Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Pending-For-A-Bending
da li vam se desilo da nekad upoznate nekoga i toooootalno odlepite za njim, stalno vam je u mislima, ne mozete da spavate,... ma totalno puknete za njim. Znaci totalno vas je odusevio izgledom, pricom, humorom,... ma svim!

Ali ipak ne mozete da se zamisliste u vezi ili sexu sa tom osobom. A i dalje je sanjate, mastate o zajednickim trenucima i zelite blizu sebe. ALi nista sexualno. Cak ni poljupci. SAmo zelite da bude blizu vas.

Da li ste nekad za nekim tako odlepili?
Korisnikov avatar
By Myto
Jesam, ali sam mogao da se zamislim u krevetu sa tim osobama. U vezi uglavnom ne.
Tesko mi je da odlepim za nekim ko mi seksualno nije privlacan.
Korisnikov avatar
By sofia
Mislis na neku vrstu platonske zaljubljenosti?Desilo mi se,vise puta.
Korisnikov avatar
By Winter
Da...i ne vidim šta u tome ima loše...zar se sve mora zasnivati na sexu ili želji za sexom :roll:
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa sad.. nije da ne bi zeleo... bih,
ali po nekad postoji strah da bi seks sve pokvario.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Ne kazem da nije sexualno privlacan, nego da ne bi zeleli da zavrsite u krevetu s njim

nisam sigurna da sam ukapirala...neces ili ne mozes? u smislu - privlacan je ali ne zelis zato i zato...ili privlacan je ali ne na taj nacin
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Winter
Da...i ne vidim šta u tome ima loše...zar se sve mora zasnivati na sexu ili želji za sexom :roll:

da
Korisnikov avatar
By Winter
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by Winter

da
ne.....
By Pending-For-A-Bending
Ne kazem da nije sexualno privlacan, nego da ne bi zeleli da zavrsite u krevetu s njim

nisam sigurna da sam ukapirala...neces ili ne mozes? u smislu - privlacan je ali ne zelis zato i zato...ili privlacan je ali ne na taj nacin
ma ne znam da li mogu, ali nekako ne zelim ili sta ja znam. Ne mogu da nas zamislim zajedno. A vidim ga kao prototip savrsenog muskarca.

Jako mi je cudan osecaj i stvarno se nikad ovako nisam osecao i potpuno sam prso i ne znam sta da radim.
Korisnikov avatar
By antibiotic

ma ne znam da li mogu, ali nekako ne zelim ili sta ja znam. Ne mogu da nas zamislim zajedno. A vidim ga kao prototip savrsenog muskarca.

Jako mi je cudan osecaj i stvarno se nikad ovako nisam osecao i potpuno sam prso i ne znam sta da radim.
Uzivaj u osecaju! :) Takvi tinejdzeski filinzi se ne javljaju svaki dan.
Inace, prototip savrsenog muskarca nije uvek ono sto nam treba.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja ne bih bezala...u smislu....eto, sad tu tako budem..uzivam sto nesto osecam...

inace, meni je seks mnoooooogo bitan.....tacnije, ne moze nista vise da mi se razvije u pravcu duge veze, ako to ne stima....jbg.....

ne znam kako ti kapiras te stvari....

evo, winter bi, na primer, mogla :P
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by sofia
Desilo mi se,vise puta.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Myto
Jesam, ali sam mogao da se zamislim u krevetu sa tim osobama. U vezi uglavnom ne.
isto. i obično dođe do seksa i na tome se završi :smug:
Korisnikov avatar
By zboO
da li vam se desilo da nekad upoznate nekoga i toooootalno odlepite za njim, stalno vam je u mislima, ne mozete da spavate,... ma totalno puknete za njim. Znaci totalno vas je odusevio izgledom, pricom, humorom,... ma svim!
ooooh da, par puta...

i upravo sada sam u tom "nesrecnom" stanju...i ako se ne druzimo i ne komuniciramo (bacimo samo poneki pogled) mene taj pogled i osmeh ubijaju....ali bash bash...
Ali ipak ne mozete da se zamisliste u vezi ili sexu sa tom osobom. A i dalje je sanjate, mastate o zajednickim trenucima i zelite blizu sebe. ALi nista sexualno. Cak ni poljupci. SAmo zelite da bude blizu vas.

