšte me ne čudi... IE6 je definitivno najgori browser u istoriji, IE7 je ispao manje više OK, najveći je problem to što je rastrgan između XPa i Viste... U tom pogledu, IE8 je još gori, međutim, ja sam lično veoma zadovoljan sa IE8... Istina, pod XPom ne valja ni za *****, ali na Win7 (za koji je i namenjen) radi fantastično.
Korisnikov avatar
By Torry
firefox zbog proveravanja ispravnih linkova za rapid i ostalo
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by DarkStar
Originally posted by fazza
Toliko o Microsoftu... :sudija:
Uopšte me ne čudi... IE6 je definitivno najgori browser u istoriji, IE7 je ispao manje više OK, najveći je problem to što je rastrgan između XPa i Viste... U tom pogledu, IE8 je još gori, međutim, ja sam lično veoma zadovoljan sa IE8... Istina, pod XPom ne valja ni za *****, ali na Win7 (za koji je i namenjen) radi fantastično.
ja bih rekao da je IE5 bio gori ... užas! Hvala Netscape-u, bez njega ne bih pregurao period od kupovine modema do pronalaska firefoxa i opere
Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by Dušan Maljković
Google Chrome. Zato što je najbrži i zato što retko krahira i to samo u pojedinim tabovima -- ne ruši se ceo program. Jednostavan i pouzdan.
same here
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!