Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by IriS
Originally posted by Azdaja

Ufarbacemo ga kako nam dodje, a sta mislis o onim nadrkanusima iz pedesetih?! :love:

okanicu se bmw obecavam hahahh
jao oldtajmeri. ja njih baš volem :love:

vid' ovog kako je fency. plus je crven, a ja baš volem crvene autiće :retard:

Slika

divno, ali bi ja vise neki dodz :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Razne stvari radim za volanom...kad sam sama muziku slusam strasno glasno, a onda pevam jos glasnije, kako bih se divila svojim glasovnim mogucnostima. Samo ja i mogu da im se divim, dok verovatno slucajni prolaznici misle da haluciniraju. :lol:

Drugarica je, dok smo cekale zeleno svetlo na semaforu ukapirala da se vrata sama zakljucavaju i iz zezanja je pocela da mase rukama i doziva pomoc jer ne moze da izadje, okrenuta ka muskarcu iz automobila iz desne trake, pored nase. Tip je izasao iz auta i bas kad je ispruzio ruku da otvori vrata, tj. da joj "pomogne" upalilo se zeleno i mi smo pobegle. I dan-danas se smejemo toj gluposti.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
I'm too busy trying not to hit someone. :retard:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by *deni*
Имам уредно возачку дозволу, положио сам вожњу још 2004., а за волан ни једном од тада сео нисам.
Веома сам расејан, сметају ми и пешаци и саобраћајни знаци, тако да ме вожња заиста јако оптерећује, па зато и не возим.
Али зато мене возе. Ипак сам ја некакав саветник....
:smug: :auto:
sve isto, samo polozila 2000-te.
na semaforu sam pushtala sve da prodju ispred mene i mahala im da voze, pa ja skrenem kad svi prodju (bez obzira na pravilo desne ruke :D ), kad treba da promenim brzinu ja pogledam u menjac, retrovizor nikako da zapamtim da postoji, ne razlikujem levo od desnog pre nego pomerim ruku kojom jedem - aha, desno - pa samim tim ne umem ni da skontam voznju u rikverc, i pri voznji se cesto zagledam u oblake, neko drvo, lepu kucu, il zaigranu decu, eventualno zeca/kucu/macu pored puta... idealan vozac :D
al zato volem da me pojedine osobe vozaju, u svakom smislu :love:
Korisnikov avatar
By EYA

kad ostavis zenu, bila bi mi divna partnerka:smeh:

ps kupicemo tenk :pucaodsmeha:

a ne, ne! i ja idem sa vama crvenim tenkom u Rio, pa makar bila ostavljena :grouphug:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja zbog bezbednosti ljudi na ovoj planeti nikada necu sesti za volan.Imam neku fuziju oka il kako se vec zove, da "dubinu" ne mogu da ocenim dobro, smatram saobracaj previse haoticnim za moj detaljisticki mozak, ne osecam se sigurno i kraj.

A relativno skoro me je vozila jedna devojka , koja je inace fina i kulturna, ali gospode Boze kada je sela za volan, pa ja ne znam da li joj jedna rec nije bila psovka, i to sve masnija do masnije, nervozna, to varnice se-va-ju! Kurac iz usta nije vadila, sto se kaze :lol: ! A odlicno vozi (to umem da ocenim oduvek, muz mi svedok :D ), kao Fandjo, i uspela je neko ogromno cudo da parkira na mikro prostoru u milimetar (sa sve psovke, naravno :lol: )
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by EYA

kad ostavis zenu, bila bi mi divna partnerka:smeh:

ps kupicemo tenk :pucaodsmeha:

a ne, ne! i ja idem sa vama crvenim tenkom u Rio, pa makar bila ostavljena :grouphug:

ee eeee eeeeeeeeeee trokut.... :lol:
Korisnikov avatar
By EYA
btw, mislim da si cudno sklopila recenicu.... sta bi frojd rekao na to :hm:

kad ostavis zenu bices mi... ili kad bi ostavila zenu, bila bi mi.. biraj!? :bic:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by EYA
btw, mislim da si cudno sklopila recenicu.... sta bi frojd rekao na to :hm:

kad ostavis zenu bices mi... ili kad bi ostavila zenu, bila bi mi.. biraj!? :bic:

ja NOT mislila nista lose.. :)

zamislimo da sam ja frojd:smeh: and ti i tvoja zen.... :bic:
Korisnikov avatar
By EYA
cisto me zanimalo jel mi zenu tek nagovaras da bude tvoja il si sigurna da ce biti :P

zamislila... ne izgleda lose, bar u mojoj glavi :okret:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by EYA
cisto me zanimalo jel mi zenu tek nagovaras da bude tvoja il si sigurna da ce biti :P

zamislila... ne izgleda lose, bar u mojoj glavi :okret:

AK bi zamislila iz prve da mi bude zena, to bi se videlo... :smeh:

