Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By castor
ja sam moj feMirao

odnesi u neki servis sutra
99% ce moci da se popravi
Korisnikov avatar
By Mikili73
Originally posted by jovanabeograd
To je bilo prvo sto sam uradila. :)

Dobro si uradila, to i treba odmah nakon kvašenja uraditi, pa onda fenom prosušiti koliko god možeš, i odmah zatim u servis, i onda dalje sledi njihova procedura (potapaju štampanu ploču u određeni rastvor...neka vrsta elektrolize itd) , ali nikada posle toga nemaš garanciju, jer svaki čas može da ti rikne.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by bas bleu
don't use it as a vibrator again :)

Errr, not this time. It served me as a stereo in the tub.

;)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
samo ga stipu da se osuši do kraja, 20 min je malo.
moj je plivao u raznom, od kišnice do voćnih sokova, pa evo ga i dan danas živ, zdrav i operativan.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nemoj nikad sušiti pokvašene aparate fenom, na suncu itd., jer će zarđati kontakti (zbog toplote). moraju se osušiti prirodno, par sati, u senci. obavezno izvadiš bateriju za to vreme.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Skini bateriju i prosushi ga fenom ili ga ostavi da se sam prosuhi:)
Korisnikov avatar
By Blady
Trebace ti vremena u potpunosti da se osusi... i unutra... tako da ga okrenes naopacke i ostavis tako...
Ja sam imala samsunga koji naalkoholisao i poceo da radi posle dva dana :)
Korisnikov avatar
By tamanoir
Bas smo nedavno imale situaciju sa mokrom Nokiom, na ONOM pljusku u BGu.. U sustini, ostavi ga da se osusi, kako su ti vec naveli.. Nek se susi pola dana, dan.. Uglavnom je samo to potrebno, a ako ne radi opet, ne ocajavaj, moze da se popravi u servisu, za nekih 1500-1600 dinara, tako je bar nama bilo.. Srecno.. :)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Sinoc nije radio, i vec sam isplanirala sa'ranu, medjutim jutros sam ponovo pokusala, i za sad radi savrseno :)

Hvala na savetima, topic closed :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Citah u nekim novinama da mob treba staviti u ciniju sirovog pirinca, odmah... i ostaviti preko notji.
By fazza
Ako se okupate sa telefonom u slanoj vodi, kao shto sam se ja okupao jedno dva puta :roni: odmah ga stavite u slatku vodu. Moja Nokia nije prezhivela, a i bila je matora, Bog da joj dushu prosti, ali eto, da znate shta vam je chiniti. Naravno, ne sushiti fenom i na suncu, kao shto reche 2Q2Bstr8, nego fino rasklopiti i sushiti u hladu, na nekoj promajici.
By RACABG
moze i fenom da se sushi ALI HLADAN VAZDUH BEZ UPALJENIH GREJACA. cak sta vishe preporucljivo je da se rasklopi i sushi hladnim vazduhom kako bi se sto pre eliminisala voda.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!