Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

By Kragi
Pitanje za sve one koji imaju decu kao i za one koji bi zeleli da ih imaju, a nije ih malo sudeci po nekim temama na ovom forumu. Zanemarite cinjenice da se na sexualnu orijentaciju ne moze uticati, da cete dete razumeti bolje nego vas vasi heteroseksualni roditelji, da cete ga podrzati ma sta ono zelelo, odlucilo i bilo, i odgovorite na jednostavno pitanje: Da li biste (licno i intimno) vise voleli da vam dete bude homosexualac ili heteroseksualac i zasto? :)
Korisnikov avatar
By NewYorker
Voleo bih da bude gej. Ali ako bude str8, imacu tolerancije. Inace, jako bih voleo da moje
dete ima slicne umne baze kao ja, ali da se razvije u potpuno drugacijeg (gej)
momka od mene. Ovo ne znaci da nisam zadovoljan sobom, niti da bih voleo da sam u necemu drugaciji,
niti da sam usamljen, ponajmanje da ne volim sebe. Dakle znaci samo ono sto pise.
Korisnikov avatar
By NewYorker
Originally posted by KgCS3
Originally posted by NewYorker

dete ima slicne umne baze kao ja, ali da se razvije u potpuno drugacijeg (gej)
momka od mene. Ovo ne znaci da nisam zadovoljan sobom, niti da bih voleo da sam u necemu drugaciji,
niti da sam usamljen, ponajmanje da ne volim sebe.
:neznam: tako mi je delovalo .... sta se odmah bunis :shamar: ? :D
Zato sto moj post nije moguce povezati sa uticajem bivse ljubavi,
i zato takvo povezivanje je namerno, a kako ne vidim dobru nameru
- zlonamerno je.
By Kragi
Posto mislis da su bili zlonamerni ja sam ih evo izbrsao, jer mi namera nije bila zlonamerna ... A tebi se izvinjavam ukoliko sam te na bilo koji nacin povredio
Korisnikov avatar
By NewYorker
Nema potrebe da se izvinjasvas. Kada osetim da neko treba da mi se izvine, izvinjenje i zahtevam.
Pa ne znam, nsi me povredio nesto, vise sam bio iznenadjen sto ga neko drugi pominje, a kako
mi kontekst nije bio jasan, eto... A nema smisla njega kriviti za moje devijacije :D
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Svojoj deci želim sve najbolje- dakle voleo bih da budu str8.
Korisnikov avatar
By istok
Ne bi mi to bilo ni najmanje bitno. Ali ako bih mogao da "biram", voleo bih da bude hetero. Samo zato sto je zivot (samospoznaja, tinejdz doba, surovost dece pri odrastanju, itd koliko hoces) dovoljno tezak i bez tog detalja.
Iskreno i intimno buahahahaha.
Korisnikov avatar
By NewYorker
Originally posted by baboonbaba
Sada se lepo izvini svim pederima i lezbejkama sto mislis da je str8 bolje od gay.
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Sada se lepo izvini svim pederima i lezbejkama sto mislis da je str8 bolje od gay.
Naravno da mislim i neću da se izvinjavam. Objašnjenje ti je u postu korisnika istok.
Korisnikov avatar
By NewYorker
Naravno da mislim i neću da se izvinjavam. Objašnjenje ti je u postu korisnika istok.
Objasnjenje je besmisleno. Kao da kazes - pa necu da moje dete zvarsi faks,
ne zelim da se muci uceci.
Valjda si ti kao roditelj tu da mu pomognes u svemu tome. U svakom razdoblju na odgovarajuci nacin,
pocevsi od doba kad pocinje da govori, do doba kad pocinje da jebe.
Korisnikov avatar
By istok
Ti imas oko 15 godina, right ? :hamlet:
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Objasnjenje je besmisleno. Kao da kazes - pa necu da moje dete zvarsi faks,
ne zelim da se muci uceci.
Valjda si ti kao roditelj tu da mu pomognes u svemu tome. U svakom razdoblju na odgovarajuci nacin,
pocevsi od doba kad pocinje da govori, do doba kad pocinje da jebe.
Objašnjenje ti je u drugom postu korisnika istok. :lol:
Korisnikov avatar
By NewYorker
Originally posted by istok
Ti imas oko 15 godina, right ? :hamlet:
Right :blenta:
Korisnikov avatar
By istok
Onda ti preporucujem da krenes od Stefan19 HELP tema u cilju napredne edukacije.

@baboonbaba

Heheheh, kako se samo lepo dopunjujemo. :opacupa:
Korisnikov avatar
By NewYorker
Originally posted by istok
Onda ti preporucujem da krenes od Stefan19 HELP tema u cilju napredne edukacije.
Thanx, I'll try
Korisnikov avatar
By horus.
ja sam oduvek zeleo gay zeku roze boje... :bubblegum:

elem, sta sam ono hteo... a da... nema veze... :hekla:
By alexandermagic
Želim dijete i sasvim mi je svejedno koja će biti seksualna orijentacija mog sina ili kćerke.

