Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ovog puta ja odo', Deranovim stopama...

:mad:

Laku noc svima, srecno vam sa zivcima i psihickim zdravljem, nemojte da vam Deran i ja posle budemo :psiholog: :lol:
Korisnikov avatar
By Lunja
ja bih gledao i navijao, ali nemam vise snage. :bye:
Korisnikov avatar
By Sunce
Da li ste culi trenera Kleybanove? Kako je lepo savetuje. Bas me interesuje sta ce biti.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ne mogu više da gledam, ali neću moći da spavam dok ne saznam kako se sve završilo.... :die:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Opa, nisam znao da igrac/ica koji/a je servirao/la dobija jos jedan prvi servis iako je bio aut, ukoliko se onom drugom polome zice...:nerd:
Korisnikov avatar
By Sunce
Kleybanova je igrala fantasticno! I trener joj je dao odlicne savete: da ne zuri sa vinerima, da vraca lopte na Jelenin forhend itd.

Alisa, svaka cast!

:( Jelena.
Korisnikov avatar
By Berserker
Jbg, :(
barem ja odbranila QF od prošle godine :misli:
Korisnikov avatar
By Combo
Tužan dan za prijatelje sporta...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:placko: :placko: :placko:

Po svemu sudeci, uradicu isto sto skoro uvek uradim kada ispadne Jeca (ili Ana, Venus, i jos po neka, ne radi mi mozak od soka) - nece mi pasti napamet da odgledam turnir do kraja... :durenje: :durenje: :durenje: , mozda samo bacim pogled na finale, cisto da vidim koja ce od dve nesrece da pokupi trofej... :durenje:

Doduse, mozda u ovom odnosu snaga navijam za Dementnu, ako ona bude u finalu, mozda cu i malko gledati (sad se setih da je ona jos ostala...), za nju mi je isto drago kada uzme trofej, ne znam zasto... :neznam:

Neka umlati ovu Klejban-titanku! :die:

off: Combo, pa ti si bachio skakavca na teren, kako mi nije palo na pamet da si bio najblizi mestu zlocina od svih nas...:lol:
Korisnikov avatar
By Combo
Ma ima i bližih, nisam ja. ;)

Znaš kako se ja tešim...BOLJE što neće da osvoji ovaj turnir...biće spremnija za US Open.
Da je sada pobedila, previše bi bila opuštena u Njujorku.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:hug:

Veruj mi, i ja sam to pomislio! :)

Cak, o tome sam razmisljao jos i sinoc u toku meca, "Ku-kuuu, ako nastavi sa ovako dugim i iscrpljujucim mecevima, kako li ce jos cele 2 nedelje na US Open-u..."... :)

Eto, sad kad smo obojica nasli povoljan trenutak u celoj ovoj nesreci, nema razloga da ne budemo srecni...

:yay:

:kiss:
Korisnikov avatar
By Combo
Ma kompletna sreća!

:kiss:

Nisam hteo ovog smajlija...Ima onaj gde jedan drugog ljubi u obraz...:mazi:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:kissing:

:blush: :shmi:

ont: uuuuuuu...pa bice zanimljivo polu-finale Serena protiv Dementne! :tamoamo:

'Ajmo, JELENA! (kad vec ne mogu za nasu, onda za rusku Jelenu... :D )

A, najvise me brine mec izmedju Mareja i FedExa... :uplasen: :uplasen: :uplasen:

:fige: :fige: :fige:
Korisnikov avatar
By Combo
Fedexu kao da je nešto svejedno više...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ne cudi me, nije mi tesko da zamislim da je posle 20 i kusur godina lupanja loptice po ceo dan, trenutak kada postanes otac ipak zanimljiviji... :giggle:

Ali nama, fanovima njegovim, nije! :(

Kako ne shvatas to , ROGEREEEE! :eya:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Combo
Umesto da se potrudi, da ostane u formi da ga dete GLEDA kako pobedjuje na terenu, uživo, ne snimke...

:D
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:smeh:

...Pa da dete bude dovoljno staro da skuplja loptice na terenu, dok tajko igra pod stare dane... :lol:

Edit: porodicna idila ne teniskom terenu...:giggle:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Jbg, ispade Jelena, ali mi nije previše krivo. U ove dve nedelje imala je par jako iscrpljujućih mečeva i po njoj se videlo da je umor stigao. Mislim da joj je ovo najduži niz igranja ove godine, a čovek se valjda vremenom odvikne od takvog tempa. Ako ništa drugo, imaće dovoljno vremena da se omdori za US Open gde očekujem da stigne bar do četvrtfinala i da više razbije taj maler na GS-ovima ove godine.

Inače zanimljivo mi je šta će da uradi Serena, jer ako osvoji turnir (po nekim mojim proračunima) prestigla bi Safinu. Ne bih voleo da se to desi, zato navijam za Čaplju.

Što se tiče muških, ne mogu da verujem da ću jednom u životu da navijam za Fedeksa, iz prostog razloga što ne mogu da smislim ono pirgavo dete kukuruza.
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by sing&dunum
Edit: porodicna idila ne teniskom terenu... :giggle:
E, dokle li su porasla Agasijeva i Šteficina deca??

Dal će da povuku na roditelje ili im se ogadilo sve još pre nego što su rođeni...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Verovatno im se ogadilo, posto ih roditelji masiraju snimcima svojih meceva, tu ne samo da gledaju tatine, moraju i mamine meceve... :giggle:

Ne znam ni koliko su stari...:misli:
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 77
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!