Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By cornflakeboy
heh, ja sam na GW-u uredno vec 2 godine :) mada sam prestao jos odavno, pa sada dodjem samo ponekad da odigram RA sa mezmerkom :)
Korisnikov avatar
By Sutekh
fali mi moja necro.. i sin... i rangerka..

moracju opet da krenem da igram :nunchake:
Korisnikov avatar
By Madonna
taman se nameracio da skinem ali me oni screenshot-ovi odbise :sigh:
Korisnikov avatar
By Rei
Ti si ionako u braku sa WoWom pa ti se GW ne bi svideo kao ni bilo koji drugi MMORPG. :P
Korisnikov avatar
By Madonna
i ja mislim. :sigh:

a taj brak me kosta kao djavo
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Znači sjebali su RA. :sigh:
Umesto da int district ostane poseban jer totalni noobovi ostaju na EU/USA distriktima oni su to pomešali....znači kakvih idiota sada ima u RA....pa to je strašno....monkovi s rezom, kanalisanjem....ja sam tako šokiran da nisam mogao pošteno da izdrkam danas.
Korisnikov avatar
By Sutekh
ra je oduvek bio ochajan.. ta je bio relativno ozbiljniji. obozhavao sam da gankujem koreance sa mojom ta ekipom :D

jedanput u 50 pokushaja bi uspeo da izguram 10-20 uzastopnih pobeda sa random ekipom. ochajni su
:skola:
Korisnikov avatar
By Rei
Meni je RA oduvek bio najbolji PvP u elitistichkom GW-u, nikad ne znash shta cesh dobiti, kakve protivnike, kakve 'saradnike', uzdash se u svoj wacky build i svoje veshtine, bez bojazni da ce te teammates ili chak sopstveni guild okarakterisati kao nooba shto si poneo skillove koje si poneo, zharish i palih po svom nahodjenju i uzhivash.. :)
Korisnikov avatar
By Sutekh
slazhem se :)

mada sam syncovao upad u RA sa TA ekipom bezbroj puta :D

Burning Poison ranger pwna > :D

Ili spirit spamming rit :D

ili najnoobskiji sp sin :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Pokrali su me!
Uzeli su sve od vrednosti, eternal shieldove, rune, uništili neke delove armora (zbog runa) moje oružije, petove, ektove...
Nisam siguran šta sam sve imao ali ono čega se sećam vredelo je minimum 500ektoplazmi.

:no: :obesen: :nazalost: :sigh: :usamljen:

Hello,

Our records show that a member of a Real-Money Trading (RMT) organization was able to access your account. These RMT workers are not "real" Guild Wars players. They do not have a main account to which all of your gold and items have been moved. As soon as they gained access to your account they would have sold off any high end items and combined that gold with any gold on your account to deliver to their customers. The Support Team goes to great lengths to prevent these RMT people from being able to access our service, and we block hundreds of accounts a week. All accounts that traded with your account while it was compromised have been investigated and blocked accordingly. Unfortunately, these RMT companies use stolen credit cards to create new accounts as well as stealing other players account information to continue their black-market activities.

Regards,

Senior GM Oghma
The Guild Wars Support Team
Korisnikov avatar
By Rei
:(

Posledjnih meseci su bash imali problema sa napadima :( chak su i uveli novi sigurnosni feature da pored user-a i pass-a morash da znash i ime jednog od likova da bi morao da se ulogujesh u acc... Napravi im ticket pa vidi jel mogu da ti vrate to.. Ne znam da li to rade ali pitaj.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Šta se žališ.
Igrica je govno, spasen si! :isus:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!