- 31 Jul 2009, 20:04
predpostavljam da Hans_87-ov komentar nema puno veze s ovim shto si rekao.
vishe mislim da je Hansov komentar imao veze s mojim zakljuchkom da je u Srbiji (kao i vecini istochne polovine Evrope) veci problem totalitarno-kolektivistichki (nakon pada dogmatskog komunizma, pogotovo desnicharskog tipa) mentalitet vecine drushtva i naroda, od Vlada.
no, na Hansu je da se objasni shta zeli reci s onim komentarom.
Originally posted by mytheo, boze...Originally posted by Hans_87tacno, Srbija nije u polozaju da bira, potpuno se slazem :Y
Srbi nisu u položaju da biraju i nisu tokom svoje istorije u kojoj su se međusobno ubijali i ubistvima rušili svoje vladare stekli taj luksuz da se prema njima ophode kako valja.
no, vidis, ima tu jos nesto - a zasto onda gospoda iz EU i SAD to ne kazu bas tako, kratko i jasno "niste u poziciji da birate, mi smo jaci i mocniji, i morate nas slusati inace"....dakle, da kazu otvoreno, kratko i jasno a ne da nam drze lekcije o "freedom, human rights and democraty"...i sve bi bilo u redu, prihvaticemo, znamo da se "ne mozemo bosti sa rogatim" ali ne moraju da nas jos prave i ludima
predpostavljam da Hans_87-ov komentar nema puno veze s ovim shto si rekao.
vishe mislim da je Hansov komentar imao veze s mojim zakljuchkom da je u Srbiji (kao i vecini istochne polovine Evrope) veci problem totalitarno-kolektivistichki (nakon pada dogmatskog komunizma, pogotovo desnicharskog tipa) mentalitet vecine drushtva i naroda, od Vlada.
no, na Hansu je da se objasni shta zeli reci s onim komentarom.