Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by KgCS3Nece....
^ omg u need attention again(sad ce opet shamar
)
Originally posted by trezor_kgBog te blagoslovio.
^^Nisu samo tada.....postanes preosetljiv kada skontash da volis nekog ko uopste nije navikao da bude voljen,i kada mu 'volim te" predstavlja patetiku...neki ljudi su se mnogo nagledali sex i grad-a,pa misle da voleti nekoga nije IN.
Originally posted by sing&dunumNema to veze sa vremenima .... Monogamne osobe nisu ogranicene istim
Da ne bude zabune, ja se ne osecam sasvim svoj u celoj toj prici, jer sam zaljubljive prirode. I kad se zaljubim, za mene postoji samo On - predmet mojih misli, zelja, snova, obozavanja.Zbog toga se ponekad osecam kao da pripadam proslim vremenima...
![]()
Originally posted by sing&dunumFiction comes true sometimes (pogledati pod "Zil Vern")
(mislim da je izlisno dodavati bilo sta, vec se povredih citajuci naslov)
Nema to uopste veze sa domacim stvarima, niti S&C, zapravo - S&C je samo ogledalo danasnje "ljubavne klime", odraz "klimatskih promena" (boze, sto zvucim kao meteorolog, mogao bih da se prijavim za vremensku prognozu na Pinku, npr.) koje se vec desavaju u svetu (a tek sto ovo zvuci:
). Imam priliku da na doticnu temu razgovaram sa prijateljima koji vec godinama zive u inostranstvu (recimo, u Nemackoj), neki od njih su doziveli prave "filmske zaplete" (da ne zalazim u detalje, ne biste verovali sta je za jednog Nemca sve "normalno" - mada glupa rec, zvuci diskriminisuce, suvise:saint:). Samantha (S&C) bi bila obicna, prosecna...hm...prosvetna radnica, npr.
bez nekih narocitih avantura.
A ljubav, to je vec SF!...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!