Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by deda
Да те мало упутим,графит је на неки начин "светиња",и то се никада не жврља.Свако може да дође у 5 ујутру на стадион или у неки крај и прецрта нечији графит,али зна да после може слободно да се сели из Бг,то се односи на делије,гробаре,радовце...итд; на апсолутно све.
Да те мало упутим, граматика је на неки начин светиња, и то се никада не жврља. Свако може да дође у 5 ујутру на форум и деклинира "антифа" као "антифи", "антифе" и "антифу", али требало би да зна да се ради о скраћеници од "антифашистичко" која не може да се бацака по падежима како се коме ћефне. То се односи и на Делије, Гробаре, Радовце... итд; на апсолутно све.
Originally posted by Stripi
Fascinatna mi je ta rulja. Oni smiju imati nepisana pravila koja vrijede za sve ali ne vole kad postoje legalni zakoni koji vrijede i za njih.
Ludi su ko zečevi.
Originally posted by Lepa KrepaMa, reeeealno.
ja malo proučavala one njihove fb grupe... kakva je to spika, za neverovati.
ono brate pizda im materina pandurska jebeni kerovi šta nam rade a posle kao navijači loši ono mamicu im jebem pedersku dečko napao kera i dobio deset godina a kad oni nas napadnu onda ništa pička im materina šiptarska da im jebem sve pandursko ALL COPS ARE BASTARDS!!!!!
...i to.
totalno.Е,па ти престани да гледаш фб,гомила искомплексираних кретена који су били неколико пута на стадиону,и тим пљувањем,вређањем доказују своју немоћ.Они "прави" не откривају свој идентитет на фб,нису луди да кажу "eee ја сам у БСЦЗ,ја сам у ББРС,ИЦЗ"итд,јер је то "тајна".А тек они који се учлањују у групе против параде су баш јадни и они први неће доћи.Видим да појма немате о неким стварима па зато и волите да лупетате.
ja malo proučavala one njihove fb grupe... kakva je to spika, za neverovati.
ono brate pizda im materina pandurska jebeni kerovi šta nam rade a posle kao navijači loši ono mamicu im jebem pedersku dečko napao kera i dobio deset godina a kad oni nas napadnu onda ništa pička im materina šiptarska da im jebem sve pandursko ALL COPS ARE BASTARDS!!!!!
...i to.
Originally posted by dedadooobro, vidim da ništa nismo naučili iz prethodne epizode. dakle, moraćemo jasnije i glasnije:
Е,па ти престани да гледаш фб,гомила искомплексираних кретена који су били неколико пута на стадиону,и тим пљувањем,вређањем доказују своју немоћ.Они "прави" не откривају свој идентитет на фб,нису луди да кажу "eee ја сам у БСЦЗ,ја сам у ББРС,ИЦЗ"итд,јер је то "тајна".А тек они који се учлањују у групе против параде су баш јадни и они први неће доћи.Видим да појма немате о неким стварима па зато и волите да лупетате.
Originally posted by Lepa KrepaU stvari mislim da cela ta rečenica treba da bude drugačije napisana da bi bila jasnija.Originally posted by dedadooobro, vidim da ništa nismo naučili iz prethodne epizode.
Е,па ти престани да гледаш фб,гомила искомплексираних кретена који су били неколико пута на стадиону,и тим пљувањем,вређањем доказују своју немоћ....
2. pre veznika "i" ne stavlja se zarez (mada, mislim da sam prošli put to propustila da ispravim, my mistake).
Originally posted by NewYorkerk'o shto i rekoh pre kadgod sam ovo "ubedjenje" vidjao da se shiri, iz mog lichnog iskustva mogu posvedochiti da "ostatak sveta" nema ni narochito loshe ni dobro mishljenje o Srbima, Hrvatima, Boshnjacima, Crnogorcima, pichkama materinama itd.... sve zavisi od koga i za koga ko shta misli.... sve zavisi.
Kao sto i ostatak sveta o nama (srbima)...
Originally posted by Vel boyКо је рекао да нису дивљаци(кад затреба)?Баш зато и не прете преко фб,јер је то одлика немоћних и искомплексираних.За такве сам уверен да неће доћи на параду.Да се разумемо,говорим о људима који су припадници група типа ББРС,БСЦЗ,ИЦЗ,БСР,КЦЗ,Алкатраз,Јанг Еротика,Коалиција...бла бла бла,на оне најекстремније чије графите виђате по целом граду и који не откривају свој идентитет.
