Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by UlixPati od preterane pozorišnosti, što i nije čudno, jer je reč o adaptiranoj drami.Originally posted by SuncePa ne bih baš rekao da je komedija, ali razumem odakle ti takav utisak. Ima takvu atmosferu. A i izgleda da se Meril ludo zabavljala glumeći časnu sestru...možda... da nije tako koncipirala svoj lik, verovatno da bi film bio dosadan do besvesti, jer zaista, samo ga gluma vadi.Originally posted by UlixMeni je to komedija. Meryl mi je komicna. A film previse prost i sazvakan do imbecilnosti.
Meril Strip, Viola Dejvis i Filip Simur Hofman su prosto savršeni. Film je zanimljiv, ali je mogao biti i bolji. Nekako mi je kratak.![]()
Scenario baš i nije nešto...![]()
Originally posted by ComboThose sons of a bitches. zar im nista nije sveto?
Angels&Demons su iskasapili knjigu. Valjda uobičajena praksa.
Originally posted by KiWiMeni u "Zapcu" dali bioskopski snimak sa subtitle-om tipa:
Film je baš dečiji ... ali me je 3D tehnologija oduševilaMnogo bolje od onih plavo-crvenih cvikera koji imitiraju 3d tehnologiju
Originally posted by AzdajaLincove pizdarije.
o cemu se radi?
Originally posted by StrixZa ovaj film nema vise, on je taman, ali bas kako treba...Ukusi su razliciti, zaista ga treba razumeti i shvatiti na pravi nacin... nego ga skapira neko ne,..Originally posted by elektron84Meni se lavirint nije svideo.
Po preporuci Tamanoir i Black Lady
El laberinto del fauno (Odlican)
![]()
Ocekivao sam vise.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!