- 26 Jul 2009, 08:28
Jovana, srećo, imam dvojicu najboljih prijatelja koje poznajem već 6 godina, znam kakvi su njihovi stavovi prema homoseksualnosti i homoseksualcima, zato i kažem da, čak i ukoliko bih im rekao da sam gay, ništa se ne bi promenilo. I nisam uopšte rekao da je to prirodno, već da sam jednostavno navikao na to i da nemam nikakav problem da živim svoj svakodnevni život krijući tu činjenicu. Jednostavno nemam nikakvu svrhu od out-ovanja, te o tome ni ne razmišljam mnogo niti se time opterećujem.
@ Paki: Veruješ li mi da do sada uopšte nisam ni razmišljao o tome... Ne, još uvek mi ne spominju ženidbu, rano je još, tek mi je 22 godine
Mada, "kada dođe vreme", ko zna? Iako žene ne mogu da smislim (osim, naravno, naših srećica sa foruma
) oduvek sam želeo da imam sina, tako da, pošto još uvek nije vreme da mislim o tome, ne mogu da ti odgovorim precizno 
@ Paki: Veruješ li mi da do sada uopšte nisam ni razmišljao o tome... Ne, još uvek mi ne spominju ženidbu, rano je još, tek mi je 22 godine

Mada, "kada dođe vreme", ko zna? Iako žene ne mogu da smislim (osim, naravno, naših srećica sa foruma