Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Originally posted by Gothrose
Artane je licenciran francuski lek koji je po prirodi anti-parkinsonik. Konzumacija dotichnog leka je veoma opasna u vecim kolicinama, dok su optimalne doze od 2 do 5 mg sve vise je preterivanje i idiotizam !
Uz konzumaciju (u slucaju da je osoba neiskusna) OBAVEZNO imati pri ruci neki sedativ po mogucnosti Lorazepam ili te Loram.
Osobe koje ZNAJU da ga kontrolisu (voze), nemaju ni crne rupe ni klasicna Artanska gubljenja nego im se povecava mentalna sposobnost na svakom nivou. Pozeljno je i uzimati uz njega i Kafebol ili te Kafetin...
OPREZNO sa njima!!!
Ova stvar stvarno nije za svakog.
Antidot mu je Heroin pa ako bas neko zeli da prekine dejstvo nek izvoli ;)
Preporucljiva stvarchica za vizualne umetnike (boje jace) kao kod halucinogenih stvarchica... mada je Artane ustvari delirijant.

Gothrose

GOTHROSE IS BACK!!!!

Joj Gothrose,definitivno si u pravu!Naravno da je veoma opasan lek,i svakako da nije za konzumiranje u velikim kolicinama,jer zaista pravi shizoidnu sliku!
U sustini svi ti leko vi su jedno veeeliko :muva:
al' eto "radolznalost ubi macu' :bouncy:

U svakom slucaju, ne pada mi na pamet da uzimam to vishe:neto:
jednostavno...dovoljno sam luda i bez toga,yj. najludja sam kada sam strejt!!!:peace:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Zoe
Originally posted by Sutekh

Pa ja sam se drogirao godinama, da budem precizniji 6.5 godina. Od toga svakodnevno 4.

Marihuana smara, bolji je hashish ili skunk.
Cime, ako nije tajna?
Pa u pochetku svime i svachim. zaglavio sam bio u komi 3 dana, pa sam otishao u hilandar, da se tamo shatro lechim.. a onda u poslednje vreme heroinom (i spidom i ekserima kad odem na zhurku). ondak sam u vegetativnom* stanju otishao u jednu komunu u kojoj sam proveo 10ak meseci. strejt sam godinu i neshto vecj (uzeo sam 3-4x eksera i malo speeda od kad sam se vratio). vratio sam se aprila proshle godine :)

*sivo-zeleni ten, braon kolutovi ispod ochiju i slichno
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by Zoe
@Gothrose, od tebe uvek prava info. :up:
:love: you!
Jbg,kada moram sve da znam...i isprobam....

:love: i ja tebe.....

:lukavi:

@ sutekh...thanx my dear :mazi:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Zoe

Pa ja sam se drogirao godinama, da budem precizniji 6.5 godina. Od toga svakodnevno 4.

Marihuana smara, bolji je hashish ili skunk.
Cime, ako nije tajna?
Pa u pochetku svime i svachim. zaglavio sam bio u komi 3 dana, pa sam otishao u hilandar, da se tamo shatro lechim.. a onda u poslednje vreme heroinom (i spidom i ekserima kad odem na zhurku). ondak sam u vegetativnom* stanju otishao u jednu komunu u kojoj sam proveo 10ak meseci. strejt sam godinu i neshto vecj (uzeo sam 3-4x eksera i malo speeda od kad sam se vratio). vratio sam se aprila proshle godine :)

*sivo-zeleni ten, braon kolutovi ispod ochiju i slichno

Hvala na odgovoru i iskrenosti....... :shake:
Sad me zanima kako je bilo u komunama i da li su ti oni pomogli ili ipak ne, ali verovatno trazim previse..... :(

A stani, zasto u komi i otkud u vegetativnom stanju? Overdose?
Korisnikov avatar
By Dr.Lee
Artane :astral2:
zanimljiva mala tabletica koja (ko bi rek'o) kriju u sebi moc astralne projekcije, kao i vecina halucinogenih drangulija.
Veoma trazena roba medju francuskom gej populacijom...odlican afrodizijak ako osoba moze da se izbori sa nuspojavama leka kao sto je knedla u grlu i haos u psihi...
A za one koji istrazuju svoje duhovno telo, podsvest adekvatna je zamena za biljku Datura Skopolamin alias Bunika koja ima sposobnost prelaska u svet izmedju zivota i smrti...

