Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
Holiday Celebrate
Holiday Celebrate

[Chorus:]

If we took a holiday
Took some time to celebrate
Just one day out of life
It would be, it would be so nice

Everybody spread the word
We're gonna have a celebration
All across the world
In every nation
It's time for the good times
Forget about the bad times, oh yeah
One day to come together
To release the pressure
We need a holiday

[chorus]

You can turn this world around
And bring back all of those happy days
Put your troubles down
It's time to celebrate
Let love shine
And we will find
A way to come together
And make things better
We need a holiday

[chorus]

Holiday Celebrate
Holiday Celebrate

[chorus]

Holiday Celebrate
Holiday Celebrate

Holiday, Celebration
Come together in every nation
Korisnikov avatar
By Hton
Madonna je pocela snimanje svog novog videa u Milanu, prosle noci na zurci D&G u Golden Restaurant-u, koji je u njihovom vlasnistvu!
Sve prisutne je iznenadila kad a se pojavila sa kamerama i ostatkom njene posade! Navodno, kako izvjestava madonna tribe, snimane su dance scene, Madonna i plesaca sa tour-a, a njen Hesus (Jesus) je bio DJ
Vise scena bi trebalo da se snimi izmedju petka i subote u "D&G Metropole"!
Korisnikov avatar
By Hton
CELEBRATE

boy u got a reputation
but u gonna have to prove it
i see a little hesitation am i gonna have to show you
that if it feels right, get on your marks
step to the beat boy that's what it's for

and im not fighting (it's a celebration)
cos anybody just wont do
let's get this started (no more hesitation)
cos everybody wants to party with you

When the world's got you down
And there's trouble all around
You can stand up
You can stand up and say
I'm not gonna let it get the best of me

we all need a celebration
Celebrate
Celebrate
Let's join hands across the nation
Celebrate
Celebrate
Come together
Live forever
Celebrate
Celebrate
Celebration

put your arms around me
when it gets too hot we can go outside
cos from now just come here, let me whisper in yr ear
an invitation to the dance tonight

And when your love falls apart
You've got a broken heart
You can make it
You can make it all go away
Just follow me and you will see

we all need a celebration
Celebrate
Celebrate
Let's join hands across the nation
Celebrate
Celebrate
Come together
Live forever
Celebrate
Celebrate
Celebration
By Sportasica
Na prodaju fan pit karta za koncert, kg-bg-ns...
Korisnikov avatar
By Hton
''

Celebrate - 20sec novog singla

:love:
Korisnikov avatar
By Madonna
:eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya:

OH MY GOD!!!!!!!!!!!!!!

hton-e najjaci si :dancing:
Korisnikov avatar
By horus.
usao sam ovde samo da vam kazem kako ste jadni... :stopdrogi:

:D
Korisnikov avatar
By Madonna
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ko ce izdrzatiiiiiiiiiiiiiii
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Korisnikov avatar
By Hton
@ horus. - cuti ti, kada se pojavi pesma ima da je slusas i pevas -samo cekaj! :)
Korisnikov avatar
By Hton
3. avgusta najverovatnije izlazi pesma.
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Hton
omg, omg! :hyper:

:closet:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by horus.

@ horus. - cuti ti, kada se pojavi pesma ima da je slusas i pevas -samo cekaj! :)
da slusas htona, jesi cuo? :rotflmao:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by shut

da slusas htona, jesi cuo? :rotflmao:
maj vajf end hr bici frend... :meduza:

:drama:

Slika

nisam odoleo... :goran:

:lol:
Korisnikov avatar
By Hton
:smeh:
ja volim da tako ljudima obradjujem oci :lol: ali zube jos nisam krenuo.
Korisnikov avatar
By Madonna

maj vajf end hr bici frend... :meduza:

:drama:

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Hton
Vatrogasna služba Marseja objavila je da se scena koja se postavljala uoči Madonninog koncerta u francuskom gradu Marseju srušila, prouzrokujući jednu smrt i 6 povređenih radnika.
Kako prenosi AP, deo konstrukcije se srušio na nekolicinu radnika danas popodne. Šestoro povređenih odvezeno je u bolnicu. Detalji o njihovom stanju, kao i identitet poginulog radnika, nisu još otkriveni.
Uzrok nesreće još nije poznat.
Madonna je trebalo da na Velodromu nastupi u nedelju, a kako saznajemo, koncert je otkazan, od strane gradonačelnika Marseja.

UPDATE: Dvojica od šestorice povređenih su u teškom stanju.
Madonna je povodom ovew nesreće izdala saopštenje za javnost:

"Potpuno sam slomljena i očajna zbog ovih tragičnih vesti. Molim se i šaljem svoju ljubav svim povređenima i njihovim porodicama."
Korisnikov avatar
By horus.
pitanje od milion dolara glasi: na koga lici dzoni dep iz bartonovog filma? :trep:

Slika
Korisnikov avatar
By Madonna
Vatrogasna služba Marseja objavila je da se scena koja se postavljala uoči Madonninog koncerta u francuskom gradu Marseju srušila, prouzrokujući jednu smrt i 6 povređenih radnika.
Kako prenosi AP, deo konstrukcije se srušio na nekolicinu radnika danas popodne. Šestoro povređenih odvezeno je u bolnicu. Detalji o njihovom stanju, kao i identitet poginulog radnika, nisu još otkriveni.
Uzrok nesreće još nije poznat.
Madonna je trebalo da na Velodromu nastupi u nedelju, a kako saznajemo, koncert je otkazan, od strane gradonačelnika Marseja.

