Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by KiWiNisam sasvim siguran.
Jukie, šta ti misliš o ovoj teoriji?
Originally posted by svejednoDa.
..
A delfinima se, koliko znam, u stomaku prvo razvije nesto slicno nogama, pa se posle to ..pa, jbg, vrati...sto je kao dokaz da su oni imali pretke koji nisu ziveli samo u vodi.
^@ jukie
Btw, bash me interesuje kako bi izgledali ljudi da su u jednom momentu potpuno nastavili svoju evoluciju u morskoj sredini.Sirene kao mitska bica - ne. Nase glave i polozaj ociju, usiju je prilagodjen za zivot na kopnu (imamo ogromne lobanje, ako posmatramo odnos velicina glave i tela, oci su nam previse priblizene, zarad posmatranja u 3D, iako na ushtrb smanjenja vidnog polja, mada imamo fleksibilne vratne prsljenove, pa se lako mozemo okretati. Zato su usi sa strane, sa velikim usnim skoljkama koje i sluze kao antene), misici grudi i ledja nisu dovoljno jaki da bi izdrzali vodenu sredinu, udovi su neprilagodjeni za efikasno plivanje, a da ne pominjem potpunu neprilagodjenost disajnih i digestivnih organa na vodenu sredinu. Opet, da kojim slucajem ljudi jesu bili osudjeni na vodenu sredinu pretpostavljam da bi bili nalik delfinima ili kitovima, za koje znamo da su sisari.
Da l' bi nastale sirene?![]()
Originally posted by StrixDa, pa lepota evolucije i jeste u tome što je istovremeno logična i magična.Originally posted by WilhelminaOva poslednja recenica mi se dopada.
U sustini, prvo pravilo evolucije je da opstaju najprilagodjeniji. Tako da, iako je evolucija 'unutrasnji' proces jedne populacije, njega diktira sredina.
Originally posted by WilhelminaMoja konstatacija je, zapravo, bila shala... Ali, hvala na objashnjenju u svakom sluchaju...Btw, bash me interesuje kako bi izgledali ljudi da su u jednom momentu potpuno nastavili svoju evoluciju u morskoj sredini.Sirene kao mitska bica - ne. Nase glave i polozaj ociju, usiju je prilagodjen za zivot na kopnu (imamo ogromne lobanje, ako posmatramo odnos velicina glave i tela, oci su nam previse priblizene, zarad posmatranja u 3D, iako na ushtrb smanjenja vidnog polja, mada imamo fleksibilne vratne prsljenove, pa se lako mozemo okretati. Zato su usi sa strane, sa velikim usnim skoljkama koje i sluze kao antene), misici grudi i ledja nisu dovoljno jaki da bi izdrzali vodenu sredinu, udovi su neprilagodjeni za efikasno plivanje, a da ne pominjem potpunu neprilagodjenost disajnih i digestivnih organa na vodenu sredinu. Opet, da kojim slucajem ljudi jesu bili osudjeni na vodenu sredinu pretpostavljam da bi bili nalik delfinima ili kitovima, za koje znamo da su sisari.
Da l' bi nastale sirene?![]()
U sustini, prvo pravilo evolucije je da opstaju najprilagodjeniji. Tako da, iako je evolucija 'unutrasnji' proces jedne populacije, njega diktira sredina.
Originally posted by BellyButtonZnam, ali u nedostatku drugih interesantnijih tema, ja se vracam na ovu
Moja konstatacija je, zapravo, bila shala... Ali, hvala na objashnjenju u svakom sluchaju...
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!