Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Da li ste primetili kako funkcioniše vaš mobilni telefon sa porukama iz inostranstva?

Jutros sam dobio poruku od druga sa Kipra koji mi je poslao u 10:44 po njihovom vremenu (naše je 9:44) ... a sada sam u 10:15 dobio poruku od druga iz Srbije. Poruka od 10:44 sa Kipra, iako je stigla pre ove druge se pokazuje kao da je stigla poslednja ...

Da li i vaši telefoni fukncionišu ovako?
Da li ste primetili taj defekt :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
nope
uvek se racuna moje vreme, tj vreme isporuke a ne lokalno vreme posiljaoca
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Zavisi na osnovu cega ti sortira poruke u telefonu,
ali mislim da ne gleda vreme kad je stigla, vec kad
je telefon fizicki primio poruku sa servera...

.... mozda taj tvoj sortira po nekom drugom vremenu ..:jutro:
By Kragi
Originally posted by unic0rn
nope
:up:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by KgCS3
nope
ali primetio sam nesto drugo - da su smsovi ka ino poskupeli :-( bili su 10 a sada su 15 bez pdv i tih sranja...
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by ns.happy

ali primetio sam nesto drugo - da su smsovi ka ino poskupeli :-( bili su 10 a sada su 15 bez pdv i tih sranja...
Vid' stvarno... mamicu im lopovsku

Ja se dopisujem sa istom vremenskom zonom tako da ne mogu doprineti temi :giggle:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by KgCS3
nope
To samo na Telenoru. Kod MTS-a i VIP-a je jos uvek 10 din + porezi.
Korisnikov avatar
By CareBear
Kod mene je kao kod Kiwija, prikazuje vreme SMS centra koji salje poruku. Ume strasno da nervira kad primas poruke iz Australije.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by ZvezdasBG

sad ce i ovi, samo ih cekam... jbt, mene onaj novi porez sa'rani... :-( nekako mi bas tesko palo tih 10%
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

sad ce i ovi, samo ih cekam... jbt, mene onaj novi porez sa'rani... :-( nekako mi bas tesko palo tih 10%
Vala i meni. Stigne racun, a na njemu stavke "porezi" zauzele maltene pola racuna. Jebem ih usta
By Pending-For-A-Bending
Mije vam tu kriv ni telenor, nit MTS, ni VIP vec drzava koja je uvela PMT (Porez na mobilnu telefoniju)
Korisnikov avatar
By Mikili73
Лопуже невиђене и Теленор и МТС. Плаћамо рачуне за мобилни као нико у Европи. :uljenavatru:

И мени се дешавају "чудне" ствари с временом када ми стигне понеки пут скп из иностранства.
Korisnikov avatar
By ns.happy
mikili? jesi ti koristio nekad mobilni u jevropi?
Korisnikov avatar
By Mikili73
А што питаш? Јесам па....?
Korisnikov avatar
By ns.happy
kako onda mozes reci da smo mi najskuplji?
Korisnikov avatar
By Mikili73
Па могу јер знам, пошто сам живео у иностранству коју годину, а то што сам рекао КАО НИКО У ЕВРОПИ не значи да сам мислио буквално најскупљи.
Korisnikov avatar
By Mikili73
:lizalica: шта да ти прецизирам? :P
Korisnikov avatar
By ns.happy
meni nista. samo onda nemoj da se iznenadis na pitanja koja dobijes. ;-)
By Swanheart
je#o im ja mater sa porezima
9 minuta u romingu stoke su naplatile 2 hiljade
da se ponovim jebo im ja mater lopovsku

ont.
nemam tih problema sa sortiranjem poruka
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Mikili73
Лопуже невиђене и Теленор и МТС. Плаћамо рачуне за мобилни као нико у Европи. :uljenavatru:

И мени се дешавају "чудне" ствари с временом када ми стигне понеки пут скп из иностранства.
Ma to su zablude. Kod vecine evropskih operatera je jeftin saobracaj u okviru mreze, grupe ili drzave. Kada je rec o pozivima, sms, mms i ostalim uslugama ka inostranstvu, svi te oderu. Eno kod Italijana uzmu i do 35 centi sa sms ka recimo Srbiji. Isto rade i grcki operateri Cosmote, Wind i derikoza Vodafone. Jedino sto u Greciji postoje i takozvani lou kost provajderi koji se kace na infrastrukturu vec postojecih provajdera i nude jeftinije usluge.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Mikili73

Ma to su zablude. Kod vecine evropskih operatera je jeftin saobracaj u okviru mreze, grupe ili drzave. Kada je rec o pozivima, sms, mms i ostalim uslugama ka inostranstvu, svi te oderu. Eno kod Italijana uzmu i do 35 centi sa sms ka recimo Srbiji. Isto rade i grcki operateri Cosmote, Wind i derikoza Vodafone. Jedino sto u Greciji postoje i takozvani lou kost provajderi koji se kace na infrastrukturu vec postojecih provajdera i nude jeftinije usluge.
:up: ali ne, ovde svi misle da smo mi najskuplji itd. ne kontaju da nije nama telenor kriv sto smo sirotinja.:sixto:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!