Originally posted by NewYorkeri, da kazem josh samo da bih voleo da vidim i upoznam te uljudne i fine "prave navijache" koji nisu divljaci (....da mi oproste divlja plemena sveta koji se iz antropoloshki jasnih razloga smatraju divljima), kao i koji su to, a da nisu pridruzeni fejsbukovim antigej grupama, koji ce/bi da biju uchesnike Povorke, a da "mi to ne znamo", kao shto tako nekako nam/vam poruchuje autor teme.....
Originally posted by dedasad nishta ne kontam.Originally posted by Vel boyКо је рекао да нису дивљаци(кад затреба)?Баш зато и не прете преко фб,јер је то одлика немоћних и искомплексираних.За такве сам уверен да неће доћи на параду.Да се разумемо,говорим о људима који су припадници група типа ББРС,БСЦЗ,ИЦЗ,БСР,КЦЗ,Алкатраз,Јанг Еротика,Коалиција...бла бла бла,на оне најекстремније чије графите виђате по целом граду и који не откривају свој идентитет.
Originally posted by NewYorkeri, da kazem josh samo da bih voleo da vidim i upoznam te uljudne i fine "prave navijache" koji nisu divljaci (....da mi oproste divlja plemena sveta koji se iz antropoloshki jasnih razloga smatraju divljima), kao i koji su to, a da nisu pridruzeni fejsbukovim antigej grupama, koji ce/bi da biju uchesnike Povorke, a da "mi to ne znamo", kao shto tako nekako nam/vam poruchuje autor teme.....
dakle, "гомила искомплексираних кретена који су били неколико пута на стадиону,и тим пљувањем,вређањем доказују своју немоћ" su neki koji nisu "pravi navijachi"A jeл ти не мислиш да је вређање у празно,преко интернета,вређање неког за кога немаш појма ко је,јадно?Јел не мислиш да лече комплексе јер знају да неће доћи на параду?
su divljaci kad zatrebaТо значи да једу,јебу,купају се,иду у школу,на факс,посао итд јер им не пише на челу ко су и шта су.Раде све што и остали људи.Нису пали са Јупитера.
josh me samo zanima, da li su ti iz nabrojanih skracenica, dobri ili loshi momci i cure i ko su dobri/e a ko su loshi/eОни су по тим вашим критеријумима "лоши",али су и они ти који су на утакмици сваке недеље,макар се играла и у некој забити,они су ти који праве све те спектакле,праве кореографије,цртају шеталице,пишу пароле итд.То су људи који стоје иза заставе делије север,гробари југ или било која друга.И не воле нешто претерано да се јавно експонирају,
kao i da li je MUP Srbije upoznat sa ovim skracenicama za te gangs-e i shta chini povodom tih loshih momaka/cura, ako se ti/te podrazumevaju u tim skracenicama.....Ти дођи у бг и у року од 10 минута ћеш видети бар 100 ових скраћеница.И онда питаш јел зна МУП за њих?Њих зна цео град,а наролито они који западну у неки њихов крај.
Nego, hoce li mi iko odgovoriti na pitanje ko je taj pomenuti Grk, zrok uzapleta ovih stravicnih dogadjaja?!Грчки анархиста који је ухапшен током нереда у Грчкој.
али су и они ти који су на утакмици сваке недеље,макар се играла и у некој забити,они су ти који праве све те спектакле,праве кореографије,цртају шеталице,пишу пароле итд.То су људи који стоје иза заставе делије север,гробари југ или било која друга.И не воле нешто претерано да се јавно експонирају,
Originally posted by DirrtyЈа се не нервирам јер нисам ни у једној групи,али би се они итекако изнервирали.
Tako se lako das provocirati na bezopasan sarkazam.
A to je tvoj problem, i problem tih koje navodis.
Nisi mi ni odgovorio na pitanje kada je nasilje potrebno, pozeljno, kako god?Пази,постоје људи који не могу да издрже да се не бију,који су зависни од тога,та доза адреналина не може да се осети нигде више,али ово није био мој одговор већ објашњење.А мој одговор је-никад.(добро,не баш никад,кад је неко мало много безобразан па га једино батине могу смирити)
A ni za Grka nije nesto precizan odgovor, jer to sto si mi napisao sam zakljucio iz prilozenog.Шта ти је нејасно?Нереди у Грчкој који су били ваљда поводом убиства оног дечака.Од тада је у затвору.
