- 16 Jul 2009, 00:47
Danas sam prvi put primila injekciju oestradiol data : 15 - 07 -2009 god. dan srede . meni je bilo straha od igle jer zadnji put sam primila injekcija 1996 godine . i prije toga oko dva puta samo u moj zivot . danas oko 40 casova ja sam dala iglu ispric i i ampula mami i rekla da mi stavi injekcije , ona kaze meni ja to tebe necu udarati , ja kazem jel nije ti zao da se tvoja kcerka muci sama pored tebe , i ja nekako ubedila mama, ONA inace je doktorka a prije faksa zavrsila srednje medicinske skole , ja sam se jako plasila od injekcije i ja joj kazem " ajde mama udaraj vec jednom, sta cekas " ona meni kaze " , ma evo dok ljekl ne protce kroz igle ipak su ove masne injekcije i polako tece ljek kroz igle , ja kazem mami ma mama ja nisam uopste osetila igla kako to stvarno nisam osetila da me mama ubodala sa igle , i bilo je super , ko zna kakve su promjene i kad se primjete posle nakon koliko stavljene injekcije kad mogu da osetim promjene od OESTRADIOLA INJEKCIJE , recite mi cekam vas .