Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Ulix
Originally posted by kenozoik
'margarin' su Brando i Bertoluci improvizovali na licu mesta Mariu Schneider uopste nisu konsultovali, samo su joj rekli sta da uradi. Njene suze su prave, kaze da joj je grozna bila ta scena. Kasnije je tvrdila da su Brando i Bertoluci strasno manipulisali sa njom i kada se na nekom festivalu srela sa Bertolucijem, tj neko od novinara je pitao nesto za njega, ona je rekla da ne poznaje tog coveka.
Znao sam da to nije bilo u scenariju, ali da je bila ljuta na njega, to nisam znao. Shvatam da je to verovatno bilo strašno, ali kada pogleda taj film, ne znam kako je uspela da ostane ljuta. :lood: :sudija:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Slika

Ok filimic...
Malo su ga ukenjali u zadnjih par minuta ali sve u svemu dostojan je naslednik prvog dela...
Vredi ga pogledati u svakom slucaju...

:zvizdi:
Korisnikov avatar
By kenozoik
cekaj, odgledao si i Watersov i ovaj novi 'Hairspray' u roku od dva dana? to da uporedis? :D
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
cekaj, odgledao si i Watersov i ovaj novi 'Hairspray' u roku od dva dana? to da uporedis? :D
Zapravo, odgledao sam oba u jednom danu. Jedan za drugim, a Grease sam gledao dan pre toga.
Original mi je jedan od omiljebnih filmova, pa sam zeleo da vidim koliko su ga upropastili (jer je vecina rimejka sranje), ali moram reci da mi se ovaj dopao, iako u njemu ne postoje moje omiljene scene.
Ipak, Ricki Lake mi je puno ubedljivija kao Tracy.
By polarlicht4.1
La león (Santiago Otheguy, 2007) - nisam baš puno očekivao ali iz nekog razloga me je od prvog kadra fascinirao. Crno-beli snimci one džungle i močvaretine u Argentini (valjda?) su jednostavno fantastični, koliko god to zvučalo bezveze 'vako napisano. Inače, film je sa gej tematikom, što me je samo teralo da odlažem gledanje što duže jerbo sam se bezbroj puta opekao sa artsy pokušajima pravljenja filmova sa tematikom u pitanju...Ali ovaj! Divan, spor i tih film o - pa moglo bi se reći, što da ne - usamljenosti.

Wendy and Lucy (Kelly Reichardt, 2008) - američki indie flick je skoro uvek znak da nešto tu ne štima tako da sam pristupio gledanju sa debelim oprezom. :lol: Sva sreća te me nije razočarao jer skinuh sve što se moglo naći od ove rediteljke na netu u jednom napadu. Priče gotovo i da nema - jednoj devojci u hroničnoj besparici se kvari auto u nekoj vukojebini od gradića na putu do Aljaske, gubi psa i traži ga dva dana. Eto toliko. Ali način na koji je film urađen je vrlo fina priča o izolaciji, očaju, malim dobročinstvima i tako tome. Nisam ni mislio da film o odnosu psa i jedne žene može da bude ovako...hmmm...potresan je prejaka reč ali je tu negde.

Vier Fenster (Christian Moris Müller, 2006) - četiri priče o četiri člana porodice u jednom (?) danu. Zanimljiv pokušaj prikazivanja otuđenosti unutar nečeg gde bi trebalo da toga nema ali me je nekako sve to ostavilo hladnim. Možda je to i bila poenta, mada mi se čini da se nekako sve zbrzano desilo. I posle što ne gledam filmove ispod 2,5h... :lol:
Korisnikov avatar
By kenozoik
'Wendy and Lucy' je bio na nekom od festivala u Beogradu ove godine. Propustila sam ga tada a i sad kad ga imam na kompu, nikako da odgledam :nesiguran:

ont:
2001: A Space Odyssey
ovaj film je snimljen 1968 :iskolacen:
Korisnikov avatar
By V25
"Friday the 13th" (remake) - gledljiv

"Star Trek" (remake) - ok
By polarlicht4.1
'Wendy and Lucy' je bio na nekom od festivala u Beogradu ove godine. Propustila sam ga tada a i sad kad ga imam na kompu, nikako da odgledam :nesiguran:
Pogledaj ipak. Mada...Upravo narezah sve njene filmove i pohranih u arhivu. Toliko o gledanju ostalih filmova koje isposkidah kao sumanut. :pilence:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Konacno nabavio na originalu i po ko zna koji put odgledao...