Njihova samouverenost je jedino i iskljucivo posledica pripadnosti te velike grupe.Немој да си тако сигуран.Не знаш шта се дешава када нема утакмице и када камере нису укључене.Не причај напамет.
Van toga su ko ribe na suvom, odnosno picketine.
em ce da zavrse iza resetaka.Па завришиће иза решетака,2-3 месеца ко буде пао на паради,то је у најгорем случају,провено је то већ.
Originally posted by dedakao sto i ti treba da shvatis da gay ljudi rade sa vama, studiraju itd. a u vecinu slucajeva svaki tvoj drug (navijac) ima u porodici (ne mora da je uza) po neku gay osobu.
Само треба да будеш свестан да ти људи раде са вама,студирају...не пише им на челу ко су и шта су и шта раде у слободно време![]()
Originally posted by deda1. Anarhosindikalistichka inicijativa nije isto shto i Antifashisti Srbije
Није претња,хтео сам да знам због нечег другог,небитно скроз
А што се тиче моје лажи...
Policija sumnjiči Trivunca za napad na Ambasadu Grčke u Beogradu!
Predstavnik organizacije Anarhosindikalistička inicijativa Ratibor Trivunac jedan je od glavnih osumnjičenih za napad na zgradu Ambasade Grčke u Francuskoj ulici u Beogradu, saznaje Press u MUP-u Srbije.
S druge strane, Trivunac, koji je u maju uhapšen i osuđen na 10 dana zatvora zbog paljenja američke zastave u znak protesta zbog posete potpredsednika SAD Džozefa Bajdena, tvrdi da je u utorak ujutru oko tri sata, kada je grupa mladića bacila dva Molotovljeva koktela na zgradu ambasade, bio kod kuće! Kako saznajemo, policija preko Trivunca pokušava da uđe u trag i ostalim osobama koje su učestvovale u ovom događaju.
- Na osnovu dosadašnjih operativnih podataka sve ukazuje da iza napada stoje Trivunac i još jedno lice koje je odranije poznato policiji. Upravo radimo na rasvetljavanju njihovog kretanja u noći između ponedeljka i utorka, ali i na otkrivanju identiteta ostalih učesnika u ovom incidentu - rečeno nam je u policiji.
Iako je odgovornost za napad preuzela anarhistička grčka grupa „Crni Ilija", koja zahteva oslobađanje Todorosa Iliopulosa, koji je u Grčkoj uhapšen u decembru prošle godine, u policiji kažu da ogranak te organizacije nije registrovan u našoj zemlji:
- Zvanično oni nisu ovde registrovani, ali sumnjamo da su Trivunac i ostali povezani s grupom „Crni Ilija" iz Grčke.
S druge strane, Trivunac demantuje da je umešan u ovaj incident.
- Tačno je da sam anarhista, činjenica je i da poznajem dosta svojih kolega iz Grčke, da sarađujemo, ali nemam veze s grupom koja je preuzela odgovornost za napad. To nije naš modus rada. Mene do sada niko nije zvao iz policije, ne krijem se, dostupan sam. Spreman sam da dam izjavu ako treba. Te noći kada se dogodio napad na zgradu ambasade nisam ni bio u tom delu grada. Bio sam kod kuće, i to mogu da dokažem - objašnjava Trivunac.
Као што рекох антифа![]()
Јок него је мој деда.Чуј га,Ратибор није антифа хахахаха
1. Anarhosindikalistichka inicijativa nije isto shto i Antifashisti Srbije
2. ti si deda bio josh optuzio i "pedere". gde su ti dokazi?пренео са других форума
3. Ratibor negira, nije da mu nuzno verujem, ali, josh ni to nije jasno. a, po tebi, deda, sve je bilo "jasno" josh prvog dana. dakle, gde su ti dokazi?Не радим у тужилаштву.По том принципу ни Урош није крив,јер ти мени не можеш да изнесеш овде ниједан доказ да јесте,клип,слика итд.Тако да не постављај глупа питња.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!