Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Šta je starije veza ili seks?

Veza
7
20%
Seks
14
40%
Baš me briga
8
23%
Znam, ali neću da odgovorim.
6
17%
Upravo završiš čavrljanje s bratom :mazi: o sličnoj temi. I dok je on realan i shvatanja da se lik može najbolje upoznati kroz seks da bi postojala mogućnost veze.
Ja i dalje verujem da je nevin kontat bez poljubca, kasnije s poljubcem i tek na kraju sa seksom ključ za vezu.

Oba prilaza imaju skrivene Demaklove mačeve.
Prvi pruža mogućnost liku da izvuče zaključak da niste materijal za vezu...jer se kao i s njim jebete na svakom koraku.
Dok drugi prilaz nosi šansu da seks baš i neće biti nešto...što momentalno umanjuje ako ne i uništava mogućnost zdrave veze.

I šta sad? Kako se postavljate?
Go with a flow?:hmm:
Korisnikov avatar
By m..
kako se sklopi. probala i jedno i drugo. najbolje mi je kad imam sex pre 1. dejta, pa onda na 3. tako dobish sve.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Kod mene je sve bilo potpuno ispretumbano.

Prvo sam je zavolela, ali smo imale seks pre veze, pa je posle nekog vremena došla veza, pa tad zaljubljivanje...

Nisam se postavljala. Samo sam se prepustila.
Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by V I V I S E C T

Ja i dalje verujem da je nevin kontat bez poljubca, kasnije s poljubcem i tek na kraju sa seksom ključ za vezu.

Delim tvoje uverenje, ali sa druge strane, dobar moj drug je davno rekao - prvo se pojebite, pa ako u krevetu sve stima, e onda gradite vezu, sto opet nisam mogao da pobijem argumentima i dokazem da apsolutno nije u pravu, jer kako god da okrenes, seks jeste bitan deo svakog zdravog odnosa i svako ko kaze drugacije fakat nije u pravu.

Naravno, sve zavisi od toga kako neko prilazi svemu tome. Meni je licno seks jako bitna, ali ne i najvaznija stvar u vezi. Ako ce sa nekim da me veze samo odlican provod u krevetu, a da posle toga nemamo o cemu da progovorimo, ja jednostavno nemam sta da trazim pored takve osobe. Nikada nisam imao seks sa nekim cisto radi seksa. Kod mene to sve krece iz glave, i mislim da su tu ipak najbitniji obostrane emocije i da su najveci pokretac dobrog seksa. Najbolji seks u svom zivotu, ikad, sam imao sa deckom kome sam ja bio prvi decko, zato sto smo se u krevetu vodili iskljucivo instiktima, i bilo je neverovatno.

Sa druge strane, moja prva veza se upravo raspala zbog loseg seksa - dok ga nije bilo, sve je odlicno stimalo, kako smo krenuli sa seksom, tako je sve krenulo nizbrdo - on je bukvalno odradjivao posao, hladan kao spricer, ja sam vremenom postajao sve manje opusten, da bi na kraju dosli u situaciju da sam uvek pred seks spustao novine pored kreveta kako bih prekratio dosadu na neki nacin za vreme istog. Pri tome je taj covek bio 11 godina stariji od mene i podobro je bio iskusan kada je seks u pitanju.

Na kraju - slazem se sa tvojom konstatacijom vezanom za kljuc jedne veze. Nepopravljivi sam emotivac i romantik, i nikada necu ni imati drugaciji pristup. Ako vec dodje do neslaganja u krevetu, vremenom ili postaje sve bolje i bolje, ili ostaje problem i kamen spoticanja koji u nekom trenutku dovede do zavrsetka iste. Ta mogucnost ce uvek postojati, i na to sam spreman uvek kada se upustam u bilo sta sa nekim, bez ikakvih precica u smislu overavanja nekog najpre u krevetu pa zatim naknadnog razmatranja svega ostalog.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by RuznaGlupaZla...
Veza.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by m..
kako se sklopi. probala i jedno i drugo. najbolje mi je kad imam sex pre 1. dejta, pa onda na 3. tako dobish sve.
E ova omladina....:shamar:
Korisnikov avatar
By Combo
Preko veze su veće šanse da se razočaraš u njegov duh, a preko seksa u telo.

Na mene porazno deluju obe varijante, a pošto mislim da su statistički ravnomerno raspoređene, prepuštam se konkretnoj situaciji i slučaju.

