Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by unic0rnSve bi on to čovek i iskusio, i sa fotkama nas ovde obradovao, samo da nema te proklete prirode raka koja jako pazi na svoje zdravlje!
Jeste, imigraciono u americi jedva ceka najezdu belosvetskih pedera koji ce se venchavati u masachusetsu. Chim se venchash chekaju te dvojica, jedan te slika, drugi ti umece fotku u pasosh, et voila - naturalizovan si u jednom danu.
![]()
Originally posted by Daliborka
Da li ste znali da svinje uopšte ne obolevaju od svinjskog gripa, tako sam čula.
Apsurd je da se taj grip zove svinjski grip, a svinje ga ne dobijaju.![]()
Kako je to moguće , pitam i Boga i narod.
![]()
Originally posted by Mikili73Znaš šta, dete, imaj istinskog poštovanja prema mojim godinama.Originally posted by Daliborka
Da li ste znali da svinje uopšte ne obolevaju od svinjskog gripa, tako sam čula.
Apsurd je da se taj grip zove svinjski grip, a svinje ga ne dobijaju.![]()
Kako je to moguće , pitam i Boga i narod.
![]()
Tetka Daco, uz svo poštovanje prema Vašim godinama, nemojte se petljati u veterinu, pošto ste izneli netačne podatke. Ako već govorimo "stručno" o tome, otvorićemo drugu "diskusionu temu".
Originally posted by NewYorkerne razumem cemu takav sarkazam. ako ti tema smeta, uradi kao i ja : zaobidji je i ne kometarishi, ako nisi upoznat sa pozadinom teme. Nije meni potrebna nikakva slika, jer ja vec znam sta ljudi misle o meni, i sigurno mi nije potrebno online hranjenje ega. Mada, mozda ti projektujesh svoje zelje. Citao sam o tome.
Zar ovde ne postoji nikakav pravilnik o tome sta moze biti tema, a sta ne?!
Zasto lepo poput nekih korisnika ne kaci po svim temama postove koji
govore o tome da je faca, i da je sav toliko dobar da otkaci slatkog frajera,
umesto sto pravi citavu temu samo da bi takvu sliku stvorio o sebi.
Pa jbt, zar nije lakse obici aktuelne teme i svuda postovati
"Forumasi, molim vas mislite da sam ja faca.", nego napraviti novu
temu. A ima jednako nikakav efekat.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!