Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Originally posted by Sava_Savanovic
Ne znam što se svi cimate oko Azarenke, nije ništa posebno. Kad je JJ mogla da pobedi Lisicu dva puta, moći će i skimera. :gotika:
Ne mogu a da se ne samocitiram :D

Ne znam da li bih se ovako radovao i GS da je osvojila :opacupa:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by sing&dunum
Sunce, odoh da legnem i smisljam boju stoljnjaka i salveta... :lol:

:kiss:
Sunshine, you have a crush here :giggle:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne znam što se svi cimate oko Azarenke, nije ništa posebno. Kad je JJ mogla da pobedi Lisicu dva puta, moći će i skimera. :gotika:
Ne mogu a da se ne samocitiram :D

Ne znam da li bih se ovako radovao i GS da je osvojila :opacupa:
Ako osvoji GS, plakacu kao p...a! :cheer:
Korisnikov avatar
By Marvin
Huh... Divno :D

Ja sam se malo zaneo... pa sam proverio da pobednica dobija 800 poena!!!
OK za pobedu, nije baš toliko blizu... ali da Bamerku ne pobedi... nema šanse!
Korisnikov avatar
By IriS
pogotovo ako Bamerka bude (opet) u onom alpskom izvidjačkom outfitu :lol:
By Ulix
Valjda će sad JJ smognuti snage da smakne i večno antipatičnu austrijsku naci-babetinu.
Originally posted by IriS

Aha. Već jedno osam do devet strana. :hvala:
Korisnikov avatar
By Sunce
Sa Bamerkom je zadatak vec definisan. U poslednje dve godine, JJ na US openu igra protiv bakute.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Valjda će sad JJ smognuti snage da smakne i večno antipatičnu austrijsku naci-babetinu.
Originally posted by IriS

Aha. Već jedno osam do devet strana. :hvala:
:giggle: :klap:

A za JJ jedan veliki:

Slika
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Sunce
Sa Bamerkom je zadatak vec definisan. U poslednje dve godine, JJ na US openu igra protiv bakute.

A ukupno vodi 7:1.

Ma, ni to nije bitno, ovo kako je danas igrala protiv Serene je čista sramota. A tek kada shvati da može da prođe do polufinala takvog turnira... ima da se raspadne!
By Ulix
Originally posted by Marvin
Originally posted by Sunce

A ukupno vodi 7:1.

Ma, ni to nije bitno, ovo kako je danas igrala protiv Serene je čista sramota. A tek kada shvati da može da prođe do polufinala takvog turnira... ima da se raspadne!
Serena će verovatno reći da naci-baba u stvari i nije pobedila, veća da je ona, Serena, izgubila. I biće u pravu. Napravila je jedno dva miliona neiznuđenih grešaka.

:tepih:
Korisnikov avatar
By Marvin
Može da kaže šta god hoće.

Od Babe je izgubila. Pa sada neka na konferenciju za novinare izabere neku mnogo pametnu majicu.
Korisnikov avatar
By Lunja
Sutra i Roddick vs. Djokovic. :eya:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Marvin
Pa sada neka na konferenciju za novinare izabere neku mnogo pametnu majicu.
:lol:

Ja bih želeo da se obratim Azarenki:

:opatica: :opatica: :opatica: :opatica:

Puši kurac!!

:yay:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Od 80 kanala na mojoj kablovskoj niko sinocke nije prenosio Dzej Dzej :cupakosu: ...nisam vido' ni kakvu je lepu haljinu imala :sweet:

I samo da i Nole pobedi Rodicka :molise:
Korisnikov avatar
By Marvin
MONICA SELES TO BE INDUCTED INTO ROGERS CUP HALL OF FAME

Nine-time Grand Slam champion to play on opening night of Rogers Cup Toronto

Tennis Canada and Rogers Communications Inc. announced Thursday that nine-time Grand Slam winner and four-time Rogers Cup champion Monica Seles has been named the 2009 inductee into the Rogers Cup Hall of Fame. The induction ceremony will be part of Opening Night for Rogers Cup on August 17, 2009 at Rexall Centre in Toronto. Additionally on Opening Night, Seles will play an exhibition match with other tennis greats Martina Navratilova, Serena Williams and Canadian Aleksandra Wozniak.

