Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Protojerej dr Žarko Gavrilović ostao je kratak za oko 1.800 evra i 110.000 dinara, kada su njegovi bivši podstanari preko noći nestali iz stana ostavivši neplaćene račune i stanarinu.

Sveštenik, koji je u javnosti ostao upamćen po učešću u napadu na homoseksualce prilikom prve neuspele gej parade u Srbiji, slučaj je prijavio policiji, piše "Alo". Ipak, Gavrilović se i sam dao u potragu za prevarantima, pa je preko "Beogradskih oglasa" zamolio za bilo kakvu informaciju o odbeglom bračnom paru.

Izdajući se za pobožne ljude, Dragan Jenko (51) i njegova supruga Dušanka Ljubić (50) uselili su se u oktobru prošle godine u potkrovlje Gavrilovićeve kuće na Čuburi. "Kad su se doselili, nisu imali ni kašiku. Ona mi je pravdajući zaostala dugovanja govorila: "Oče Žarko, ja vas znam, razumećete". A pošto patim da pomognem, izlazio sam im u susret. Dolazili su tu, tražili da jedu, davao sam im stvari, zajmio pare", jada se za "Alo" penzionisani sveštenik. On je početkom avgusta ipak izgubio strpljenje i stanarima tražio svoje pare, uz pretnju da će ih izbaciti iz stana. Međutim, Ljubićeva je isukala parče papira i, pozivajući se na božju pomoć kao prava hrišćanka, svojeručno ispisala obećanje da će do 11. avgusta izmiriti dugovanja prema popu. "Posle šest dana, preko noći su nestali iz stana. Tražio sam ih preko njihovih daljih rođaka i tada su isplivale razne istine o njima. Ispostavilo se da je Jenko zbog malverzacija proteran iz Austrije. Tamo se oženio i zbog papira uzeo njeno prezime Jenko, iako se nije razveo od prve žene, što znači da je počinio bigamiju. Pored toga je neradnik, alkoholičar i lutalica", kivan je Gavrilović. Pored novca za komunalije i stanarinu, Boni i Klajd su sveštenika zavrnuli za dva ćebeta, posteljinu i 200 evra koje im je pozajmio za italijansku vizu. Prema poslednjim Gavrilovićevim saznanjima, pobegli su u rodno Lebane, a Dušanka se od tada nije pojavljivala na radnom mestu u beogradskom "Merkatoru".

Penzionisanom svešteniku Gavriloviću ovo nije prvi put da postane žrtva prevare. Njega je krajem prošle godine, kako sam tvrdi, veroučiteljica pri crkvi svetog Marka Tatjana Franović-Mihajlović ojadila za 47.500 evra. Gavrilović je za uzvrat trebalo da dobije stan njene građevinske firme, ali do danas nije dobio ni novac ni nekretninu. Veroučiteljica je tada optužila popa za "nepristojnu ponudu". "Uzajmila se od zelenaša i jednom me je kao svog duhovnika pozvala govoreći da će da se ubije. Iako sam bio upozoren da se radi o gordoj ženi lakog morala, pomogao sam joj s 47.500 evra", kaže Gavrilović i dodaje da se sa Franovićevom i danas sudi oko pozajmice.

Sveštenik Gavrilović je inače na listi najhomofoba udruženja "Kvirija" početkom ove godine zauzeo visoko drugo mesto, ostao je upamćen po izjavi da je penis "jedan maestralni organ koji nam je bog dao za decu, a ne za u fekalije".

On se osvrnuo na predstojeću gej paradu, najavljenu za 20. septembar ove godine. "Biće tu razbijenih glava. Oni koji postupaju protiv božjeg plana neće videti carstva nebeskog", kaže Gavrilović i dodaje da su država i crkva "pune gejeva, biseksualaca i pedofila".

http://www.mtsmondo.com/news/world/text.php?vest=144534
Korisnikov avatar
By Li
Ala ovaj ima pare za pozajmice... ccc :egzorcist:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Nije mi jasno zašto je on toliko zabrinut zbog toga što mi nećemo videti carstva nebeskog.

Pa još zapeo da nam bejzbolkom obezbedi mesto u fan pitu carstva nebeskog.

:luda:
By Simor
Dzelajza, deluješ mi kao gorda žena lakog morala.