Prije bih se zabrinuo zbog nekih drugih stvari, tipa da naginje ka narkomaniji/nezainteresiran/a je za svoje obrazovanje/etc. Što se tiče eventualnog neprihvatanja od strane okoline ukoliko ne bi bio/la str8, well, tata :D će lako moći da mu/joj obezbjedi promjenu iste nekom tolerantnijom/prikladnijom. Seksualna orijentacija je sastavni dio osobe i ne treba da se sputava.

Sve za mog princa/princezu. :)
Korisnikov avatar
By antibiotic
S obzirom da deca vecito rebeliraju protiv svojih roditelja, moje dete bi verovatno bili st8 iz inata :D

Ne, generacija dece gay roditelja ce biti, po mojoj prognozi, izuzetno senzibilna i romanticna, a to s kim ce podeliti krevet nece zavisiti ni od kakve orijentacije, vec od izbora njihovog srca.

Kinderen voor Kinderen song - Two Fathers:
http://www.youtube.com/watch?v=_qf0puHJ-KM
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Moj klinac ima sada 8 godina, i ne pokazuje nikakve znakove da je gay,
mada ga mi ne smaramo sa pitanjima "da li ti se svidja neka seka",
vec to pitanje generalizujemo tipa, "jel ima neko ko ti se svidja" i napomenem
sve jedno je ko je ......
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Ma,svejedno kakva ce mu/joj sexualna orijentacija biti.Mislim da je najvaznije da je ZIVO I ZDRAVO!
Zasto mora da bude gay? Zasto je to uopste i vazno??
I zasto uopste postoji ova tema?? :nerazumem:
By Kragi
Originally posted by Mystica_lady
Zasto mora da bude gay?
Ne mora, niti je to jedina opcija :) :citajtemu:

Zasto je to uopste i vazno??
Nije vazno, ali je zanimljivo cuti sta roditelji homosexualci misle i koliko su eventualno licemerni :D
I zasto uopste postoji ova tema?? :nerazumem:
Rekoh ti u prethodnoj recenici .....

:bye:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Andjelika
Moj klinac ima sada 8 godina, i ne pokazuje nikakve znakove da je gay,
mada ga mi ne smaramo sa pitanjima "da li ti se svidja neka seka",
vec to pitanje generalizujemo tipa, "jel ima neko ko ti se svidja" i napomenem
sve jedno je ko je ......
:up:

... mada, ne "pritiskajte" ga uopšte sa tim u smislu da ako nema - ok, nema - biće nekad, a možda i neće.
Nadam se da me razumeš :)

I da - ne mogu da odgovorim na postavljeno pitanje, jer - zaista me ne(će) interesuje/interesovati detetova seksualna orijentacija.
Korisnikov avatar
By Hys.
To mi je jednako bitno koliko da li ce voleti plavu ili zelenu boju. Samo da bude psIsOfiziCki zdravo!
Korisnikov avatar
By Sing
Sve mi je jedno...ALI...

Setam se po Baselu prosle nedelje, a ispred mene hodaju (nekih 10tak minuta) 2 slatka decka (ne vise od 16-17 godina starosti), jedno vreme zagrljeni a kasnije drzali se za ruke, nasmejani, puni neke lepe energije. Bili su tako slatki zajdno u njihovom svetu, i sada kad pomislim na svoje buduce dete i zamislim da je dechko, mogu da ga rado zamislim u situaciji koju sam video ispred sebe prosle nedelje. :gatara:
Korisnikov avatar
By Dina
Svejedno mi je...

Ali ako bi bas mogla da biram odabrala bih biseksualnost. Ta mi je orijentacija najsimpaticnija :) Nemojte sad da me napadnete :tuc: Nije da ne volim gay osobe, strejt osobe, niti se radi o nekoj pojedinacnoj osobi... nego mi je ova orijentacija samo najvise po ukusu :peace: Slicno kao sto vise volim kovrdzavu i valovitu kosu kod zena nego pravu ili vise svetle oci nego tamne... ali nemam nista protiv i kad nije tako...
By RACABG
ne zelim decu pa i ne razmishljam o tome
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Prvo dete mi je str8, ona tamo, Bica, ona je lez, a ona, ne ta - ta je isto lez, ona druga DJeljana je isto str8...a ovaj sin moj...e on je na tatka, ponos i dika familije - gay... :lol:

ont: cek' prvo da ih dobijem, ako ih ikada dobijem...

:roll:
By RACABG
Originally posted by sing&dunum
Prvo dete mi je str8, ona tamo, Bica, ona je lez, a ona, ne ta - ta je isto lez, ona druga DJeljana je isto str8...a ovaj sin moj...e on je na tatka, ponos i dika familije - gay... :lol:

ont: cek' prvo da ih dobijem, ako ih ikada dobijem...

:roll:
u nisam znala od vreeemena
By Çâðê_DUP
bitno da je moje, za sve ostalo tu je master card:lol:

zar je bitno, ni moji roditelji nisu mogli da znaju da sam ja biseksualnog opredeljenja...bitno je da ce dobiti istu ljubav koju ja dobijam od svoje porodice.
Korisnikov avatar
By ::Elongac!ja::
Bi... Svidja mi se razlicitost...pa makar donosila odredjene poteskoce.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!