Film je odlican! :klap: :klap: :klap:

Slika

''
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Dr. M
Konacno nabavio na originalu i po ko zna koji put odgledao...

Film je odlican! :klap: :klap: :klap:

Slika

''
:up:
Korisnikov avatar
By KiWi
You Don't Mess with Zohan

Slika

Smešan :) Sama radnja filma i nije nešto, ali ga vade sitne replike koje su fenomenalne :)
Korisnikov avatar
By smaug
Slika

Steta sto su izbacili deo sa La Tojom Dzekson.
Ali i bez toga je :roflmao:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
"Picnic at Hanging Rock" Petera Weira (1975)

Mnogo volim filmove misterije.
Priča je o devojčicama iz jednog ženskog koledža u Australiji, koje misteriozno nestaju na izletu kod "viseće stene".
Njihov nestanak je rezultat sudara puritanske nevinosti i seksualne represije sa divljom prirodom i oslobađanjem koje ona donosi.

Ima fenomenalno jezivu atmosferu i na granici je sa horor žanrom.
By Ulix
Gledam Angels in America po milioniti put, da se ne bih ubio od dosade, zatrpan u medicinskim udžbenicima. :nazdravlje:

Juče sam gledao nekoliko dokumentaraca o Uskršnjim ostrvima, dinosaurusima, Rimljanima u Rumuniji itd. Ali se ne sećam ni jednog imena. :nerd:
By Pending-For-A-Bending
Slika

Jedan od najsmesnijih filmova koje sam gledao u poslednje vreme.

Glavni likovi zavrsavaju na mestu gde zavrsavaju stvari koje su nestale iz naseg sveta. Usput srecu cudno pleme ljudi gustera koji zele da zavladaju nasim svetom, covekolikog majmuna seksualnog manijaka kojeg je pleme izbacilo jer je preterano odreagovalo jer je srao u seoski bunar, superinteligentni tiranosaurus rex sa mozgom velicine oraha (koji je u tom svetu velicine 3-4 lubenice) i Enih, naucnik iz plemena ljudi gustera koji zeli da im pomogne da se vrate u svoj svet.

Usput ce se nadrogirati od cudnog voca, majmun i doktor ce se zvaliti, dva coveka gustera ce imati BUTT sex, zezati se sa dinosaurusima i slicno. Stvarno zabavno

OBAVEZNO POGLEDATI!
By polarlicht4.1
Originally posted by Dzelajza Rouz
"Picnic at Hanging Rock" Petera Weira (1975)

Mnogo volim filmove misterije.
Priča je o devojčicama iz jednog ženskog koledža u Australiji, koje misteriozno nestaju na izletu kod "viseće stene".
Njihov nestanak je rezultat sudara puritanske nevinosti i seksualne represije sa divljom prirodom i oslobađanjem koje ona donosi.

Ima fenomenalno jezivu atmosferu i na granici je sa horor žanrom.
Oh, ovo zvuči zanimljivo. Fala vi lepo na preporuci gospođice Džezi. :sesir:
Korisnikov avatar
By Azdaja
the air i breathe - odlican filmic :)

Slika
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Weirov TV film "The Plumber" (1979)

Odličan.
Malo razvučen, na prvi pogled.
Al' kontam da ne bi mogao biti kraći.
Korisnikov avatar
By bothways
Odgledah i ja Angels & Demons. Uh, slicno kao i Da Vincijev Kod. Da nisam procitao knjigu, mozda bi bilo i donekle zanimljivo, ali ovako sam samo gledao da uocim odstupanja od knjige i objasnjavam izostavljene stvari drugaricama sa kojima sam ga gledao.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Slika

Podjednako mi je dobar kao i prvi put kad sam ga gledao...

:up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Butterfly On A Wheel (upravo se zavrsio na hbo 1 :lol: )

Slika

nije los filmic, btw u potpunosti opravdavam "zaveru"... :dm:
Korisnikov avatar
By Tot
Dobar film: "Locked up"

Slika
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Tot
Dobar film: "Locked up"

Slika
hmm looks tempting
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!