Originally posted by RACABG
Originally posted by AbortiraniTerorista
Mislim da je jedino rešenje da pederi i lezbejke počnu da tuku heteroseksualce kada ih vide da se vataju i ljube na ulici...
pedja a sta mislis da se poshalje zahtev predsedniku u kome se trazi da se zkonom zabrani hetero ljudima da se drze za ruke i ljube ili nezno gledaju na javnom mestu.
pa da budemo svi ravnopravni
To ti ozbiljno? Ako je ozbiljno, apsolutno sam ZA tu ideju!! To sam uvek i govorio: kada "vecina" kazu nama "jok, ne, u chetiri zida ili batine", onda po ravnopravnosti to MORA da vazi i za njih! A, ravnopravnost je valjda upravo ono shto pishe u svim Zakonima (i postojecim i tek doneshenim, sem ukoliko nije dopisano da se ravnopravnost ne odnosi na gejeve, a valjda slova na Zakonskim papirima bar nisu tako diskriminativna ), pa molim lepo, ne mogu gejevi- e ne mozete ni vi heterosi. Pa, da vidimo!
Ili, bar sprovesti ovu kampanju:- Vecino, imate li savesti, imate li srca? Kada se nonshalantno i bahato vi cure i momci, zene i mushkarci medjusobno seksualno djapate, cmachete, drpate i milujete po ulicama, parkovima, autobusima, tramvajima, trolama, vozovima, brodovima, na tv-u, radiju...., kada prichate, preprichavate, uzivate i likujete na poslu, u uredu, u shkoli, u samoposluzi... i gde sve ne....kako ste danas, sinoc, preksinoc, pre nekoliko dana.... imali vash najbolji seks zivota, kako vam je on dobro dao (chesto prichaju zenske) i kako je ona, koja ima dobre sise, guzice i usku pichku, vrishtala u orgazmima mog tj. njegovog kurca (chesto prichaju mushkarci)...... da li ikada IKADA sebe zapitate da li postoje i kako zive oni kojima je to sve pod pretnjom sile i mrznje zabranjeno, oni chiji je jedini "greh" to shto su istopolni parovi??
I uz to, kada vidite da pojedini vashi sugradjani (chesto manjina) nishta slichno od te hiperseksualizovane vrste niti prichaju niti zbore niti se ponashaju slichno bahato vama, za razliku od vas mnogih koji bahato prichate i nasladjujete se prichajuci o tom, -zashto, ZASHTO onda tako chesto direktno ili indirektno ili u lice ili iza ledja vi pochnete da shirite predpostavke, tracheve "vi'sh onaj/ona koji/a cuti, nishta ne pricha.... mora da je peder/lezba, nastran/a, chudan/na" i zashto ZASHTO vi PRVI pochinjete da nas kao razotkrivate, vredjate, drugachije tj. negativno tretirate i SHIKANIRATE??
@ Pedja, sve moje chestitke na odlichnom komentaru na B92. Iskreno.