Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by unic0rn
^ to je tako gavrilo-principovski![]()
Originally posted by unic0rnTakođe.
Evo ja cu prvi, iako ce moj odgovor biti dosadan - nikad nisam odbijen za vizu.
Realno ceo moj problem s vizama ikad je bilo sakupiti papire, cekati, nositi, nervirati se, ali uvek se zavrsavalo uspesno.
Originally posted by unic0rnOdbijenih za američku ih znam više, ali su svi imali neki mutan detalj u papirima (obično neku sumnjivu osobu koja šalje garantno pismo ili ne znaju engleski, a razlog putovanja podrazumeva da treba da ga znaju-intervju je smešan i budu upozoreni, ali ljudi ipak probaju-NE savetujem takve pokušaje, bićete odbijeni).
Znam ljude koji su odbijani za americku vizu, ali ne znam nikog da je odbijen za shengen.
Originally posted by spliffE baš tako.Originally posted by shut
sto ne stavi opciju "ja cu uci na ovu temu samo da se nasmejem"
[size=-1]Ja cu samo uci na ovu temu da se pohvalim (?!) da imam bar jos jedno drzavljanstvo[/size]
deni* mode on:
''
deni* mode off
Originally posted by Mikili73Sad mi palo na pamet .
Hvala Bogu nikada je nisam ni tražio, jer imam dvojno državljanstvo.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!