Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Sve je počelo posle instaliranja patcha za MapleStory.

Kada bih dobio crni ekran i posle par trenutaka igrica se sama isključila. Kontao sam da je problem s Hz po čemu je MS poznat, pošto menjanje Hz na kojoj će igrica raditi nije urodilo plodom.

Pokušao sam da reinstaliram istu, em što nije moguće da završim instalaciju global ni evropske verzije, otišao sam na Admin Tools i u Even Vieweru video spam ovih poruka.

Koje su prvo počele kada bih pokušao da pokrenem MS.

Pošto sam pretpostavio da je u pitanju neki bad sector, aktivirao sam onu alatku za proveru i pokušaj oporavka istih ali nije našla nišla bad sectore.

Zatim sam pomislio da je u pitanju nedostatak prostora na disku, pa sam napravio mesta 30% diska C je slobodno.

Ni to nije proizvelo željeni efekat, pa sam se njakao satima s disk defragmenter... posle završene 2 uzastopne defragmentacije stvari su još gore.

Sada mi windows installer za MS šalje poruku the system cannot read from the specified device u ovom slučaju to je F particija pošto je isto sranje bilo i na C particiji pa sam premestio instalaciju na F disk u nadi da će se završiti...bez uspeha.

Da li mi to disk crkava?
Šta da radim?

Nešto sam razmišljao i nekada se desi da patchevi mogu sjebati neki sistemski fajl, što je bio slučaj s EvE patchom kada je izbrisao bios onih koji su ga instalirali.

E da na kraju ta greška 7 mi se javlja SAMO kada hoću da instaliram ili da pokrenem MS. Kada njakam ostale programe nje nema.
Korisnikov avatar
By Rei
Sad panda :(

Izgleda da ti hard crkava... Posle kratkog googlanja chini mi se da ovo izaziva elektronika na hardu koja otkazuje...

Skini dijagnostichki alat sa sajta proizvodjacha hard diska, ako imash Maxtor hard disk skini SeaTools For Windows link), testiraj pa cemo videti dalje...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!