Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
tj neozbiljni vozaci, ali sigurni :lol:

koliko ste ozbiljni dok vozite?!

meni se milion x desi da pevam u autu, ma vristim....i onda ukapiram bakutu na bajsu kako stoji pored i gleda me TUGALJIVO :lol:

ili zadnja situejsn....vozim baku kuci, vracam se sama nazad, prozor otvoren i vidim malog kucu kako se sprema da laje na tocak...savijem se na suvozacemo sediste i pocnem glasno da LAJEM na njega- posle 5 sek ukapiram 2 devojke da stoje odma pored kuceta... :povez:

:vogue:
Korisnikov avatar
By Mikili73
:lol: па немам неких испада током вожње у суштини.....осим што брзо возим и покушавам да се контролишем код ограничења да не плаћам радаре више, једини испад који ми се деси понекад је да намигнем неком типу(уколико ми се учини да смем)ако се нађемо паралелно на семафору, па убрзам... :auto: :blenta:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
stopiram od osmog razreda...vozali me kojekakvi....ali colorado od toga stvarno pravi paradu!
Korisnikov avatar
By *deni*
Имам уредно возачку дозволу, положио сам вожњу још 2004., а за волан ни једном од тада сео нисам.
Веома сам расејан, сметају ми и пешаци и саобраћајни знаци, тако да ме вожња заиста јако оптерећује, па зато и не возим.
Али зато мене возе. Ипак сам ја некакав саветник....
:smug: :auto:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ja sam u 19og 1x sama vozila do minhena... :D da da, hvalim se...

e, ovo za stopiranje - hlaef zna moje misljenje.... ja se plasim toga, da JA...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Nisam vozač i još se ne usuđujem da krenem na časove vožnje.

Mislim da ne bih podnela da me neki bahati tip izvlači kroz prozor automobila zato što sam se parkirala tamo gde je on hteo. Plašim se da bih ga zveknula ključem u oko (to je jedino hladno oružje koje imam pri ruci), a onda bih zaglavila ko zna gde.

Stvarno imam strah od pretpostavljene situacije.
Korisnikov avatar
By *deni*
Уууууу, ја стопирам врло радо, то ми је пасија..
Чак и сада, кад више на то нисам принуђен, радо упражњавам ту активност у виду хобија.
:muzika:
Korisnikov avatar
By Azdaja
drugov tata je upucao nekog momka zbog parking mesta...

onaj fazon "ja sam prvi stigao..." bla bla...

mislila sam da mi brzo puca film, posle te EPIZODE, jako sam blaga...hahahaha
Korisnikov avatar
By pthalo
ja vozim samo rolere, ali uvek pevam dok vozim :D slušam muziku i pevam, dovoljno glasno :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
i ovo za pucanje u momka nije uopste OK, da ne ispadne da mi je drago :povracam:

e vas dvoje IN stopera, dobra sam sa oboje, pa OCEL me neko voditi u neki stop :smeh: ako me nagovorite, naravno...:P
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Nisam odavno stopirala, a neko vreme sam to često radila.
Naročito kad sam negde van Beograda.
Moji su doživljavali nervne slomove od priča o stopiranju.

Ne znam odakle mi toliko bezbrižnosti glede vožnje sa nn likovima i smucanja po parkovima noću (prečice)...
Korisnikov avatar
By IriS
ja držim do toga da mene vožnja oslobadja od stresa. muziku uvek slušam jako glasno, psujem kao nenormalna na sve i svašta (zato sam uvek extra raspoložena, istresem svu negativnu energiju u vožnji :lol: ), redovno pevam, i volim da nerviram bahate vozače, pogotovo one koji jurcaju, a nepropisno je da te preteknu... pa ja namerno usporim :evil: jednom se neki taxista zaustavio i krenuo na mene, a ja samo prošla pored njega sa sve osmehom od uvceta do uvceta :lol: i tako će uvek biti sve dok me neko ne izvuče kroz window i isprebija :smeh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by IriS
ja držim do toga da mene vožnja oslobadja od stresa. muziku uvek slušam jako glasno, psujem kao nenormalna na sve i svašta (zato sam uvek extra raspoložena, istresem svu negativnu energiju u vožnji :lol: ), redovno pevam, i volim da nerviram bahate vozače, pogotovo one koji jurcaju, a nepropisno je da te preteknu... pa ja namerno usporim :evil: jednom se neki taxista zaustavio i krenuo na mene, a ja samo prošla pored njega sa sve osmehom od uvceta do uvceta :lol: i tako će uvek biti sve dok me neko ne izvuče kroz window i isprebija :smeh:

kad ostavis zenu, bila bi mi divna partnerka:smeh:

ps kupicemo tenk :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By smaug
That makes two of us.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Azdaja
a moUže i nešto ovakvo :pervert:

Slika
Korisnikov avatar
By Azdaja
a moUže i nešto ovakvo :pervert:

Slika

Ufarbacemo ga kako nam dodje, a sta mislis o onim nadrkanusima iz pedesetih?! :love:

okanicu se bmw obecavam hahahh
By Swanheart
tu i tamo malo pretim i psujem ali samo zbog svog dusevnog mira i oslobadjanja stresa
jednom sam htela nekog crnogorca da izvucem iz auta u sred kruznog toka jer stoka primitivna nije htela da stane a ja vec u kruznom toku a on izlece pravo ispred mene ( sto za mene i ne bi bilo strasno, a njemu bi sabila motor do gepeka ), mislim da zapravo od te price i ide zezanje za bejzbol palicu i swanimira :retard:
muziku generalno slusam jako glasno i psujem gore od svakog muskarca dok vozim
taksiste obozavam da nerviram, generalno vozim jako brzo i agresivno jer sam sigurna u auta koja vozim, ali obozavam da usporavam svaki put kad mi neko svirne na semaforu i pribijam se sto vise mogu trotoaru kada sam an semaforu jer mi ide na kur#c kada neko na motoru prodje kolonu od 15 vozila tako i stane na semafor prvi...
itd itd
parkiranje u dzep takodje nesto ne volim puno, pa mi se desava da ostavim auto na sred puta i upalim sva 4 :retard:
kad malo razmislim, ja da sam na mestu nekog drugog vozaca, izmlatila bih sebe :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
moja tema je bila, oko KOMICNIH situejshn...jel sad moram da napisem i kakva sam kad poludim dok vozim... :smeh: :blenta:
By Swanheart
ali to i jesu komichne situacije, zamisli tek kako je kad poludim :lizalica:
ah da, obozavam babe koje pretrcavaju pesacki pelaz, njima umirem od smeha uglavnom
Korisnikov avatar
By Azdaja
da li ti se nekad desilo da polako vozis iiiii gledas babu na bajsu kako ide na tvoj auto....lepo stanes i cekas da te ZDIMI?!

hahahahhaah

i onda kaze, gledala sam BOZUR ISPRED CRKVE...:povez:
Korisnikov avatar
By *deni*
e vas dvoje IN stopera, dobra sam sa oboje, pa OCEL me neko voditi u neki stop :smeh: ako me nagovorite, naravno... :P
Ууууууу, може, мени радо стају, ваљда им делујем симпатично, а и ти си симпатична, па утолико боље.
Увек се сит издиваним са камионџијама, а један ме је толико зготивио, да ми је рекао да ће ми увек стати, где год да ме види на друму.
:opacupa:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by *deni*
e vas dvoje IN stopera, dobra sam sa oboje, pa OCEL me neko voditi u neki stop :smeh: ako me nagovorite, naravno... :P
Ууууууу, може, мени радо стају, ваљда им делујем симпатично, а и ти си симпатична, па утолико боље.
Увек се сит издиваним са камионџијама, а један ме је толико зготивио, да ми је рекао да ће ми увек стати, где год да ме види на друму.
:opacupa:

deni, ja se plasim stopera i vozaca koji kupe stopere.... :/

posle hitchera hahhaah nikog :lol:
Korisnikov avatar
By IriS

Ufarbacemo ga kako nam dodje, a sta mislis o onim nadrkanusima iz pedesetih?! :love:

okanicu se bmw obecavam hahahh
jao oldtajmeri. ja njih baš volem :love:

vid' ovog kako je fency. plus je crven, a ja baš volem crvene autiće :retard:

Slika
By Swanheart
da li ti se nekad desilo da polako vozis iiiii gledas babu na bajsu kako ide na tvoj auto....lepo stanes i cekas da te ZDIMI?!

hahahahhaah

i onda kaze, gledala sam BOZUR ISPRED CRKVE... :povez:
:smeh:

ja tebe obozavam stvarno

ali sto volim sa bratom da se vozim, pa to je neverovatno
izlazimo sa parkinga
ja:"jesu li kola iza mnogo blizu?"
on:"cucemo ako budu"

ili
izlazimo sa drugog parkinga
mesta nema ni da se provuce trotinet a zamisli tek ovo sto vozim
ja:"aj izadji i govori mi dokle mogu da idem"
on:"vazi"
izlazi, zvoni mu telefon, javlja se na telefon i pokazuje meni dokle mogu
samo se cuje...TUP
ja:"sta je to bilo"
on:"necemo vise dolaziti na ovaj parking, vozi brzo kuci" :doh:
mada to spada u debilne situacije ne komichne
Korisnikov avatar
By IriS
a glede stopiranja, ja nikako nisam smela da stopiram... dok moja žena svuda ide stopom i ima hit iskustva.
išle nas dve da ona operiše umnjak i vraćamo se, a tramvaj nam stane in the middle of nowhere... a podne je bilo, upeklo sunce, a njoj popušta anestezija... i kud ćemo, ajd' da stopiramo. staju nam neki baba i deda u crvenom mercu od pre isusa hrista :pervert: i ja lepo prevrnem očima i udjem u auto... i kao u horor filmu, moje prvo stopiranje... a dedica ima po tri prsta na svakoj ruci, ali nisu mu odsečeni, nego se vidi da je to tako prirodno (postoji taj poremećaj, zaboravila sam kako se zove). ja jadno pretrnulo od straha ( :retard: ), ali posle toga, redovno sam počela da stopiram po BGu i redovno su mi uvek stajali (tj. ne više od kad imam auto). što kaže deni, valjda sam im bila simpatična.
Korisnikov avatar
By Azdaja
e.....ali to je bila komedija, ona je isla 50m i gledala u CVET....ja zakocila i cakam...

rokne me baba bajsom i kaze OTKUD JA...ja lepo njoj - gospodjo pa stojim tu i cekam da me udarite, ona me pita GDE SAM GLEDALA....:/

e da kad smo kod agresivnosti :smeh: samo 2 x sam iskocila iz auta kao oprena jer su me drkali + jednom sam ciknula lika u 3 nocu, lepo otisla, a on me je viJao, pa sam stala i rekla mu da je pusha jer je otisao sa mesta kresha hahaha...sjebala sam mu plastiku na tojoti i sredila- da ne ispadne da ne sredjujem moje racune :D
By Swanheart
na srecu nikad nista nekome ne sjebah posle svih pizdarija osim meni sto unistih jedan parking senzor :lol: pa sad urla u prazno
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz

hahahahhaah

i onda kaze, gledala sam BOZUR ISPRED CRKVE... :povez:
:smeh:

Ajoj, slatka bakica. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!