UPDATE: Dvojica od šestorice povređenih su u teškom stanju.
Madonna je povodom ovew nesreće izdala saopštenje za javnost:

"Potpuno sam slomljena i očajna zbog ovih tragičnih vesti. Molim se i šaljem svoju ljubav svim povređenima i njihovim porodicama."
Madonna broke down on stage as she paid tribute to a Briton and a Frenchman killed as they prepared a stadium for one of her concerts.

On stage at the Fruili Stadium in Udine, northern Italy, the Queen of Pop said she had been "devastated" to hear news of the deaths while she was rehearsing.

Stopping the concert she spoke through tears to tell the huge crowd: "I ask you for a moment to stop and think of the people who have lost their lives, we need to appreciate life, the people we love and our families."

The 22-year-old Briton and a 53-year-old French crewman were killed when a stage they were working on collapsed at the Velodrome stadium in Marseille.

A partially built roof fell, sending a crane crashing down upon the men.
The Briton was taken to hospital with serious injuries but later died.
Five other people were hurt including an American who also suffered serious injuries. About 30 people were treated for shock.
[img=300x396]http://www.madonnatribe.com/i_20/madonna_tears_502.jpg[/img][img=300x396]http://www.madonnatribe.com/i_20/madonna_tears_501.jpg[/img]
[img=300x396]http://www.madonnatribe.com/i_20/madonna_tears_503.jpg[/img]''
Korisnikov avatar
By Madonna
Muškarac Madonin dvojnik

Slika

Figeroa ima status velike zvezde i nije ništa neobično da se na njegovim nastupima pojavi i 20.000 ljudi.
– Živim životom superstara, ljudi mi prilaze, govore mi da me vole, a mnogi pokušavaju da me uhvate za zadnjicu! Većina uopšte ne primećuje da sam muškarac. Biti Madona me ispunjava, a uvek uspevam da na nastupima izazovem ludnicu u publici. Ostvario sam fantaziju svakog homoseksualca, živim glamuroznim životom slavnih ličnosti – rekao je Elijas, koji godišnje potroši oko 15.000 dolara na odeću, perike, šminku i ostale stvari koje su mu neophodne za njegov dvostruki život.
– Mislim da odlično radim svoj posao jer ljudi mi često kažu da sam bolje građen od prave Madone a moja najveća životna želja je da upoznam Madonu, pošto je ona boginja – zaključio je Elijas Figeroa.

http://www.blic.rs/zabava.php?id=102355
Korisnikov avatar
By Madonna
:eya:
Slika
:eya:

Madonna, koja je imala 37 Top 10 hitova, kao i 7 albuma (uključujući i poslednja četiri) na vrhu Billboard Pop Charts, dala je svojim fanovima još jednu priliku da "proslave" njena muzička dostignuća. Danas, Warner Bros. Records su zvanično potvrdili 28. septembar za SAD (29. van SAD) kao datum izdavanja "CELEBRATION" - ultimativne kolekcije Madonninih pesama. Pesme na "Celebration" su remasterizovane i izabrane od od strane Madonne lično i njenih fanova. Pokrivaju celokupni katalog hitova Material Girl uključujući "Everybody", "Express Yourself", "Vogue" i "4 Minutes". "Celebration" će biti dostupan kao 2 CD-a, ali i formatu jednog diska. Takođe će u isto vreme biti objavljen i "Celebration" DVD koji će sadržati neke od najboljih spotova ove vizionarke uključujući nekoliko hitova koji do sad nisu bili dostupni na DVD-ju.

"Celebration" će takođe sadržati dve nove pesme, koje su nedavno snimljene u Njujorku. Prvi singl, takođe nazvan "Celebration", koproduciran od strane Madonne i Paula Oakenfolda, biće izdat 3. avgusta. Spot za singl, koji će biti uključen na DVD, je upravo snimljen u Milanu, u Italiji, i režiran od strane Madonninog starog saradnika, Jonasa Akerlunda. Nekoliko klupskih remiksa "Celebration" već su poslati klubovima. Pesma će takođe biti izdata na CD-u, a i kao Vynil Maxi. Radio stanice će dobiti singl 3. avgusta.

Omot za "Celebration" je kreirao ulični pop umetnik "Mr. Brainwash" koji je poznat po "ubacivanju modernih pop ikona u blender i njihovom mešanju do maksimuma".

Madonna, višestruki dobitnik Gremija je imala 12 No.1 hitova, kao i 39 No.1 singlova na Billboard's Hot Dance Club songs Chartu - više nego bilo koji izvođač u 30 godina dugoj istoriji ove liste.
Korisnikov avatar
By Stanwik
Madonna - Celebrate // Benni Benassi verzija za koju se snima spot

''
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by j::s
Madonna - Celebrate // Benni Benassi verzija za koju se snima spot
jedva cekam spot :yay:
Korisnikov avatar
By Darth Vader
Plašim se da pesma ne bude onakva kakvu je očekujem. :(
Korisnikov avatar
By Madonna
bice nekoliko verzija, a spot se snima za Benny Benassi remix, link ka pesmi je u mom potpisu.. meni se dopada :love:
Korisnikov avatar
By Madonna
Guy Oseary je na svojoj Twitter stranici obavestio fanove da je Paul Oakenfold premijerno pustio Madonnin novi singl, "Celebration", sinoć na Ibici, a da će fanovi pesmu moći da čuju na svakom koncertu, počev od onog večerašnjeg u Saragosi.

:yay: :eya: :yay: :eya: :yay: :eya: :yay: :eya: :yay: :eya:
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!