ovo ne....bas je obrnuto....zamisljam SVE, sve sve sve, i ajde sto zamiljam vec se druzimo i u snovima!! :sigh:
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by shut
Originally posted by sofia
Desilo mi se,vise puta.
:yes: I mnogo je lepo druziti se sa takvim osobama, bez opterecenja, tj. razmisljanja o tome da li ce te muvati i sta ce se desiti onda.
Naravno, takve "ljubavi" mogu da opstanu samo, ako ne postoji "hemija" izmedju dvoje ljudi...
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by KiWi
isto. i obično dođe do seksa i na tome se završi :smug:

:up: :up: :up:

Upravo tako..... :jbg:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Nesto se ne secam da mi se desavalo :neznam: ... Ja obicno kad odlepim za nekim zelim to i da ostvarim :) ...
:sesir:
NOX
By Kragi

Upravo .....

Odlepljivanje nekako podrazumeva i seksualnu privlacnost ... Svakako neko moze da me odusevi na ovaj ili onaj nacin i da mi pritom ne bude sexualno privlacan ali ne bih to nazvao "odlepljivanje za nekim"
Korisnikov avatar
By Li
Naravno da mi se desilo ... ali me takve osobe i sexualno privuku.
Korisnikov avatar
By SabotagE
Pending,u poslednje vreme mi se to desilo sa dve osobe.Totalno te razumem i odgovor nalazim u tome da jednostavno ne znam kako bih nazvala odnos izmedju mene i te osobe,ukoliko bi se bilo sta desilo.Kapiram da postajem asexualna. :doh:
By alexandermagic
...
Da, prvi put u životu sam se tako osjećao prošle godine.

No kako sam već bio u vezi sa sadašnjim dečkom, ništa od toga, a i ta osoba svakako živi u ZG-u.

I da, želio sam seks sa njim. Itekako. :leviathan:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Već odgovorih na sličnu temu, tako da neću da se ponavljam.
Korisnikov avatar
By Delete
Desilo mi se to jednom. Nedavno. Ma, ove godine. :)
Iako smo se poznavali od ranije, nikad do tada nismo izasli, a i tada je to bilo poluplanirano, neobavezno druzenje, u prisustvu gomile ljudi.
Pretvorilo se u mozda najduze pamcenu i najvise puta analiziranu noc u mom zivotu do sada. Iako me je ta osoba jako privlacila, kapirala sam da ce bilo kakva seksualna konotacija drasticno promeniti nas odnos, koji je za kratko vreme postao neverovatno jak, pa sam isla linijom veceg otpora, tj. tezila necem uzvisenijem od sexa.
I trudeci se da se distanciram od sexa sa tom osobom, distancirala sam se od nje same. Jbg, sad jedva i da pricam sa njom, a o druzenju i naprednijoj komunikaciji, koju smo nekad imale, ni ne pomisljam. Ali i dalje idealizujem (ako je to idealizovanje) tu osobu i sa ogromne distance se divim njenom radu.
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
:trampolina: naravno, kome nije ^^

sreeecom, konacno sam izasla iz jedne takve situacije...postalno je previse bolno...
Korisnikov avatar
By Tomek

Ne bas toliko da ne mogu da spavam i da mi je non stop u mislima, ali jesam odlepio zbog toga sta ta osoba prica, na koji nacin prica, zbog toga sto imamo slican pogled na svet, zbog izgleda, humora...

Ipak ne mogu da zamislim vezu ili sex s njim jer me ne privlaci u tom smislu i previse je star za moj ukus... Ali voleo bih da poslovno saradjujemo...

A svi gay drugari me pitaju da li bih se jebao s njim... :lol:

:bouncy:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Umm, ne mogu da se setim, tako da cu reci da mi se nije desilo.
Suvishe mi je to nekako komplikovano stanje za procesirati :pms:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!