Originally posted by RACABG
ma pun mi je kufer vas koji delite savete sa nekoliko hiljada kilometara ,
yeah, yeah, yeah, yeah...bla-bla, chuo sam to od tebe i tebi slichnih odavno. don't you get tired?
ja sam taj "argumenat" davno rutinski odjebao, odjebavam ga i ovog puta, racobg.
posebno volim da vas cujem da uredjujete po vasem ukusu nesto u cemu nikada necete ziveti.
otkud to ti znash da necu nikada ponovo ziveti gde mi se cefne, pa mozda bash i u Srbiji?
konachno, sve i da necu, potichem iz zemalja ex-Yu i bitno mi je da je mojim dushevnim saputnicima u putovanju zvanom zivot bolje i dostojanstvenije, kao i da se ne stidim kada kazem odakle potichem; da se ne misli da sam iz neke skroz nazadne zemlje poreklom.
nisam sebichan da samo mislim na sebe i to gde zivim.
ti nemas nameru da dolazis u srbiju iz amerike
krivo! ako nemam josh, ne znachi da necu uskoro ili nekad!
zato ako vec imas toliku potrebu da pametujes nadji neki forum za tu teritoriju pa uredjuj drustvo u kome zivis
radim ja i to, itekako!
pitalo me se je vec od nekog drugog da li sam aktivan u Aktivizmu ovde gde zivim i rekoh vec da jesam onoliko koliko mi mogucnosti dozvoljavaju. nemam nameru tebi natenane posebno opravdavati se.
a ove ljude u srbiji pusti da bez tvog popovanja uredjuju drustvo u kome sami treba da zive.
to kad mi kazu administratori, moderatori i Pravilnik, slobodno cu poslushati. Ti jedan dobropoznati racabg mi NECESH naredjivati shta cu i kako cu!
ali ti imas problem jer tebe kao gradjanina drugog reda u americi niko ne zarezuje ni za po lule duvana ......
sve i da je tako, a nije, shta bi to tebe trebalo da briga? i da li je/bi to bila moja krivica? U ovom gradu i u mnogim delovima Amerike zaista jeste teshko imigrantima (pogotovo je bilo tokom osmogodishnje bush-ove ksenofobichne i antigejne politike), no tim vise se kod dostojanstvenih imigranata i gejeva upravo i razvija pojachani otpor toj nepravdi kao i samoodbranbenost i dostojanstvo jacha.
neshto shto ti racobg necesh niti mozesh ikada razumeti....
ali ces taj kompleks morati da lecis na nekom drugom mestu ...... davno je proslo vreme kada gastajbarteri dodju u svoje selo sa iznajmljenom meckom a selo padne na dupe , sada ste smesni i tuzni jer se kitite pogresnim stvarima.
nikakvog kompleksa pogotovo ne tog tipa u mom sluchaju nema. to shto ti prichash racobg je ochito da mozesh samo iz tvog iskustva pripisivajuci tvoje osobine nekom drugom. a, to je vec tvoj problem i tvoje situaciono iskustvo.
iskuliraj uredjenje drstva u srbiji jer u istom ne zivis i pokushaj da nadjes nacina da uredis ono u cemu zivis ..... za pocetak uredi svoj zivot kako bi bio srecniji i kako nebi prosipao svoju ogorcenost ovde po forumu.
ne brini se ti za uredjivanje mog zivota. moj zivot je vec uredjen dobrano samo kad nisam okruzen patetichnim luzerima poput tebe.
sve ovo racobg shto si iskakao kao meni je u totalnoj suprotnosti s nachinom komunikacije koju Pravilnik sugerishe pa i nalaze i budi srecan shto sam ti odgovorio na sve ovo (zadnji put!) umesto da sam ti samo prijavio post!
A, ja ti OPET kazem racobg: ne mozesh smisliti moju aktivnost na forumu, ne volish moje postove ili mene- OK, znam to! Ali, ti NEMASH prava mene flejmovati shto radish ima vec mesecima, vec imash pravo pa i duznost da me ZAOBILAZISH. Nigde se tebi nisam uopshte obratio racobg, NE OBRACAJ SE NI TI MENI!!
A, ti slobodno, ako mozesh, izdejstvuj s administracijom, moderacijom Foruma da se mene eto ukloni , pravi ludorije od tema, pokreci peticije, otvaraj Vel boy hejt klubove i shta sve ne- sve ti to mozesh i imash prava da radish SAMO SVE DOK JA to NE vidim NITI znam za to.
No, kada se meni ovako k'o shto si sada opet (ili josh gore) flejmashki unesesh u facu, bicesh odbijen k'o komarac repelentom. Stoga, ODBIJ, racobg, zadnji put ti kazem!!