Podrzavam Gothrose u njenom misljenju Artane nije za svakoga tako da umereno i OPREZ :luda:
Korisnikov avatar
By Gothrose
@ Dr.Lee

Slazem se u potpunosti ali ni Gothrose ne zna sve :kesa: a ti ocito o ovim stvarima znas vise....
Sta je sa "tracevima" o nekim biljkama kao npr. Dan i Noc,Mimoza...Za bunike znam ali za ovo kao "normalno" cvece...? :cvece:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Dr.Lee
:blush: Gohrose mislis da Dr.Lee zna sve? ali potrudicu se da ti odgovorim verodostojno:doktor:
Dan i noc odnosno poznatije kao Morning Glory (Ipomoea violacea) je psihodelik posto i halucinogeni se dele na grupice... semena se konzumiraju oralno i najslicnija je biljka famoznom hemijskom LSD-u.

Mimosa Hostilis je isto psihodelicna biljka koristi joj se koren a sadrzi u sebi DMT sto bi u svakom postenom extasy-u trebalo da bude a ne ovi otrovi... priprema se : koren se isecka sto sitnije i potopi u HLADNU vodu, 24 sata mora da odstoji pa se taj caj popije pa ti vidi efekte :bouncy:
Mislim da sam adekvatno odgovorio :evilkiss:
Korisnikov avatar
By Zoe
Uuuuu, ja sam oduvek volela mimoze..... :yes: a moja podsvest je izgleda znala i zasto :giggle:

Bez zezanja, jel to sa korenom "radi"? Koliko korenja je potrebno?

Dr.Lee welcome :shake:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
dan i noć! :shok: mojoj babi puna bašta toga. još prodaje rasadu na pijaci.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a kako da to znam? po boji cveta? ja imam ljubičaste, crne, žute, tamo crvene i neke razne šarene.
Korisnikov avatar
By sixmadcatz
pa istrazuj, zanimaj se... ako ces se drogirati lekovima lako je. al' ako bi prirodno, onda mora malo muke.

valjda su ljubicaste, al' nismo sigurne.

proveriti na vutra.org - svasta nesto tamo pametno napisase ljudi :yes:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja bih to babi da kažem da uveća promet na pijacu.
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Akineton - nikada nisam nesto gore probala!
To mi je bio prvi put u zivotu da konzumiram nesto od
psihodelicnih lekova. A drustvo sa kojim sam tad bila me
je lepo pocastilo u startu sa 3 komada. Secam se samo
da mi se vid smutio, koza kao od gume da mi je bila,
usporena, dezorijentisana, skenjana... Ma odvratno!
Pokusala sam jos par puta da ga uzmem i izvozam, ali
nista od toga. Uvek mi je bilo lose! :nope:

Cak sam i u tom drustvu imala prilike da gledam lika
koji se istripovao da nam se svim krive i tope face, imao je
haludze najstrasnije, i to nas gledao onako spooky kao da smo
neki freak-ovi, ju ju ju. :nope: Definitivno nisu za svakoga, pogotovo ne za mene! :odbij:

Ma ima mnogo boljih stvari od ovog sranja bweee! ;)
Korisnikov avatar
By ljiki
da definitivno nisu za svakoga , ali ko zna da ih izvoza , moze imati jako dobar osecaj...

mada ne preporucujem...
Korisnikov avatar
By Zoe
Akineton i Artan zaista i daju efekte krivljenja i topljenja faca (izmedju ostalih efekata, naravno), ali zavisi od kolicine uzetog.....

Ne uzimati-to je obican lek za shisophrenichare i ne daje efekat koji bi oni koji zele da budu high zeleli.
By XanaX
Uglavnom, spika ide tako da sam se našao u Metelkovoj (LJU), podosta high 8na amfetaminima) i ono, čupav i na sve strane.
I en dobr punkerčić mi da "štiri artanov" i kaže da će me to spustiti super dobro.
Imao sam još nešto valija i Helexa 8alprazolama), pa napravih miks, i umjesto preporučenih četiri uzmem jedan, dakle bijednih 250 mg artana...

