Originally posted by RACABG
Originally posted by Daliborka
Originally posted by RACABG
predamnom je jedan od glavnih ljudi na forumu prokomentarisao da je pravilnik savrsheno napisan....
Jebo te , ti bas imas komplekse koji su veci od moje guzice, a moja guzica je bas onako raskosna i gazdacka.
Mogu misliti kako se tek ponasas u realnom prostoru i vremenu, kad se ovde palis kao hepo kocka i na glavne ljude na forumu, samo zato sto su glavni.
mizerno i tuzno, zaista zalosno....
biram da zivim u mulju da nebi morao da gledam takve kao ti.
a to kako se ponasam u realnom vremenu je bolje da ne dozivis.
Eh, pa sad vidi ti njega, radije bi u mulj, nego mene da gleda.. I jos preti !!!! Zasto, o zasto, RACA tako govoris ?
Pa ti i ja bismo bar trebali lako da se sporazumemo, cuvamo i podrzavamo.
Tu smo otprilike isto godiste, slicna nam je kvalifikacija, ja imam treci stepen, ne znam tacno koji imas ti, blizu nam je i penzija, ja svaki dan pratim propise i uhvaticu se za prvu priliku kad steknem uslov da se penzionisem, ne znam kako ti stojis po tom pitanju, ali jedno je sigurno -
Drvo se na drvo oslanja, ruka ruku mije, covek se na coveka oslanja, a buduci penzioner na buducu penzionerku.
Znaci, kad nas je sudbina ovako spojila na forumu, bolje da se slazemo i lepo druzimo, nego da se svadjamo.
Prihvati me u svoje srce, bicu ti muza, prijateljica, rame za plakanje i bicu tu da ti pozajmim od svoje penzije kad ti usfali koji dinar za cigare.... Shvati da ti po svemu bliskije drugarice od mene ovde nemas....