Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by m..pa to kazem - sejn...samo ne moras da se kreveljis po kuci da si ona...mos' na ulici
Samo mi nije jasno sta ce mi ikona? Jel onda kad je nabavim treba da se kreveljim po kuci imitirajuci je pa da okacim na youtube, kao onaj lik karleusu? Mislim wtf?
Originally posted by hlaefdigehahaahahhaha hlaef. kraljiceOriginally posted by m..pa to kazem - sejn...samo ne moras da se kreveljis po kuci da si ona...mos' na ulici
Samo mi nije jasno sta ce mi ikona? Jel onda kad je nabavim treba da se kreveljim po kuci imitirajuci je pa da okacim na youtube, kao onaj lik karleusu? Mislim wtf?![]()
Originally posted by hlaefdigeili da postanes doktorica:Originally posted by m..pa to kazem - sejn...samo ne moras da se kreveljis po kuci da si ona...mos' na ulici
Samo mi nije jasno sta ce mi ikona? Jel onda kad je nabavim treba da se kreveljim po kuci imitirajuci je pa da okacim na youtube, kao onaj lik karleusu? Mislim wtf?![]()
Originally posted by burak-BLShalim se, jbt!Originally posted by WilhelminaA šta to ima ona sa da bude ikona?
Ja se svako jutro prekrstim i celivam poster Karle Del Ponte. Jel to znaci da je ona gej ikona?
Stara/matora, ružna, propala. Ni I od ikone.
Originally posted by m..Originally posted by hlaefdigeili da postanes doktorica:Originally posted by m..pa to kazem - sejn...samo ne moras da se kreveljis po kuci da si ona...mos' na ulici
(for more info kliknuti na stetoskop)
Originally posted by burak-BLBoze me sacuvaj, a to su kao kriterijumi za ikonu?Originally posted by WilhelminaA šta to ima ona sa da bude ikona?
Ja se svako jutro prekrstim i celivam poster Karle Del Ponte. Jel to znaci da je ona gej ikona?
Originally posted by StrixČinjenice pokazuju da nije. Turbo, grand, pink dive nisu nista uradile za gay populaciju, naprotiv su svojim glupim i neodmjerenim izjavama još više povećavale nivo homofobije(npr. JK u emisiji Piramida), pa su ipak gay ikone.Originally posted by burak-BLBoze me sacuvaj, a to su kao kriterijumi za ikonu?Originally posted by WilhelminaA šta to ima ona sa da bude ikona?
Da su lepe, mlade, zgodne?
zar nije bitnije ono sto je osoba uradila za deo populavije koji je ikonom smatra?
Originally posted by hlaefdigeMa može i u kući, pod uslovom da se to snimi i objavi na Fejsbuku, pardon You Tube-u.
Originally posted by m..pa to kazem - sejn...samo ne moras da se kreveljis po kuci da si ona...mos' na ulici
Originally posted by m..Ovo je Shane?
Originally posted by hlaefdigeili da postanes doktorica:Originally posted by m..pa to kazem - sejn...samo ne moras da se kreveljis po kuci da si ona...mos' na ulici
(for more info kliknuti na stetoskop)
Originally posted by burak-BLPop Laza iz SRS-a se ne bi sa tobom slozio. Pop- Lazic brani Srbiju i od lezbejki tom cipelom, tako ona sigurno razmislja. U tom kontekstu pre je procelava zamenica predsednice Skupstine Srbije Gordana Comic ta'' ikona'', nju ova iz stada gadja cipelicom ko Pepeljugu, ugrozava joj prava, prava je lez-ilebovicka Comicka. Legne gore i ne mrda sa mesta.
S obzirom na njen istorijski istup u Skupštini Srbije, srpska lezbo ikona je definitivno Gordana Pop Lazić!
Originally posted by nsBeckieTreba nam - nije fer da pederi imaju toliko svojih gay ikona, a lezbe ni jednu jedinu.
A sta ce nam lez ikona?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!