:balerina:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
A da ču'š, delujem...
Naravno.

Hoću da se i meni pomogne sa 47500 evra. :eya: :dude:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Simor
On se osvrnuo na predstojeću gej paradu, najavljenu za 20. septembar ove godine. "Biće tu razbijenih glava. Oni koji postupaju protiv božjeg plana neće videti carstva nebeskog", kaže Gavrilović i dodaje da su država i crkva "pune gejeva, biseksualaca i pedofila".
Look inside, look inside your tiny mind
Then look a bit harder
'Cause we're so uninspired, so sick and tired
Of all the hatred you harbor

So you say it's not okay to be gay
Well, I think you're just evil
You're just some racist who can't tie my laces
Your point of view is medieval

Do you get, do you get a little kick
Out of being small minded?
You want to be like your father
It's approval you're after
Well, that's not how you find it

Do you, do you really enjoy
Living a life that's so hateful?
'Cause there's a hole where your soul should be
You're losing control a bit
And it's really distasteful

You say you think we need to go to war
Well, you're already in one
'Cause it's people like you that need to get slew
No one wants your opinion

Fuck you, fuck you very, very much
'Cause we hate what you do
And we hate your whole crew
So please don't stay in touch

Fuck you, fuck you very, very much
'Cause your words don't translate
And it's getting quite late
So please don't stay in touch

Fuck you, fuck you, fuck you
Fuck you, fuck you, fuck you

:geisha:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally revealed by pastir jaganjaca božijih
A pošto patim da pomognem, izlazio sam im u susret.
:lol:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Bible
Lakše je kamili proći kroz iglene uši nego bogatašu ući u raj.
Mene zivo zanima kako je moguce da jedan so called boziji covek ima da pozjmljuje 50.000 evra (za one koji ne znaju odokativnu vrednost, za te pare se moze kupiti jednosoban stan u Novom Sadu, ili citava kuca na periferiji).
Ako sa takvima treba da delim carstvo nebesko - pusto im ostalo! Meni ce dobro biti i u paklu.
Korisnikov avatar
By Combo
Ali "veroučiteljica"!... Pa kud baš ona.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Sramota me sto postujem ovde, a da pritom nisam procitao ceo tekst - privukla me, pre svega, pljuvacina na "one koji nece videti Carstva nebeskog"... :nokti:

Postujem da izrazim veliko nezadovoljstvo i bunt protivu takvih "sluga Bozijih" i njiovih sramnih izjava! :spank:

A odbijam da procitam ceo tekst, da ne bi' posvetio isuvise paznje onima koji je ni toliko ne zasluzuju... :shamar:

:bye:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by sing&dunum
Sramota me sto postujem ovde, a da pritom nisam procitao ceo tekst - privukla me, pre svega, pljuvacina na "one koji nece videti Carstva nebeskog"... :nokti:
Ukratko, gospodin Gavrlovic je dovoljno imucan da izdaje potkrovlje svoje kuce, uteruje dugove na iznos od oko 50 000 evra (doduse neuspesno) i pri tome stize da drugima spocitava stavljanje polnih organa u neadekvatne rupe.
A niko ga ne pita ODAKLE TI PARE, BARABO?!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by castor
^ pa radi za Boga
Od kada Bog placa u hiljadarkama evra?
Korisnikov avatar
By Li
Originally posted by Wilhelmina
Originally posted by castor
^ pa radi za Boga
Od kada Bog placa u hiljadarkama evra?
I mene zanima... :djavo:
Korisnikov avatar
By Combo
Plaćaju ljudi. Za krštenja, venčanja, opela.

Pretpostavljam da je ovaj kao medijska ličnost imao veću cenu.

Odprilike kao Brena Vs. neka No Name pevaljka...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Combo
Plaćaju ljudi. Za krštenja, venčanja, opela.

Pretpostavljam da je ovaj kao medijska ličnost imao veću cenu.

Odprilike kao Brena Vs. neka No Name pevaljka...
Ali za Brenin kocert kartu plati 100, 500, 1000, 10 000 ljudi, i to plati desetak evra, pa mi nije cudno. Ali ovaj gmaz sigurno nije mogao iskrstiti toliko dece da je za ceo svoj radni vek zaradio cistih 50 000 evra, znaci ne u nekretninama ili automobilima nego gotovog novca.
Tako da mi je neobicno drago da je bez tih para ostao. Pa sad moze da se ujede za svoj maestralni organ.
Korisnikov avatar
By Combo
Ne upoređujem ja nega i Brenu, nego Brenu i anonimnu pevaljku.

