Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by DirrtyDirty, jesi li ti to umislio da jedini znas sta je ljubav, i da si sposoban da proglasis nesto za ljubav a nesto da nije? Ljubav se moze osecati na razne nacine, i u raznim merama, zato ne seri sa tim o vremenu, zljubljenosti i drustvu.
Gluposti?!
Gluposti su ljudski tripovi poput toga.
Sa nekim ti moze biti lepo, prijati ti njegova blizina odnosno drustvo, osecati zaljubljenost.
Ali posle par dana... nedelja izjavljivati, tacnije naglasavati da nekog MNOGO volis... moj savet >>>![]()
P.S. Cekam odgovor forumasa koji je postavio temu, da nastavim sa svojim pljuvanjem teme.
Originally posted by DirrtyNe sva naravno. Ali ljubav ne cine sva osecanja. Ja ne govorim o ozbiljnim vezama i "brakovima"
@NY
Ne, nisam umislio da jedini znam o cemu pricam, ali ti ocigledno jesi.
Vreme je, kazes nebitno?
Pa kako to da je upravo to vreme potrebno da razvijemo odredjeno misljenje/osecanje prema drugoj osobi.
Jer, koliko sam upucen, a ispravi me ako gresim, mi na prvi pogled, odnosno upoznavanje osobe ne osecamo odmah apsolutno sva osecanja... jer ona dolaze kad (?)... vremenom!
Originally posted by appLeTart
Dakle, prije svega želim iskoristiti prvopost da vas sve odreda pozdravim![]()
Sa dečkom sam u vezi 3 sedmice, i spočetka je, kao i u svakoj vezi jel, bilo zaista super, sms-ke, prozivke, izlasci, poljupci... ali jučer kada smo se našli na kafi u gradu ćutao je kao zaliven, a ćutao sam i ja. Juče sam mu ja napisao i jedno pismo (znam da nije danas moderno pisati ljubavna pisma, ali šta ću)i on je topročitao - kada smo se čuli sinoć rekao je da me voli da to sve stoji, te da ga je samo najviše strah da u jednom trenutku neće ispuniti očekivanja koja mu postavim,i da ga to plaši da bi me mnogo povrijedilo... eh sad još je rekao doslovno "ti si u našoj vezi više uznapredovao i uspori da te sustignem.. ja sam mu na to rekao da je vrijeme pred nama i da se odnos treba graditi polako, te da ako sam već ja sad uznapredovao ili davao više, ne znači da u drugom trenutku neće on biti taj koji će se više zalagati ... to je jednostavno tako i u vezi se nikad ne može naći optimum... eh sad - dogovorili smo vrijeme nejavljanja do petka, dakle za dva dana, i rekao sam mu fino da razluči šta osjeća prema meni, i ako me zaista voli kako to i sam kaže, ne gleda na prepreke
Nema MSN-a, nema cimanja, zvanja ili izlazenja do petka, a sve to sam odlučio sa ciljem da on dobro razmisli šta želi.
Eh sad, mene je najviše strah tog petka i nikako se dobro ne osjećam već danima, u strahu da ću ga bespotrebno izgubiti, a stvarno ga volim![]()
Pusa svimašta vi mislite o tome?
Originally posted by Mystica_ladyUpravo mi je poslao sms, a ja sam ga pitao "da li cu cekat petak ko ozeblo sunce ili ces mi sutra reci jer ja ne mogu vishe bez tebe?" on je na to odgovorio doslovno
Licno ako nesto najvise mrzim, to je da![]()
Ne razumem i nikada ni necu to "dajem ti vremena da skontas sta osecas.."..
Nema tu sta da se "daje vremena", ili te voli ili ne. ti odgovori se daju odmah, i to licem u lice bez ikakvog ustezanja, ma koliko se ti plasio odgovora!
Dakle, ukoliko ste vec tri nedelje zajedno, to je za neke mnogo, a za neke malo. Razmisli prvo sta TI osecas i DA LI je to ljubav ili samo zaljubljenost.
Preispitaj i svoje emocije.
Pa..napisi nam sta je bilo...
Originally posted by DirrtyE, pa, ne rangira se to bas tako, ali svakako imas pravo da tako mislis...
E pa, ja sam izrazito racionalna osoba, koja voli da razgranici osecanja i odnose prema drugima.
Dakle ljubav je ono sto rekoh malopre... dok sve ostalo spada ispod toga, dakle u domen zaljubljenosti, simpatije, postovanja, privrzenosti, prisnosti, zahvalnosti... itd.
Originally posted by WinterTako nekako...
de ajde malo plači sad.....aman dete.....što manje očekuješ,budeš se manje razočarao..i ne troši suze na njega,jer ih ne zaslužuje...a onaj ko ih zasluži neće ih dobiti...tako to ide.....![]()
Originally posted by Leon WalrasCitirana je zato sto mislim da ima sta da kaze kad se govori o ljubavi...
Izvinjavam se sto naglavacke upadam u raspravu, je l' Celin Dion citirana iz nekog razloga ili?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!