Osh da je nagovaram da te stavi?! :lol:
Korisnikov avatar
By EYA
mouze, bice zabavno :joint:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by *deni*
Имам уредно возачку дозволу, положио сам вожњу још 2004., а за волан ни једном од тада сео нисам.
Веома сам расејан, сметају ми и пешаци и саобраћајни знаци, тако да ме вожња заиста јако оптерећује, па зато и не возим.
Али зато мене возе. Ипак сам ја некакав саветник....
:smug: :auto:
I ja, lol. Ja sam vozila 4 puta i stva ostavila za neka srecnija vremena, kad na meniju ne bude jugo, jugo i jugo. Mada, kontam da cu u sledecih godinu dana dobiti tetkinu fiat pandu, a ona uzeti novi auto na lizing. Onda cu i uzeti 10 casova, pa put pod noge. panada ima i servo i abs i air bag.
Korisnikov avatar
By Delete
Koliko se samo zena oglasilo u ovoj temi...pa, evo i ovde da vam kazem, pre nego sto se sretnemo negde na drumu u vozilima:pojma vi o voznji nemate! :lol:
Korisnikov avatar
By lorna
Nemam neki univerzalni kod sebe dok vozim. Zavisi od raspoloženja, vožnja je nešto kao stvar mehanike. Ako sam nervozna onda me sve u saobraćaju izluđuje, ako sam u super raspoloženju pevam, telefoniram...
By Swanheart
Originally posted by Delete
Koliko se samo zena oglasilo u ovoj temi...pa, evo i ovde da vam kazem, pre nego sto se sretnemo negde na drumu u vozilima:pojma vi o voznji nemate! :lol:
ja nisam zena, ja sam asexualni skakavac
hoces da ti pokazem kako nemam pojma o voznji :trep:
Korisnikov avatar
By m..
cek da sednem na bicikl:

vidi mama vozim bez ruku!
vidi mama vozim bez nogu!
vidi mama vožim bež žuba!
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Swanheart
ja nisam zena, ja sam asexualni skakavac
hoces da ti pokazem kako nemam pojma o voznji :trep:

nemaTe vi deco pojma....cim prodje pubertet, ne divlja se vise po drumu... :zakljucano:

:P
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by m..
cek da sednem na bicikl:

vidi mama vozim bez ruku!
vidi mama vozim bez nogu!
vidi mama vožim bež žuba!
Ja sam uspela da se osakatim vozeći bajs.
I to više puta.

Jednom sam uletela u neki žbun za koji sam, na svu sreću, pogrešno verovala da je zmijarnik, pa sam iskočila kao oparena.

Drugi put su me strugali sa seoskog asfalta.
Nije bilo rupa na putu.
Prosto sam htela da "vožim bež žuba".

Toliko o mojoj motorici i koncentraciji za vožnju.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Hys.
Ja zbog bezbednosti ljudi na ovoj planeti nikada necu sesti za volan.Imam neku fuziju oka il kako se vec zove, da "dubinu" ne mogu da ocenim dobro, smatram saobracaj previse haoticnim za moj detaljisticki mozak, ne osecam se sigurno i kraj.
Mislim da i ja imam nešto slično... sve vidim dvodimenzionalno... nikad mi nije bilo jasno kako u nekim scenama Opstanka (gledano spreda) one gazele izgledaju kao da skreću prema gepardu

Anyway meni (tj. svom kolegi koji mi je popunjavao karton) je čika doca svojevremeno na sistematskom pregledu rekao da sam sposoban da predajem deci biologiju u školi, ali da sam došao radi vozačkog ispita ne bi bilo šanse da me pusti

Tako da sad ne znam šta da kažem...
da li je to povećalo bezbednost dece ili smanjilo... :nerd:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
vazdan ozbiljna, kako drugačije.
a kratak mi je fitilj strašno i onda često psujem i urlam na ostale učesnike u saobraćaju.

wanna ride? :zmija:
Korisnikov avatar
By SabotagE
Cesto u voznji koristim sirenu i samo cekam da od nekoga dobijem batine.
Sutirali su mi kola,pljuvali po njima zato sto volim da se svadjam sa ostalim ucesnicima u saobracaju.
Korisnikov avatar
By jenny
pih. meni uopšte nije problem da priznam da sam tipični žena-vozač :pokazuje:
Korisnikov avatar
By Carmilla
Volim da vozim.Vozim normalno.
Imam druga koji je pao voznju 10 puta,jednog koji je polozio iz 1. ali se boji da vozi i drugaricu koja je iz 3-4 polozila i jednom odvezla do Petrovaradina i odustala od voznje.

Polozila sam iz 1. (i testove(za 15 min sam ih zavrsila) i voznju).
Imam vozacku tek godinu i nesto...ali mislim da ok vozim(misle i drugi)
Sad bi volela da polazem za motor...al' prvo mi treba motor ......i pare.

:(
Korisnikov avatar
By WoWLover
Secam se svoje prve voznje pre par godina :D
naleteo sam na neki zidic koji je ogradjivao gasovod i upao pravo u kanal :superheroj:

no, da ima srece u svakoj nesreci, trojica momaka su mi pomogla da ga izvucem na put.. Nezamislivo kako muski biceps moze da se nategne do pucanja..:bale:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Dzelajza Rouz
Ja sam uspela da se osakatim vozeći bajs.
I to više puta.

Jednom sam uletela u neki žbun za koji sam, na svu sreću, pogrešno verovala da je zmijarnik, pa sam iskočila kao oparena.

Drugi put su me strugali sa seoskog asfalta.
Nije bilo rupa na putu.
Prosto sam htela da "vožim bež žuba".

Toliko o mojoj motorici i koncentraciji za vožnju.
A trotinet kako ti leži?

:giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!