I bilo je super spuštanje, čak se i mali trip javio, jer sam u jednom trenu halucinirao nešto, no uglavnom - feeling super.
I malo si označim i propitam ljude o Artanu i dobijem odgovor ma to ti je za bebe i sl.
Mene valjda tresnulo dobro prvi puta jer nikad nisam probavao pain-killerse tj. takve opijate.
Eh, honeymoon je trajao oko 5 dana, ja nisam prelazi granicu od 250 mg Artana s valijem i još ponečim što se nađe (Rivotril itd.)

No, večeras - nič. Tresnem još jednu, od 250, pa još jednu, cijeli gram, ali nema više feelinga...

Je li moguće tako se brzo navući tj. postati indiferentan na taj Artan? Koliko se onda zapravo uzima Artana ako želiš mali "odmor"?
Korisnikov avatar
By Delete
Pa dobro su ti rekli, to je za "bebe", a sta je tebe tresnulo...i zasto si ti tresnuo ceo gram...a ako ja ne haluciniram sada, mislim da vecina korisnika koristi artan od 5mg.
By XanaX
Originally posted by deran
Jbt... :povez:

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=29332

Eh, hvala, očigledno niti dijete koje mi ih je dalo niti ja nismo znali što je zapravo artan... Jer ovo o čemu ja pričam je zapravo neka vezija tramadola, a ne taj antiparkinsonik...

Ispada da je triheksifenidil zaprave Artan(e), a vidim da su neki imali svakakva iskustva s njime... Tako da nije neka baš fina spuštalica...

Ja ne želim iglu, već lagano spuštanje s amfetamina i sad vidim da je tramadol dobar za to, samo nije mi jasno zašto je tako brzo izgubio efektivnost, budući da je baš napravljen kao sintetički opijat / analgetik na kojeg se teško naviknuti i koji je slabiji od, ne znam, ubojitog Fentanila...

Pravog Artanea se onda neću niti laćati, eventualno probam Akineton. Znatiželjan sam.

Dakle, ako se spuštate s Tramadolom, kakva su iskustva u vezi voltaže, brzine i sl.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Morpheus
Samo trava....probao sam i ostale...ali sam se uvek vracao travi

:spliff:
:up:
Korisnikov avatar
By m..
that's so 13 years ago. nisam to probala, al jesam brdo neceg drugog (u periodu 7. osnovne - 2. srednje).

pricao mi je komsija kako je zabo par artana na gajbi, i sedeo u sobi kad su male kornjacice i zirafice krenule da ulaze ispod vrata.

ja se nisam zezala s tim, nego sam lepo drmnula acid ko sav nenormalan svet.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by XanaX

Dakle, ako se spuštate s Tramadolom, kakva su iskustva u vezi voltaže, brzine i sl.
ja sam se rokala tim, kad nije bilo trodona odnosno sintradona (ladno su mi prodavali u apoteci iako sam imala 14 god, a izgledala kao da imam 10)

pricam za trodon, a ovo se koristi kao zamena:
anyways, koliko se secam: onako dobro ti je, u nekom si spidu, mozes dosta da hodas, konstantno si zedan i sve te svrbi, jako si pricljiv i druzeljubiv i sklon mazenju i intimizaciji s ljudima, rado bi imao sex, ali nema leba da imas orgazam/ejakulaciju, posle nekog vremena ili kombinovano s travom krenes da kljucas i imas zive halucinacije (odnosno filmove), koje jako realno i uverljivo izgledaju i zvuk i miris i slika). sad, ja govorim o kolicinama od 5-6 do 10 komada, sta se desi, i da li se desi ako uzmes jedan ili 2 ne znam. nikako ne piti ako se ima epilepsija jer ume da trigeruje epi napad, i nikako ne piti previse vode (sledi povracanje). inace to se valjda koristi protiv jakih bolova (tipa kad imas rak).

sve u svemu sinteticko djubre.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!