A oni koji nisu imali falinke i sa kojima je sve lepo funkcionisalo na oba polja...mislim da nije imalo uticaja šta se desilo pre od ta dva.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Iskustvo nam kaze da najbolje funkcioniraju veze zasnovane na poverenju, iskrenosti i zajednicki utvrdjenim interesima. Seks prija dok si mlad, a i pod stare dane prija, no ne uvek sa istom osobom. To normalnom coveku dosadi, pa ako je prinudjen da uvek ima seks sa istom osobom, radja se frustracija, jer covek je bice radoznalo i zeli promenu, kao i svi ostali sisari.
Zato tvrdim da je najbolje naci osobu koja nam je slicna po interesovanjima i zivotnim prioritetima, pa sa njom stupiti u vezu, a seks da svako upraznjava kako mu se kad i sa kim prohte.
Tako ce sve da shtima i da funkcionishe kao shvajcarski sat.
Korisnikov avatar
By KiWi
Seks je stariji jer je nastao kao jedini način reprodukcije. Veza i ljubav su nastale tek kada je čovek shvatio da osim seksa sa tom drugom osobom može da ima još nešto ...
Korisnikov avatar
By Combo
Mislim da je onaj detalj sa ostatkom sisara presudan.

:lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sex.

Kao sto neko rece, losh sex kad tad zasmeta u vezi, i cesto dovodi do kraha iste.

Naravno, ako vam se neko jako dopadne, pored telesnog upoznavanja cete svakako pozeleti i da se upoznate na svim nivoima.

I kada se sve te kockice poklope, potom sledi zaljubljivanje, kao i veza.

Dakle, zakljucak:
Pristup treba biti podjednako sexualan koliko i chedan!
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by V I V I S E C T
Originally posted by m..
E ova omladina.... :shamar:
sta fali. prvo se posexas jer te privlaci, a posle jer si se zatelebao.
Korisnikov avatar
By Combo
...I na kraju ostaviš jer si se - zajebao.

Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by KiWi
Seks je stariji jer je nastao kao jedini način reprodukcije. Veza i ljubav su nastale tek kada je čovek shvatio da osim seksa sa tom drugom osobom može da ima još nešto ...
Uopste mi nije jasno ni pitanje ni anketa.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Combo
...I na kraju ostaviš jer si se - zajebao.

e, to ne radim. osim jednom, to je bio slucaj smuvavanje pa sex, ni prvo ni drugo nije valjalo.
Korisnikov avatar
By Combo
Pa ok. Nisu svi konstantne sreće da ih ubodu oba da valjaju. Onda moraš da ostaviš, šta ćeš...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja uglavnom ne ulazim u odnos sa predumisljajem...

...takoreci, moje monogamne veze su pocinjale tako sto sam ja samo spontano prestajala da imam seks sa bilo kim drugim...
Korisnikov avatar
By svejedno
KO je stariji, ti ili brat? ,)

..

LM, kapiram..pa i po odgovorima, jel..da je to starsno individualno.

..

Meni sex.
By RACABG
ma ne kupujem ni potkoshulju a da je ne probam prvo.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by RACABG
ma ne kupujem ni potkoshulju a da je ne probam prvo.
Vidis kako smo slicni...
Ni ja nisam rada ni kombinezon ni podsuknju da pazarim, a da ih prvo ne probam.
Podsuknja mora da bude komotna, a kombinezon udoban, to su imperativi i sine kva non za kupovinu.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Sex.

Sve moje veze i ljubavi, pocele su i razvile se iz necega sto je trebao da bude neobavezan sex...

:joint: :happysmoke:
By ...Sitnicava...
Ne znam šta je starije, ali je najstarija potreba.
Seksualna.
Od seksualne potrebe preko veze do sexa.
Ili od potrebe preko sexa do veze, svejedno.
Potreba je prva.
...
Kod mene sve po ps-u (dosadno do bola),
prvo veza, pa seks.

:opatica:
Korisnikov avatar
By Sunce
Isto sranje, drugo pakovanje.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by ...Sitnicava...
Ne znam šta je starije, ali je najstarija potreba.
Seksualna.
a potreba za vezom? to nikom ne treba?
By ...Sitnicava...
Pa, ne možeš imati potrebu za vezom ako ne osetiš privlačnost.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!