Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Mystica_lady
Ni u ludilu nemojte piti blokator ukoliko ste se uradili dopom! Popicete tzv. "PLAFONSKU ZIKRU" imacete krizu ali x100!!!!
Tako da blokator mooora da se popije nakon nedelju dana!
Subotex-mora da prodje 12h od zadnjeg uzimanja heroina, i onda cim sustigne kriza,popiti! Pomaze 100%
cak i overiti.... zato sto on bas i ima funkciju da blokira taj "osecaj"
By RuznaGlupaZla
joj sad posle svega sto narkomani rade je najgora winter sto napise sta misli o tome :wtf:
Korisnikov avatar
By Blady
Ne nego winter kenja po svim mogucim temama, jako je nezainteresovana i bas ume da pretera...
Ne mrzim devojku, ali to njeno predstavljanje na forumu, pocinje vec da me nervira.. ne samo mene.. primecujem i druge...
By RuznaGlupaZla
ma jeste zla, sto jeste, jeste, zbog nje mi svako malo postovi zavrse u offtopic-u :oklagija:
Korisnikov avatar
By Winter
Originally posted by Black Lady
Ne nego winter kenja po svim mogucim temama, jako je nezainteresovana i bas ume da pretera...
Ne mrzim devojku, ali to njeno predstavljanje na forumu, pocinje vec da me nervira.. ne samo mene.. primecujem i druge...

to šta ti i ostala populacija foruma mislit o meni(mojim postovima), me brine koliko lanjski sneg na Kilimandžaru :roll: ......a druga stvar, ja iznosim svoje mišljenje o pojedinim stvarima, kao i ostali svoje....e sad, to što se to mišljenje i ti stavovi ne poklapaju sa tvojim i bilo čijim drugim, me apsolutno me ne zanima...ovo je slobodna zemlja i pravo da govorim šta mislim mi je ustavom zagarantovano :mag:
Korisnikov avatar
By Blady
A tek sto ti mene brines.... nemas pojma.. nego me vise brine ovaj off gde pravis sa svojim kenjanjem...
Tvoje misljenje, pa ti si bre tenkre nevidjeni.... sta ti pises, i tvoje ponasanje na forumu....
Ja nisam emocionalno vezana za ovo mesto, ali dolazim iz nekih razloga... strasno si nekulturna, izbacujes svoje misljenje ko iz picke, iako te na nekim temama niko nije ni pitao... toliko o tvojoj zrelosti i ponasanjem... i da, moze da se podeblja ovo "picke" neka se zna da sam opsovala..
By RuznaGlupaZla
Sta znaci
kenja po svim mogucim temama
:nesiguran:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by RuznaGlupaZla...
Sta znaci

ti si winterkin drveni advokat?!
Korisnikov avatar
By Blady
Sta znaci
to znaci da se isere pa trlja guzicu o monitor, taman dok joj je otvorena ova strana, kapito?
Korisnikov avatar
By Azdaja
ruznocO, nekultura i vulgarnost su dva razlicita pojma, kapis?!

sa vama kenjalicama ne moz' covek drugacije nego vulgarno...
By RuznaGlupaZla
Ne, samo ne podnosim narkice. Mogu s nekim da se po pitanju jednog slazem, a po pitanju drugog ne. Ne formiram stav prema nekome pa da podrzavam svako njegovo/njeno misljenje, ili ne.

Opravdanje za vulgarnost je da covjek :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Blady
strasno si nekulturna
:pucaodsmeha:
to za nekulturu se odnosilo za drugu temu.. i zaista ne znam sta ti je smesno... proprati njene postove pa ces videti...
By RuznaGlupaZla
pa postalo je nakon posta iznad posta koji si citirala u postu iznad ovog posta :D
Korisnikov avatar
By Blady
Tada nisam citirala njen post.. pogledaj malo bolje...
i jeste tada nastalo.... ali kakve veze to sada ima..
By RuznaGlupaZla
nisi dobro upratila post koji se nalazi iznad posta koji je iznad ovog posta
nema vise veze u svakom slucaju, ionako ce da leti ujutro u offtopic ili dyr sve ovo
Korisnikov avatar
By Winter
Ustav Republike Srbije kaže:

zabrana diskriminacije

član 21.

Pred Ustavom i zakonom svi su jednaki.
Zabranjena je svaka diskriminacija, neposredna ili posredna, po bilo kom osnovu,a naročito na osnovu rase, pola, nacionalne pripadnosti, društvenog porekla, rođenja, veroispovesti, političkog i drugog uverenja, imovnog stanja, kulture, jezika, starosti, i psihičkog ili fizičkog invaliditeta

sloboda misli, savesti i veroispovesti

Član 43.

Jemči se sloboda misli, savesti i veroispovesti, pravo da se ostane u svom uverenju ili veroispovesti ili da se oni promene prema sopstvenom izboru.

sloboda mišljenja i izražavanja

Član 46.

Jemči se sloboda mišljenja i izražavanja, kao i sloboda da se govorom, pisanjem , slikom ili na drugi način traže,primaju i šire obaveštenja i ideje.

toliko o tome da ja kenjam, i pričam tj pišem svašta.....pišem šta mislim na konto pojedinih tema tj pitanja, jerbo mi je to kao što već rekoh osnovno pravo :mag:
Korisnikov avatar
By Azdaja
wini pu, pitale smo se gde si, a ti guglas ustav... :tapse:
Korisnikov avatar
By svejedno
Alo, winter, pa mojne onda diskrimines narkomane... ili bivse narkomane, ili stagod.

