Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by cumpig
eeejjj bre, aj sto nije 3 mec lopte iskoristila
nego sto se vratila posle 6 2 u jebenom taj brejku!!!!!!!!!!
i pobedilaaaaaaaa
to samo pokazuje koliko ume čaplja da bude trapava s vremena na vreme

jesam li u pravu?
By cumpig
totalno si u pravu vuce
ovo bi svaka druga iskoristila da sgromi jelenu, caplja je dala sve sto je mogla da jecka pobedi :)
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Čaplja kad ne igra dobro, onda stvarno ne igra. Videh da je napravila 55 grešaka i ako se sećam 22 vinera.
By cumpig
jok, preko 40 vinera je imala
jeca oko 25 valjda

sve u svemu neznam kakav je bio 1 set
drugi ocajan za jecu, sve zivo je promasivala

u trecem su se prosto brukale na servisu, nisu vise ni snage imale, tu i tamo po neki viner, sve ostalo je bilo mreza ili aut
ipak, bilo je par vrhunskih ramena od preko 20 udara, povremeni bljeskovi ludila :D

svasta je ispricala na kraju ali mi je zvuk bio ocajan, vazno je da se poblika glasno smejala, sutra su na njenoj strani!

a zuta haljinka i krst su vise nego jasna asocijacija na proslogodisnje finale! zar ne? :misici:
Korisnikov avatar
By Sunce
Pobediti Azarenku i Dementievu na jednom turniru nije mala stvar.

Da se molimo da sindrom gubitnice finala proradi sutra kod Dinare.
By cumpig
pa ja sam skoro ubedjen da jeca dobija
bice to battle (non) royale sutra!

dva najosporavanija #1
dok ce ja-sam-pravi-#1 aka serona mozda biti u publici :putnik:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Bicu ocajan ako ona ostrokondza Safina , ne smem ni da izgovorim...:ozbiljan:
By cumpig
jel igraju nase princeze/carice i toronto?

(jebote, jos uvek mi se trese celo telo, lucim adrenalin ko da se jebem na ivici provalije :O )
Korisnikov avatar
By Sunce
Da sam JJ, sve bih uradio da sutra pobedim. A onda bih u Torontu prepustio pobedu Azarenki, otisao do Bolitierija, pa u NY. :tetka:
Korisnikov avatar
By Sunce
Posle meca sa bakicom Bammer:

Q. What did you do well tonight?
JELENA JANKOVIC: I was very solid from the beginning. I didn't make so many errors and didn't give her anything. I was very focused, you know, just from the start. I knew that she likes to play the long points. If I get into that it can get very difficult out there.
I didn't want to do that. I just tried to move her and not to give her the balls where she likes to hit them. She likes to block your balls. The harder you hit, the harder she likes to bring those balls back. She can be very dangerous.
I'm very happy I was able to get through this match.

Slika

Posle meca sa Elenom:

The real drama, though, occurred under lights as Jankovic and Dementieva fought out a tension-filled semi-final in which both players had match points.

Despite some poor serving -- Dementieva had 17 double faults and Jankovic eight -- the pair produced some of the best tennis of the week, with numerous lung-busting baseline rallies that had the crowd enthralled.

Jankovic snatched the first set on a tiebreak after just one break of serve apiece before Dementieva played a near-flawless second set to level the match.

The third set was an epic in itself as Jankovic held three match points at 5-4, only for the Russian to break back.

The next two games were also breaks before Dementieva forced four match points of her own as she charged ahead 6-2 in the tiebreak.

But Jankovic would not give in and after fighting back to 6-6, Dementieva's 17th double fault gave Jankovic her fourth match point and the Russian netted a forehand to hand her the match.

"I think you saw my reaction -- I was like,'Oh my God, I can't believe I won'," Jankovic said.

"I had three match points and got upset when I didn't win it and then she had I don't know how many match points. I can't believe I won."

The win put Jankovic through to only her second final of the year and the former world number one said she had almost forgotten what it was like.

"It feels unbelievable," she said. "It's been a long time since I was in a final like this. Hopefully I can play well against Dinara. It's going to be tough."
By Ulix
Originally posted by sing&dunum
Bicu ocajan ako ona ostrokondza Safina , ne smem ni da izgovorim... :ozbiljan:
Posle ovakvog meča, teško da će smognuti snage i Safinu da pobedi, Safina je em puna snage i onako...jedra, a još je i Flaviju smlatila za sat i kusur.

Ali nema veze, ovo polufinale ako joj ne vrati samopouzdanje, ništa neće.
Korisnikov avatar
By IriS
ako Safina bude Нова Динара, teško da će Popajka imati šta da traži na terenu. mada, ja se ipak nadam da će osvojiti titulu, radi samopouzdanja :fige:
Korisnikov avatar
By Combo
Možda Safina pojede neko prskano neoprano voće i dobije proliv...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Combo
:molise:
Korisnikov avatar
By spliff
ja sinotj otishao na spavanje posle 0/6 u drugom setu

bash sam se obradovao jutros :D

:kolo:
Korisnikov avatar
By Berserker
Pa ti ne znaš kako je bilo... Pa taj bolid je gubio u taj brejku 6-2, a onda pobedila... :alikako:
Korisnikov avatar
By Marvin
Au drugari, al ste se raskokodakali... 5 strana :lol:

Ja nisam pratio sinoć, nego sam se pomolio srećnoj zvezdi i sačekao jutros... i dobio snimak! :yay:

Ovo je bio, bez konkurencije, Jelenin najnapetiji meč do sada!!!

Ja sam vrištao!
Ona druga ili treća odbranjena meč lopta je bila u rangu one sa Pašekovom.

Ne da ste propustili... nego ste mnogo propustili :njanja:

I da, ako neko nabasa negde na youtube ili torrent snimak ovog meča... dajem carstvo za konja :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Sava_Savanovic
:gleda Čaplju u oči: :hipnotizer: ti ne znaš da serviraš, ti ne znaš da serviraš....

:gleda Jelenu u oči: :hipnotizer: ti si Serena Vilijams, ti si Serena Vilijams...

E pa ako ovo ne pomogne ne znam šta hoće :roflmao:
Savo care :cheer:

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Marvin
I da, prenos ide večeras definitivno.

22:15
By Ulix
Originally posted by Marvin

I da, ako neko nabasa negde na youtube ili torrent snimak ovog meča... dajem carstvo za konja :D
Kad on da carstvo, onda i meni prosledite link. :sweet:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Combo
:lol:

Trebalo bi mi, Jecini vatreni navijaci, da se organizujemo na svetskom nivou, umrezimo, i ucinimo tvoju misao realnom... :lol:

Sve za Jecu!

:ubise:

Korisnikov avatar
By sing&dunum

off: izvinjavam se na neobavestenosti, ali ko je ovo simpaticno momce levo (Sancezova desna strana:D)? :trep:
By Ulix
Originally posted by Sava_Savanovic
Ne smem ni da pomišljam kako je tek njima bilo :D

Slika
Ovaj desno bi morao da stavi prst na čelo i zapita se zašto je Jelena užasno servirala. :kosa:
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 77
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!