Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By DarkStar
@CareBear: A ko kaže da sam ja koristio originalan XP? :D
Imao sam, doduše, i posla sa njime... Nema preterano velike razlike :P

Microsoft je, koliko sam ja primetio, izgleda pravio Windows 7 sa idejom da taj standard C particija Windows, D particija sve ostalo prestane da se koristi...
Sada su iz "User" foldera izdvojene takozvane "Library" lokacije, u koje možete dodavati foldere gde držite muziku, slike, dokumenta, video klipove, umesto da te foldere jurite po celom hard disku. Ovo je posebno korisno meni jer se i sam koristim nekoliko particija :)

@2Q2Bstr8: To je bila veoma popularna tema, naravno, morao sam to da isprobam, i mogu ti reći da se meni to nije desilo, niti sam na Windows Update-u primetio i jedan update koji se direktno odnosi na WMP12 (ne pada mi na pamet da ravage-ujem sad po svim updateima koje sam instalirao (a instalirao sam ih SVE) XD

Ipak, sreća moja je u tome što MP3 ni ne koristim :D
Uglavnom OGG ili AAC i M4A :)
Korisnikov avatar
By Berserker
Mene interesuje još nešto.
Preporučeno mi je da Win7 testiram na posebnom PCu, ne ličnom ili poslovnom.
Jel to znači da Win7 može da sjebe hardver ili treba samo da sačuvam svoje stvari na DVD diskove?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
uvek se preporučuje da se beta softver ne testira na "primarnom" računaru, tj. onom koji se svaki dan koristi. pogotovo u firmama, mada kontam da firme svakako neće prelaziti na W7 barem dok se zvanično ne pojavi. :)

razlog je što ne možeš da znaš koji harver i aplikacije neće raditi (zbog drajvera) i da li će neka ključna komponenta koja ti treba za posao prestati da radi. pa dok reinstaliraš stari OS možeš da izgubiš par dana itd.
Korisnikov avatar
By AbD
ovo je fantastično :love:
meni je odmah ponudio 3 hp notebooka, kao da je znao. :lol:

btw, zašto hardware vendori nisu napravili tako nešto? :shrug:
Korisnikov avatar
By DarkStar
Zato što je koliko ja vidim Microsoft taj koji tačno zna kakav OS treba da ide u koji laptop da bi posle oktobra korisnici mogli da pređu na Windows 7...

E, sad mi još samo treba 1200 evra za laptop XD
Korisnikov avatar
By AbD
pa meni se činilo da je baš štos sa windows 7 to što može raditi na gotovo svakom hardwareu... mi smo si za novu godinu kupili Compaq Mini 700, netbook s ne bog-zna-kakvim specifikacijama koji je gore imao XP... i onda smo preinstalirali onaj beta build windowsa 7 i stvar radi super (brže i bolje nego na xp). :love:

a gle specifikacije, jako malo resursa zapravo:
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/uk/en/ho ... 46723.html

nego, 1200 eur? :o pa kaj je to sony vaio? :D
Korisnikov avatar
By DarkStar
AbD, moj desktop računar je nešto sličan, mada meni Windows7 definitivno ne radi brže od XPa, samo efikasnije :P
besids, i Vista radi na skoro svakom hardveru, ali veoma neefikasno, za razliku od 7ice... govorim iz ličnog iskustva...

1200 evra mi treba jer se amaterski bavim muzičkom produkcijom a i svi bogovi ovoga sveta znaju da imam na milione DVD filmova koje želim da backup-ujem jer su neki diskovi postali jedva čitljivi :(
što je najgore, pored svega toga sam i gamer freak XD
Korisnikov avatar
By Egmont
Ja se izvinjavam. Nešto mi se guši ovaj moj komp, a ne znam da reinstaliram XP :D
Korisnikov avatar
By AbD
x360 ftw za gameing <3 400 eur

jeftiniji prijenosni notebook za ultraportability (još bolje netbook) 350 eur

solidan desktop sa solidnom zvučnom karticom (auzentech x-fi recimo) za 850 eur

= ... *zbraja* ... 1.600 eur ^^

za ovih 100 eur uštede zaradio sam ćevape. :lol:

edit: ROFLMAO, ja sam zabrijao da ti hoćeš odvojiti 1.700 eur :lol: ništa od ćevapa. :shrug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!