Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

help! imam malu nedoumicu! naime, otkrio sam recept na internetu za najjednostavniji i najukusniji cokoladni kolac:
Sastojci:
Testo:
2 kašičice kakoa
2 šolje jogurta
2 kašičice sode bikarbone
1/2 šolja ulja
2 šolje šećera
2 šolje brašna
Čokoladni preliv:
100 g margarina
10 kašika mleka
100 g čokolade za kuvanje
10 kašika šećera

sve se pomesa, pece 20ak mins na 180 stepeni, prelije glazurom i to je to! ja sam ga malo nadgradio pa mu dodam izrendanu koru pomorandze i sok od jedne pomorandze u testo, pa bude jos zanimljivije!

e sad! decko me je pitao da mu napravim istu verziju, samo sa limunom! meni je to zanimljivo, jer je kolac super ukusan tako da ne moze da se promasi, ali mislim da kombinacija limuna i cokolade nije bas najbolja!

smislio sam da testo promenim, tako sto cu samo izbaciti kakao, tako da ce u sustini biti isto kao prethodno, samo belo! moja nedoumica nastaje sa glazurom : STA DA STAVIM UMESTO COKOLADE! mozda belu cokoladu? mislim da je nesto na temu vanile dobar pravac za razmisljanje, ali ne znam kako! mislim da ne bude bas samo puding od vanile preko, nego nesto malo intrigantnije :P

POSLASTICARI, SLADOKUSCI, DUBOKI UMOVI I VESTE RUKE GAY KUHINJA POMAGAJTE! :drama:
By Çâðê_DUP
rendaj koru limuna u testo i/ili iscedi pola limuna u isto, tako ce limun ostaviti ukus i nece se izgubiti u chokoladi.:njami:
Korisnikov avatar
By Combo
Nađi lepo recept i pravi mu lemon cake.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by desnicashakic
STA DA STAVIM UMESTO COKOLADE! mozda belu cokoladu? mislim da je nesto na temu vanile dobar pravac za razmisljanje, ali ne znam kako! mislim da ne bude bas samo puding od vanile preko, nego nesto malo intrigantnije :P
Najlakse ti je da napravis fondan preliv:

1dl mlake vode

15 kasika prah secera

To mutis na tihoj vatri dok ne dobijes sjajnu gustu masu, kad je gotovo dodas par kapi limunovog soka, ostavis da se malo prohladi i naneses na kolac...Pri filovanju koristi noz navlazen hladnom vodom da ti se preliv ne bi lepio za isti. Btw, ovaj preliv se brzo steze, tako da mora brzo da se nanese na kolac, da se ne bi zgrudvao...

Prijatno...
Korisnikov avatar
By mish_beli
koji me klinac terao da ulazim na ovu temu.
:pms:

:iskusenje:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!