Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
Pre nesto vise od dva meseca Zibro je se otisnuo preko okeana da ostvari American Dream a svoga najboljeg , najlepseg , super sexy jebozovnog a uz sve to i pametnog deckonju silom prilika morao ostaviti u BG .

Jos tri dana i eto meni njega ovde , ovi meseci su prosli brzo ali mislim da cu da crknem tokom naredna tri dana dok mi ne dodje :volinevoli:

pre nekoliko godina seli smo ozbiljno popricali i dogovorili se da je jedini nacin da ostvarimo zajednicki zivot da zbrisemo iz Srbije , igrom slucaja menu su se prvom otvorile karte

Jbg ovo sad je samo turisticki, ali nadamo se sledeci put dolazi mi za stalno , nisam valjda dzabe kupovao bracni krevet :lol: treba mi sva sreca ovoga sveta i ceo forum da mi drzi palceve u uspesnom pronalazenju posla i sredjivanju vize za njega ...
Korisnikov avatar
By deran
Pa nije kofer da ga ostaviš-valjda je ostao... :lol:

Well,srećno...:srbin:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by deran
Pa nije kofer da ga ostaviš-valjda je ostao... :lol:

Well,srećno... :srbin:
I to sto gazes , elem "dugo" sam u inozemstvu pa mi se langvidz pokvario
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by Zibro
treba mi sva sreca ovoga sveta i ceo forum da mi drzi palceve u uspesnom pronalazenju posla i sredjivanju vize za njega ...
saljem ti svu moju srecu jer ce ovo gore kvotovano trebati i meni uskoro
Korisnikov avatar
By Delete
:fige:
Nadam se da cete naci nacin da dugorosno uzivate u vec spomenutom bracnom krevetu. :D
Korisnikov avatar
By NewYorker
Svu srecu vam zelim Zibro.

Uspecete u tome sto ste naumili...
Sve se moze kad se dovoljno zeli, a reklo bi se da zelite to dovoljno... ;)

:up:

:fige:

edit: Uzivaj bre u slatkom iscekivanju :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Kad stigne, javi kakav je provod bio :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
drzimo mi vama fige, ali jos jace da se i mi pridruzimo preko bare ... polako nam forum migrira u maticnu zemlju hehe... mars, shtefan, ti, blenta... svi su preko, ili ce biti... :jelka:
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by KiWi
Kad stigne, javi kakav je provod bio :)
Ma nije valjda.

Da nećeš možda i na xtube da okače?!

:cobanica:
Korisnikov avatar
By Dina
Super... :fige:

Mene vasa prica uvek obraduje, nadam se da cete uspeti u svim planovima i da je sledeca vest da ste obojica tamo za stalno... Javite! :)
Korisnikov avatar
By m..
da ga uposls da seta kucove prvo? meni bivsa zena rekla da je sat vremena 20 dolara i da se biraju sitni kucici posto su low maintenance :D (i ostavlja vremna za intervjue za posao).
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by m..
da ga uposls da seta kucove prvo? meni bivsa zena rekla da je sat vremena 20 dolara i da se biraju sitni kucici posto su low maintenance :D (i ostavlja vremna za intervjue za posao).
gospodin smislio da bude coach u nekom sportskom klubu :P ( za pocetak )

@ combo

iju iju iju :sise: !!!!!!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
joooooooooooooooooooj.....sretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretnosretno
By cumpig
e pa, sa srecom nek vam bude
javi sta i kako je ispalo!
Korisnikov avatar
By beodecko
joj to je preslatko :)
nadam se da ce da vam upali
drzim fige :)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by m..
gospodin smislio da bude coach u nekom sportskom klubu :P ( za pocetak )

@ combo

iju iju iju :sise: !!!!!!
super, to je jos bolje. i moze da se nadje posao.
Korisnikov avatar
By m..
btw, ortak (bio je feneomenalan kao klinac pa je odustao) je u engleskoj poducavao decu tenisu i igrao za pare onim kojima fali protivnik, lepe pare je mlatio, zaradjivao je za par sati koliko moj buraz za nedelju na poslu od 9 do 5.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Želim vam svu sreću i držim palčeve iz sve snage :fige: :fige: :fige: :sweet: :sweet: :sweet:
Korisnikov avatar
By deran

Jos tri dana i eto meni njega ovde , ovi meseci su prosli brzo ali mislim da cu da crknem tokom naredna tri dana dok mi ne dodje :volinevoli:

Još dva-'esi živ?:misli:
Korisnikov avatar
By *deni*
Volim da vidim ovako lepe teme, bravo.:zen:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by NewYorker
:cekam:
ne zabpravi da pvde 21 dolazi 6h kasnije , :budilnik: osim toga slece tek u 19 h :dina:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!