..

Blhh, kapiram, slabo si ti sta probala u zivotu, rakij a je tebi verovatno kul i to (teska droga, inace...imaju ljudi krize od toga)..jer je legalna, a narkoani su gadni i to.

...

Mislim, jbt.

Gadni su mnogima i pederi i lezbejke.

Ustav im garantuje pravo da to kazu. I da to misle. I da se ponasaju u skladu sa tim misljenjem.

A ti bi, verujem, da im objasnis kako ..zapravo..nisu gadni?

..

Tesko ce to ici sa tim nacinom razmisljanja.

..i imas ti pravo da mislis & kazes sta oces, ko sto ja npr. imam pravo da ti kazem da mislim da je tvoj nacin misljenja kretenski - ustavom mi zagarantovano.

..

No, opet, vredjas verovatno neke ljude (mene ne, meni svejedno) ko sto sam ja sad mozda uvredio tebe.

..

Ma...spava mi se. Aj laku noc, zimo.

Nemoj tolko mrzis druge, a probaj da obratis malo paznju na sebe...ume da bude korisno.
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Jao divno :love: :love: ...

'Ajmo malo usporedjivati homoseksualce sa narkomanima...
'Ajmo. jeeee... Pa da, jos se ja cudim sto se vec par dana homofobi ne oglasavaju. Mozemo mi i sami da se pokopavamo.

Za pedere i lezbejke moze da kaze ko god hoce da su gadni... Ali je cinjenica da su pederi i lezbejke emocionalno, radno i socijalno 100% sposobne osobe.
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
I da, nesto ovako se vec provuklo na slicnoj temi. Tipa- ma da, ti si se nasao nesto da kazes, a nisi nista ni uzimao, i jos se nisi ni zabavljao sa narkomanom...
Mislim :roll: ...

Kao...hmm...da...ono...
Lepo se vi ponosite vasim ekskluzivnim pravom da skrabuljate o narkomaniji, meni je drago sto je vrhunac moje ludosti bila rakija.

Koliko se secam, a nije da se bas dobro secam, bila neka dobra rakija...
Korisnikov avatar
By svejedno
nene...aj malo uporedjujemo diskriminatore sa diskrimiatorima.

..

LJudska glupost....svemir mozda ima kraja, sto kaze Anstajn.

..

I bas me interesovalo ko ce i sta da odgovori, al sada idem spavam.

..

A vi se igrajte diskriminacije, ustavom zagarantovanih prava, homosexualaca, rakije & heroina, gadnih ljudi, manje gadnih ljudi i ko ima prava da kaze ko jeste gadan.

pS. plasticni mozak, da..verovatno dobra rakija..legalna..TESKA..droga.

Znaci..nije da se nisu probale droge. ne znam koliko kapiras...ista, zapravo,

Laku noc.
Korisnikov avatar
By Winter
za one dve odozgo....ja ne guglam akta od važnosti, za razliku od vas ima ljudi koji pomenuto štivo poseduju i čitaju.....ali nemate vi vremena, između crta i gutanja tabletica, jednostavynoy ne stignete :eu:
Korisnikov avatar
By Azdaja
jeste nemam, nagutam se i "crtam", pa guglam kao luda...

btw ovo ode u preveliki off, pokusala sam da ti skrenem paznju da ne kenjas u ozbiljnim temama jer mozes nekog da uvredis i ispade ja narkomanka, neka bolje i to nego da sam plitka kao ti...

pozz i svako dobro :prst:
Korisnikov avatar
By Delete
Winter,

Nadam se da ti je jasno da si i sama, prvim postom, koji je izazvao reacije drugih forumasa i odveo u veliki off, prekrsila clan 21, posebno onaj deo koji si i sama boldovala. I da je u Pravilniku ovoga foruma kojim slucajem navedeno ono sto bi trebalo da stoji, kako bi svi bili zasticeni, ti bi do sada dobila bar jednu opomenu.

Borbi protiv narkomanije se doprinosi i nekim manje radikalnim metodima od onih koje ti zagovaras. Ukoliko ti je zaista stalo da se ista smanji (jer je skoro nemoguce iskoreniti je), trebalo bi, pre svega, malo vise da se edukujes i da uz dosta strpljenja i tolerancije, sistematski poradis na tome. Ili prosto, da prestanes da obracas paznju na to. Jer tvoj pogresan pristup moze da dovede do necega jos goreg.

-Oni se drogiraju, ti cutis. I sve ide svojim tokom.
-Oni se drogiraju, ti napises ili kazes nesto u svom stilu. I dodje do komesanja, raspravljanja, vredjanja, mnostva negativnih propratnih pojava, a oni se i dalje drogiraju. Bi li ona bilo bolje da si cutala!?
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Azdaja
jeste nemam, nagutam se i "crtam", pa guglam kao luda...

btw ovo ode u preveliki off, pokusala sam da ti skrenem paznju da ne kenjas u ozbiljnim temama jer mozes nekog da uvredis i ispade ja narkomanka, neka bolje i to nego da sam plitka kao ti...

pozz i svako dobro :prst:
Same here :rotflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!