Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by KgCS3Bice da si jedan od retkih. Partner je sasvim OK rec.
Jesam li ja jedina osoba na forumu kojoj ovo "partner" zvuci nekako grubo kada se opisuje osoba sa kojom ste imali nesto vise od sexa ?(ali svaki put mi para usi)
ON: nisam u ogledalce fazonu, samokriticnost i superlativ u prvom licu ne idu zajedno .... Dakle![]()
Originally posted by NewYorkerUpravo, a bojim se da teme u cijim naslovima se pominje rec "partner" obicno zahtevaju kontext koji nije samo sex ....Originally posted by KgCS3Odlicna rec kada u kontekstu sve njih treba da tretiras
Jesam li ja jedina osoba na forumu kojoj ovo "partner" zvuci nekako grubo kada se opisuje osoba sa kojom ste imali nesto vise od sexa ?(ali svaki put mi para usi)
ON: nisam u ogledalce fazonu, samokriticnost i superlativ u prvom licu ne idu zajedno .... Dakle![]()
samo u smislu sex-a recimo (sta god da si jos imao sa njima).
Originally posted by KgCS3KG, ne pokusavaj da izvuces iz konteksta deo, kada je moj post odmah iznad tvog i zacas se moze videti sta sam hteo reci.
Upravo, a bojim se da teme u cijim naslovima se pominje rec "partner" obicno zahtevaju kontext koji nije samo sex ....
Pa zamisli samo sta drugi ceni kod tebe ako je dolazio na sat i po sata da se kresnete: tvoju elokventnost (?) - ma da! Ili pak kako tepate liku koji dolazi tri puta nedeljno kod vas na sex ..... Mislim![]()
Originally posted by NewYorkerSta god da si hteo da kazes, jedina veza svega nabrojanog je ono sto sam ja citirao - sam si rekao "Odlicna rec kada u kontekstu sve njih treba da tretiras
KG, ne pokusavaj da izvuces iz konteksta deo, kada je moj post odmah iznad tvog i zacas se moze videti sta sam hteo reci.
Partner je dobra rec jer ralicite kategorije mozes nazvati istom recju,
i izmedju ostalog, to sto si me citirao.
Originally posted by NewYorkerI molim te nemoj moje pisanje u drugom licu jednine da shvatas licno, jer govorim uopsteno (citaj: ne obracam se tebi), kao ni da budes toliko egocentrican i mislis da se ceo moj svet vrti oko tebe i da je svaka moja napisana recenica upucena bas tebi
I molim te nemoj nalaziti za shodno da komentarises sta neko ceni kod mene ...
Originally posted by NewYorkerBojim se da se lozim na one za koje mi treba vise od dve sprave
narocito neko sa kim se tucam jer nisi medju njima.
Originally posted by NewYorkerI za kraj: gresis, jer opet ponavljam deo posta je citiran jer je sustina onoga sto si rekao bas u tome ("Odlicna rec kada u kontekstu sve njih treba da tretiras samo u smislu sex-a recimo") a ne namera da dodje do neslaganja (jer se svakako nismo slozili po pitanju reci "partner" - ne vidim logiku zaista), kao sto zbog svog ego tripa gresis da sam se u bilo kom trenutku obratio tebi jer sam upotrebio drugo lice jednine (a uopsteno mislio) a zapravo bih tako pisao i pisem inace ....
Cista zlonamernost.![]()
Originally posted by Dr. MOriginally posted by AzdajaBice da jeste...
jel ovo jedna od onih tema gde treba da hvalimo sami sebe?![]()
![]()
Ne volem nesto taj trip " usta moja hvalite me " ....![]()
Originally posted by AzdajaJbt, hvalaOriginally posted by Dr. MOriginally posted by AzdajaBice da jeste...
![]()
ou da...
hm, aj ja tebe "vizuelno" da nahvalim:lol:
bas imas lepu glavu, zgodan covek - opusten (neko moje misljenje hahahha)
ON nismo bivsi, samo volimo da se FALIMO, poz za autora teme![]()
Originally posted by Dr. MOriginally posted by AzdajaJbt, hvalaOriginally posted by Dr. MOriginally posted by AzdajaBice da jeste...
![]()
ou da...
hm, aj ja tebe "vizuelno" da nahvalim:lol:
bas imas lepu glavu, zgodan covek - opusten (neko moje misljenje hahahha)
ON nismo bivsi, samo volimo da se FALIMO, poz za autora teme![]()
![]()
Ja cu reci samo jedno...
Kapiram da imas muda ko u bika![]()
( znam da si to shvatila kako treba, pa nema potrebe da objasnjavam )
![]()
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!