Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

То је иста гамад која нас брука
уторак, 25. авг 2009, 08:06 -> 08:23

Молотовљевим коктелима на грчку амбасаду
Група младића бацила на зграду амбасаде Грчке у Београду два молотовљева коктела. Мотиви овог напада нису познати. Полиција трага за починиоцима.

Из још увек неутврђених разлога, група младића бацила је је јутрос око три сата два молотовљева коктела на зграду амбасаде Грчке у Француској улици у Београду.

Један прозор је разбијен, а пламен је изазвао мања оштећења на фасади. На срећу, ватра није продрла у унутрашњост зграде.

Према речима очевидаца, запаљиве направе бацио је неко из групе од пет младића.

Након тог чина, поделили су се у две групе од којих је једна побегла таксијем, а друга се пешице удаљила према центру града.

Полиција је појачала контроле и трага за починиоцима, а на лице места одмах је изашла увиђајна екипа.

Мотиви овог напада нису познати.

са РТС-а

ех,та антифа...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja bih takve budale licno spalio, za bolje nisu.

Ne mogu vise od toga da iskenjam na ovu glupost.

Ustvari... dodao bih samo jos:

Mozda ja ne bih ni morao da bilo koga palim, jer da imaju mozga (sto ocigledno nemaju), skapirali bi da krivac za njihove probleme, koga toliko traze i na kome zele da se izivljavaju i divljaju, su zapravo oni i ljudi slicni njima.

:prst:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by jukie
Deca :maji:

debili
By Hans
Ne ne, nisu krivi ni deca ni roditelji..Znate kako kažu oni na čijoj je deda strani: Zdrava srpska porodica je jedino što nam je preostalo....
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by deda
ех,та антифа...
jesam li ja jedini koji je ovo primetio...? ???
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Vel boy
ех,та антифа...
jesam li ja jedini koji je ovo primetio...? ???
:up:
By deda
Вероватно,иначе...

Beogradski anarhisti odgovorni za napad?

Odgovornost za napad na ambasadu preuzela je anarhistička grupa "Crni Ilija" koja zahteva oslobađanje Todorosa Iliopulosa uhapšenog tokom kako se navodi "tokom narodnog ustanka u Grčkoj u decembru prošle godine“.

U saopštenju koje je sa e-mail naloga "Crni Ilija" poslato redakcijama beogradskih medija navodi se da Iliopulos već 46 dana štrajkuje glađu zahtevajući da bude oslobođen.

U saopštenju se navodi i da su beogradski anarhisti odlučili da se "pridruže drugaricama i drugovima u Grčkoj, i u čitavom svetu, koji sprovode akcije solidarnosti sa Todorisom, zahtevajući njegovo oslobađanje".

"Zbog toga su pripadnici naše grupe tokom prethodne noći napali grčku ambasadu u Beogradu molotovljevim koktelima. Nastavićemo sa aktivnostima sve do oslobađanja druga Iliopulosa“, zaključuje se u tom saopštenju.

Управо антифа...

Имали су акцију и у четвртак увече,жврљање графита "Следимо дух својих предака на маракани"

Не знам шта им је то требало,боље би прошли да су покушали атентат на Тадића.

Slika
Не верујем да је ово урадила било која навијачка група,јер зна се ко пљује по српској историји и ко се стиди и жели дупе продати за европу-лдп,педери,евентуално дегени они комунистички из антифа...
највероватније да су они,пошто по разним деловима града имају те акције шарања Српских графита или преправљања истих у комунистичке симболе.
Није им јасно да ће се једном тако зајебати... Шарајући наш стадион, било где по граду. И овај графит ће се поправити, а то што ће се десити тим појединцима или појединцу неће моћи да поправи цео живот! ДОБРО РАЗМИСЛИ СЛЕДЕЋИ ПУТ ГЛЕДА ЛИ ТЕ НЕКО, ПРИЧАШ ЛИ НЕКОМЕ ДА СИ ТО УРАДИО, РУКЕ ТИ СЕ ОСУШИЛЕ, А КАД ТЕ БУДЕМО ПРОНАШЛИ НЕЋЕ БИТИ ШТА ДА ТИ СЕ ОСУШИ ЈЕР ЋЕМО ДА ТИ ИХ ОДСЕЧЕМО, БУДИ УВЕРЕН У ТО!
Као што рекох....ех,та АНТИФА!
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Ja jos uvek ne mogu da shvatim da evolucija kasni.
By deda
Мислим да се сви слажете да ови који су ово урадили дебили,а ово су урадили анархисти,а антифу чине анархисти и комунисти,дакле слажемо се да су антифа дебили.:crveni:
Korisnikov avatar
By Azdaja
nije bitno ko je uradiJO, ali totalni debilitet...
By deda
Па битно је,урадили су антифашисти,али какве везе ово има са борбом против фашизма?:salut:
Korisnikov avatar
By Azdaja
dobro, ajde bitno je :blenta:

zena mi je grkinja, naravno da mi je krivo zbog napada na grcku ambasadu...:sigh:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Dirrty
Ja bih takve budale licno spalio, za bolje nisu.
Spalio, pa pomešao pepeo sa Hepo kockama pa opet spalio!

