Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Pending-For-A-Bending
da li vam se desilo da nekad upoznate nekoga i toooootalno odlepite za njim, stalno vam je u mislima, ne mozete da spavate,... ma totalno puknete za njim. Znaci totalno vas je odusevio izgledom, pricom, humorom,... ma svim!

Ali ipak ne mozete da se zamisliste u vezi ili sexu sa tom osobom. A i dalje je sanjate, mastate o zajednickim trenucima i zelite blizu sebe. ALi nista sexualno. Cak ni poljupci. SAmo zelite da bude blizu vas.

Da li ste nekad za nekim tako odlepili?
Ne bas tako, ali slicno. Cak nisam ni zelela da je blizu mene. To valjda ide tako s proleca, kad ti dodje da se zaljubis, ali nema adekvatnog materijala.
Korisnikov avatar
By decko
Desilo mi se samo mislim da je na kraju prosao taj trip kad ne mozes da zamislis sebe sa tom osobom ali isto tako je cela ta 'zaljubljenost' i 'mastarija' o toj nekoj osobi prosla.
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by antibiotic
pa sad.. nije da ne bi zeleo... bih,
ali po nekad postoji strah da bi seks sve pokvario.

:up:

i bolje ostaviti stvari takvim kakve jesu
Korisnikov avatar
By Galateja
Imala sam nekoliko primera platonskog zaljubljivanja. Najčešće kao epizodu, deo geneze uobičajene zaljubljenosti. Ako su emotivni i duhovni aspekt toliko jaki, zaljubljenost metastazira (ne dopada mi se ova reč, ali ne mogu, trenutno, da se setim bolje) i na telo. Da bi se to desilo potrebno je vreme i voljnost. Od toga zavisi da li će platonska ljubav biti nešto samo po sebi (tako počelo, tako i završilo) ili će migrirati u zaljubljenost u punini (trojstvo duha, duše i tela).
Korisnikov avatar
By Hys.
ma bre ako mi se svidja toliko naravno da 'ocu seks.

I da, osetila sam to kada sam bila dete i kad mi je vrhunac bio da me simpatija poljubi u obraz.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!