Obzirom da pripada estradnom sveštenstvu, da je javno eksponiran...verujem da ima dosta onih koji su spremni da plate dosta para za već neki ritual ili prisustvo na slavi...
Korisnikov avatar
By Li
Pa i kada naplate krstenje novac ide crkvi a ne odmah u njihov dzep.
Mozda on ima jos novca ali jednostavno jos uvek neko nije stigao da mu ukrade... :astral2:
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by Li
Nešto sumnjam da im je 8. zapovest često u pameti...

A ni fiskalnih računa nema.

Jedan vladika je pričao kako..."Bog voli da....tako - malo skreneš s puta, povremeno".
Korisnikov avatar
By NewYorker
I ovako o popovima mislim sve najgore.
Ali sada sam sokiran.

Penis nam je dao za decu, a ne za fekalije??? Promovise pedofiliju??? :pucaodsmeha:
I nije cuo za klistiranje :shok:

Ma salim se...
Uzas... Jedna od retkih dobrih stvari koje je komunizam plasirao - jeste njihov odnos prema popovima.

Toliko toga bih rekao, sada, o ovom clanku... Ali lakse mi je da popijem jedan bromazepam... :sigh:

edit: Ali bio je u pravu - da je kurac maestralan organ - jeste :giggle:

edit2: U stvari, kako ciji :sigh:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ali Boni i Klajd. :smeh:
kaže Gavrilović i dodaje da su država i crkva "pune gejeva, biseksualaca i pedofila".
I knew it!
Korisnikov avatar
By NewYorker
Originally posted by Strix
Ali Boni i Klajd. :smeh:
kaže Gavrilović i dodaje da su država i crkva "pune gejeva, biseksualaca i pedofila".
I knew it!
:shamar: You know why! :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By smaug
Ju, a ja sam mislila da svestenici propovedalju, mir, ljubav, dobrotu i prastanje a ne gonjenje po sudovima. I uterivanje duga.
off: Kako se uteruje dug? Isto kao i kratak.

I sto se vi cudite odakle mu lova. Pa crkva je servis za naplacivanje verskih usluga. Eto odakle.

P.S sori za degutantan off.
Korisnikov avatar
By NewYorker
Originally posted by smaug
Ju, a ja sam mislila da svestenici propovedalju, mir, ljubav, dobrotu i prastanje a ne gonjenje po sudovima. I uterivanje duga.

I sto se vi cudite odakle mu lova. Pa crkva je servis za naplacivanje verskih usluga. Eto odakle.

P.S sori za degutantan off.
:up: i :up: za off :lol:

Ja sam kao mali oduvek mastao da se zamonasim... Svi ti pedofili u sexy crnim plastovima... Neautovani pa niko ne bi posumnjao ni na mene... Maljavi... :bale:

:smeh:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by NewYorker

Penis nam je dao za decu...
Mal se ne udavih... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:opatica:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by smaug

yep.
a, ako je uprkos i tome ipak teshko za shvatiti da on ima toliko novca, onda je ochito da ga neko placa i potplacuje ili da je moguce da mu je drzava Srbija dozvolila i da krade i da ga se Srbija, nazalost, plashi.
ko je recimo moguce da ga placa tj. potplacuje? vrlo moguce je da ga placaju i potplacuju tzv. christian right i republikanci Amerike. chinjenica je da oni imaju vrlo uske veze s raznim homofobima i heteroseksistima Evrope, pogotovo istochne polovine Evrope.
no, ako to sve Srbiji nije vazno i ako gavrilovic eto moze da ima toliko novca i da niko ni 'de ni bre (te da josh on kuka kako ga kradu.... :smeh: ), onda nishta.....
By RACABG
Originally posted by Li
ide odmah u njegov dzep.

secam se hiper inflacije i popa iz obliznje crkve koji prodaje ulje i secer koje vernici donose u crkvu (neki paganski obicaj donosenja ulja i secera).

a pop je ladno vozio neku motorcinu ... motorka cvikeri i muva klinke po kraju koje bi dale sve da zajasu motor a bogami i popa.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!