Iako ne opravdavam napade na američku ambasadu, razumem zašto veruju da je to opravdano. Ali Grčku ambasadu? Jedini racionalni razlog je da su nekom gangsteru onemogućili ulaz u Grčku, pa se sveti samoj ambasadi, ali ne i celoj Grčkoj.

Obožavam giros, Annu Vissi, Despinu Vandi, Grčko primorje a posebno grke :hail: ... a i muž mi je u neku ruku Grk (manje-više) ... A i ćale moje prababe (šta on meni dođe) je bio 100% grk... tako da ovaj napad smatram veoma lično.
Korisnikov avatar
By Mikili73
Najverovatnije je neka osveta iz ličnih razloga......debilitet samo takav. Neke naše "klošarčine" verovatno, kao i oni što nam svetlaju obraz po Češkoj. Sve bi to trebalo na prinudni rad, jer svakako mozga nemaju ni za matične ćelije.
A inače volim Grčku, muziku pogotovo, a i Grci koje poznajem nisu za bacanje :mljac:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
crni ilija? nikad čula, a prilično dobro poznadem te anarho i antifa ekipe. ima tu i par salonski militantnih likova, ali teško da bi neko od njih ovo napravio.
ovo su kanda neka đeca koja su se previše pucala bader meinhof mitologijom...
Korisnikov avatar
By *STATUS*
PRAVILNIK
O USLOVIMA I NAČINU UPOTREBE SREDSTAVA PRINUDE
("Sl. glasnik RS", br. 40/95, 48/95 - ispr. i 1/97)

II USLOVI I NAČIN UPOTREBE POJEDINIH SREDSTAVA PRINUDE

Vatreno oružje
Član 30

"Upotrebom vatrenog oružja ovlašćenog službenog lica da odbije napad na objekat ili lice
koje obezbeđuje, u skladu sa zakonom i ovim pravilnikom, smatra se upotreba radi
odbijanja neposrednog napada i za vreme trajanja neposrednog napada na objekat ili lice
koje obezbeđuje.
Neposrednim napadom na objekat koji se obezbeđuje smatra se svaka radnja usmerena na
oštećenje ili uništenje tog objekta ili njegovih pojedinih delova ili na onemogućavanje
funkcionisanja objekta oštećenjem ili uništenjem uređaja na objektu ili na drugi način.

Neposrednim napadom na lice koje se obezbeđuje smatra se svaki napad vatrenim oružjem,
opasnim oruđem ili drugim"

Дакле, полицајац који обезбеђује зграду амбасаде Грчке је након пуцања у ваздух и упозорења да стану, могао да пуца у правцу лица и да их погоди у ноге и да никоме низашта не одговара....

:pop:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Lepa Krepa
crni ilija? nikad čula, a prilično dobro poznadem te anarho i antifa ekipe. ima tu i par salonski militantnih likova, ali teško da bi neko od njih ovo napravio.
ovo su kanda neka đeca koja su se previše pucala bader meinhof mitologijom...
:up:

a ako niko nema nishta reci na one navode iz dedinog posta, onda nishta....
mislim, bar, da se korisniku objasni da "pederi" tj. gej ljudi nemaju veze s tim tzv. anarhistima te da su oni navodi iz njegovog posta uvrede i generalizacije. no, ako vam je dobro, onda nishta.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mene zanima ko je taj Todoros Iliopulos?
Nisam upucen...

Grafit ne vidim ceo, te ni ne kapiram sta pise.

Samo mi nije jasno povezivanje nas, pedera sa tim vandalizmom.
Pa ako prodajemo nasa dupeta za EU, nije li logicno da ih prodajemo i Grcima, koji su deo toga... gde je onda logika u napadu na njihovu ambasadu?! :praznoglavi:

Plus... pederi i grafiti... gde to ima?! :retard:

Najbolji je poslednji citat... gde ce im navijachi jebati mater, ni zbog cega drugog, nego zbog sharanja njihovog stadiona... koji je vec isharan, koliko vidim... :ubise:
By deda
Originally posted by Dirrty

