Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by hlaefdigene naravno
itekako
edit: jel i ovde dolazi u obzir samo gej ljubav?![]()
Originally posted by pipinveliki
kakva su vasha iskustva???
![]()
Originally posted by AzdajaE bas taj osecaj... Cak razmisljao i o samoubistvu, ali me je ta ista prva ljubav odgovorila od toga jednom recenicom: "Ako mislis da ces time resiti sve probleme, bez obzira na to sto ces unistiti zivot osobe koju volis, onda znaj da ne volis mene nego sebe!" Patio sam jako dugo... I sad se, ponekad, sa suzom u oku setim nekih lepih vremena...
iskustvo....mislila sam da cu da umrem - bas tako....
ne znam da li si ikad osetio da ti se srce cepa na pola, a znaaaaaaaaaaaaaas DA SI SAM tad...
Originally posted by AzdajaSaglasna sam. (posto se slazu lego kockice)Originally posted by pipinveliki
dobro ajde svi ste preboleli prvu ljubav samo sam ja tetka![]()
nisi....ali, vreme leci sve![]()
Originally posted by beodecko
hm... ja bolje da preskocim ovu temu u ovom momentu...
Nadam se da ima, svakako, ali sumnjam...
Originally posted by pipinvelikiJa nisam svoju prvu ljubav u potpunosti preboleo i dalje mislim cesto na njega...mozda i precesto
dobro ajde svi ste preboleli prvu ljubav samo sam ja tetka![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!