“Monica is a one of the tennis greats, and has a very special place in Rogers Cup history,” said Caroline Papadatos, Senior Vice-President, Customer and Corporate Marketing Services, Rogers Communications Inc. “Throughout her illustrious career she has consistently shown world-class talent, unmatched resilience and a love of the sport that has done much for tennis and the encouragement of young athletes all over the world.”

Seles’ comeback story is well documented. During a quarter-final match in Hamburg on April 30, 1993, she was stabbed in the back by a deranged fan and had to endure years of rehabilitation and training to return to the tennis circuit. Her first professional tournament back was the 1995 Rogers Cup, and it is a testament to her incredible athleticism and boundless determination that she went on to win the tournament, and capture the three following Rogers Cup titles from 1996 to 1998.

“Monica means so much to Rogers Cup and to tennis fans across Canada,” said tournament director Karl Hale. “The Rogers Cup Hall of Fame is a fitting place for such a wonderful champion.”

Seles won a total of 53 career titles on the Sony Ericsson WTA Tour. Her nine Grand Slam championships place her ninth on the all-time list. She was the youngest winner at the French Open when she won the event at the age of 16, having defeated then No. 1 Steffi Graf in the final.

In total, Seles held the No. 1 ranking for 178 non-consecutive weeks, fifth most in the history of the Tour. She was listed as the 13th greatest player of all time (men and women) by Tennis magazine and was inducted into the International Tennis Hall of Fame earlier this summer in Newport, Rhode Island.

In 2006, Rogers created the Rogers Cup Hall of Fame in celebration of the 125th anniversary of the tournament. Inductees include Carling Bassett-Seguso (2007), Boris Becker (2008), Bob Bédard (2006), Roy Emerson (2006), Ivan Lendl (2006), Sebastien Lareau (2007), John McEnroe (2007) and Martina Navratilova (2006).
By Ulix
Bilo bi fino da imamo priliku da gledamo njen meč, baš sam je se zaželeo! :jutro: :mini:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ovo stvarno nije fer :sigh:

Konačno su je stavili na centralni teren, ali sada kao 4. meč po redu, što Eurosport ne prenosi...

:kopa:
By Ulix
Nema veze, samo neka prođe dalje. Polufinale će morati da prenose. :okret:

A hoce li prikazivati Kim i Нову/Staru Динару?
Korisnikov avatar
By Marvin
:yes:

Samo ne znam koje su one po redu, link im ne radi.
Ovo da je Jelena 4. sam prekopao pola interneta da izbunarim...

Prenos počinje od 15 do 8.
By Ulix
Pogledao sam raspored, ali sam istog trena zaboravio. :lood:

Mislim da su Kim i Динарa Safinovskaja druge po redu. Baš me zanima taj meč. Ako pobedi, Kim će napraviti senzaciju, a Динарa će verovatno slomiti svoju glavu o reket. :sweet:

Biće zanimljivo u svakom slučaju.
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa ja i mislim da će Kim da pobedi, pošto svi znamo kako Safina podnosi pritisak :mazi:
Korisnikov avatar
By Marvin
B92:

Protivnica Jankovićeve u narednoj rundi biće Austrijanka Sibil Bamer, 29. na WTA listi, koja je napravila iznenađenje eliminacijom Serene Vilijams rezultatom 7:5, 6:4. Srpska teniserka je do finala turnika, koji se igra za nagradni fond od tri miliona dolara, došla posle nešto više od dva sata igre. Jankovićeva četvrtfinalni meč sa Bamerove igra u petak od 17 časova.

:rotflmao:

Kako bi meni neko za ovakav tekst popio otkaz!

Stigla do finala!
Turnika!
Meč "sa Bamerove"!
Od 17 časova!
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:doh: :smeh:

Ja mislio da si to ti izgresio (osim ovog "do finala", i "od 17 casova")... :blush: :giggle:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Joooooj, sto bih voleo da joj Kim danas ocita bukvicu... :D

:molise:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Jeste li videli reklamu (najavu) za US Open na Eurosportu 2 (sigurno ima i na jedinici:giggle: )?

Nije narocito natrpana efektima, ali meni jako mocno deluje. FedEx s jedne strane mreze, Rafa sa druge, pa razmenjuju udarce, a prolaskom reketa kroz vazduh prvi ostavlja crveni a drugi plavi trag... Kao neka kometa... :D

Edit: Hajde KiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiM!!!!!!! Udri po ludoj Safinki! :tenis:

:cheer: :cheer: :cheer:
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 77
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!