Najbolji je poslednji citat... gde ce im navijachi jebati mater, ni zbog cega drugog, nego zbog sharanja njihovog stadiona... koji je vec isharan, koliko vidim... :ubise:
Да те мало упутим,графит је на неки начин "светиња",и то се никада не жврља.Свако може да дође у 5 ујутру на стадион или у неки крај и прецрта нечији графит,али зна да после може слободно да се сели из Бг,то се односи на делије,гробаре,радовце...итд,на апсолутно све.Е сад да ти не би помислио да се то никада не дешава,дешава се али јааако ретко.А ето они су дозволили себи тај "луксуз",па процени сам како ће проћи.И то је антифа урадила,нико не мисли да су педери(тј тај можда јесте педер али је то мање битно);)
Korisnikov avatar
By NewYorker
Ja ne podrzavam vandalizam, ali uvek sam voleo strastvene ljude, i ljude koji su opsednuti necim - bilo da je to nauka, profesija, fudbalski klub, pevac, pisac ili bilo sta... Samo sa takvim ljudima se i druzim...
U drustvu sam zvezdasa (ne sto sam zvezdas, mene to ne interesuje, ali me nekad nateraju da odem na poneku utakmicu sa njima)... I ja ih razumem... Kao sto ja poludim kad neko skrnavi Majkla Dzeksona, ili
osporava bitnost matematike, tako i oni polude kada neko dira njihovu svetinju... I to mi je OK. Opet naglasavam da ne podrzavam vandalizam :shamar:

Ali nije da im ne zavidim sto sa mnogo vise moci i snage (kao posledicu zajednistva) mogu da odbrane njihovu svetinju, nego sto ja mogu moju :sigh:

Ovi Majklovi fanovi... vecina se drzi onoga sto je Majkl propovedao - :peace: I onda nemam sa kim da mlatim majklomrsce a ne mogu sam :placko:

Ma salim se ne bih mlatio... u vecini slucajeva.... :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Dirrty

Да те мало упутим,графит је на неки начин "светиња",и то се никада не жврља.Свако може да дође у 5 ујутру на стадион или у неки крај и прецрта нечији графит,али зна да после може слободно да се сели из Бг,то се односи на делије,гробаре,радовце...итд,на апсолутно све.Е сад да ти не би помислио да се то никада не дешава,дешава се али јааако ретко.А ето они су дозволили себи тај "луксуз",па процени сам како ће проћи.И то је антифа урадила,нико не мисли да су педери(тј тај можда јесте педер али је то мање битно) ;)
Po tvojim citatima videh da su pored te antife, za koju ne cuh u zivotu... naveli i nas, pedere.
Shvatam ja da su str8 muskarci cesto praznoglavi, pogotovu ako su opsednuti fudbalom ( :ubise: ), ali zaista... gde je imalo mozga?!

I niko mi ne odgovori na pitanje koje taj Grk sto je uhapsen...

@NY
Sta ti je tacno ok, i privlacno u opsednutosti?!
Pogotovu fudbalom... koji je samo jedan od izgovora za divljanje i izivljavanje, jer zaboga, njihovom klubu nesto nije po volji... :roll:
Pre ce biti da su oni sam isfrustrirani i previse nesposobni da sebi zivot ucine kvalitetnijim i boljim, te se pridruzuju tim navijachkim masama i svaku drugu utakmicu prave sranja!

Opsednutost moze biti fascinanta, mozda... ali nikako kada je u paketu sa nasiljem.

Da ne pominjem "Pravda za Urosa"...
Decko nije kriv... mislio je da je to navijac suprotnog tima, a ne pajkan... te je zbog toga pokusao da ubije coveka.
On policajca nikad ne bi napao! :saint:

Sta mu drugo poruciti nego da se samoubije dok jos ima i grama mozga kojim ce pokrenuti obarac! :eureka:
A za one koji misle da takva budala treba na slobodu, nemojte samo posmatrati po strani, pridruzite mu se!

Da li ovo znaci da mogu biti navijach, posto zelim smrt neistomisljenicima? :trep:
:eya:
Korisnikov avatar
By Stripi

Да те мало упутим,графит је на неки начин "светиња",и то се никада не жврља.Свако може да дође у 5 ујутру на стадион или у неки крај и прецрта нечији графит,али зна да после може слободно да се сели из Бг,то се односи на делије,гробаре,радовце...итд,на апсолутно све.
Fascinatna mi je ta rulja. Oni smiju imati nepisana pravila koja vrijede za sve ali ne vole kad postoje legalni zakoni koji vrijede i za njih.
Ludi su ko zečevi.
Korisnikov avatar
By NewYorker
@Dirty - to sto ja nesto volim, ne znaci da je to OK. Samo sam napisao da volim strastvene ljude. Nigde nisam napisao da podrzavam vandalizam.

Ja gotivim navijace (jer su moji drugovi uvek to bili, pa ih cesto upoznajem nove), a medju njima, kao i medju svima, ima
ekstremistickih kretena, nisu svi toliko ekstremni. Dirty, poradi malo na svojim predrasudama.
Korisnikov avatar
By Stripi
Navijači su poznati kao skupina bez predrasuda. Bez imalo predrasuda.
Korisnikov avatar
By Dirrty
I to sto su lako podvodljivi u rulji, sto je bez pogovora slepo prate, najcesce u nasilju i unistavanju... to je zato sto su jako dobri, neiskvareni i pre svega naivni!

To nije zato sto su isfrustrirani, nezadovoljni a pritom nesposobni da bilo sta promene na civilizovan nacin, i diskutabilnog IQ-a... Gospode, ne!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!