Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By iWanna
Originally posted by Daliborka
Hodi, saigo, Big mami Daci da je poljubis.

Slika
:roflmao: :roflmao: :roflmao:

Neka smaracica me je jurila mesec dana dok me nije savatala na nekoj zurci... :predaja:
'Bem ti takav prvi kiss
Korisnikov avatar
By gorilica
Evo jednog prikladnog klipa na zadatu temu. :D

''
Korisnikov avatar
By Marvin
Baš je zanimljiv klipčić... samo... da nije muzička podloga malo neprikladna? :smeh:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
celine dion? sto, pa ona bas nekako super ide sa svom tom pop sladunjavom zasecerenom tv romansom :drama:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Bila je zimska noc, sneg je imao boju koze Indijskih bogova. Posmatrao sam sijalice na neveshto okicenom drvecu. Zastao sam kada sam ugledao jednu koja nije svetlela, prokomentarisao sam kako je to tuzno. Trazio je da mu pokazem tu sijalicu, dodirnule su nam se glave:
"Znash shta je josh tuznije od te male sijalice?" -rekao je potpuno ozbiljno.
"Shta?" - ochekivajuci pochetak filozofske debate
POLJUBAC! Preznojao sam se u sekundi, srce oce da iskochi, chinilo mi se da je neko prolazio pored nas, nije mi bilo bitno. Kako se poljubac nastavljao mislio sam da cu da se onesvestim, pocheo sam naglo da malaksam. ZABORAVIO sam da dishem.
Kada su nam se odvojile usne, upali smo u zagrljaj tada mi je shapnuo na uvo: Ovaj poljubac nije trajao vechno.

II verzija:

Bila je noc, kurci su nam se smrzli koliko je bilo hladno, ozvalio me kada sam prosrao neko sranje o sijalici. Od tada pushili smo jedan drugom svaki dan, dao sam mu bulju posle dva meseca.
Korisnikov avatar
By maka
[/quote]

II verzija:

Bila je noc, kurci su nam se smrzli koliko je bilo hladno, ozvalio me kada sam prosrao neko sranje o sijalici. Od tada pushili smo jedan drugom svaki dan, dao sam mu bulju posle dva meseca.
[/quote]

ahahahahahhahaaaaaaaaaaaahahahaah VRISTIM u 5 ujutru hahaahhahhhahaahha kaaaaaaaakav je kralj ovaj covek :hail: ahaahhaahahah
Korisnikov avatar
By maka
ahahahaahhaah vratila sam se da opet procitam haahahahahahahahhahahhh VIVISECT-moj si idol hahahahaahahhahahahh
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by bothways
... Osim onog u parku. To mi je bilo sarmantno (dugo iscekivanje, mogucnost da nas neko vidi...)
so know what you talking about.

par puta sam se ljubila na otvorenom i vidljivom mestu. i moram priznati da za mene ima neku draz takav poljubac. mozda je razlog tome bas to sto je bothways naveo -> dugo iscekivanje i ta mogucnost...
Korisnikov avatar
By Val
Secjam se jednog poljupca, na zheleznichkoj stanici u BG. Najlepshi ever. Secjam se...

Inache, kao shto vecj rekoh, svaki poljubac se desio spontano. Po osecjaju. Bez obzira gde se nalazila.
By sense
samo jedan poljubac pamtim, po meni najromanticniji trenutak u dosadasnjem zivotu... trenutak kad sam mislio da je to to i da je on taj... ali kad sam saznao istinu veoma tesko mi je palo.. da sta god da smo imali nije bilo obostrano, mada me je uveravao u suprotno.. verovatno moje neiskustvo i emotivna nezrelost... ipak, ma kakva je prava istina bila, niko mi ne moze oduzeti taj trenutak i moje emocije u njemu :)
By pipinveliki
Originally posted by hlaefdige
sreli se prvi put u diskoteci, i on me pitao sta mi je.......i ja mu srucila u lice sve sto mi je u zivotu naopako....i poljubila ga.....bili zajedno dve godine posle toga :D
gay kisses only :oklagija:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
moj prvi poljubac sa devojkom konkretkno se desio na gajbi kod mog ex boyfrienda. bilo je tako lepo,tako spontano, i oh boze tako se prelepo ljubila, to nikada necu zaboraviti..kao ni nju Veronika se zove!
Osim sto mi je bila veoma dobra drugarica na neki intelektualni nacin bila je i moja opsesija.Mesecima nakon toga sam u svojoj glavi vrtela film..i naravno "scenirala"..sta bi bilo kad bi bilo...:jezik:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Moj prvi, prvi poljubac (mislim na poljpce od strane osobe sa kojom sam zapcela vezu) bio je na klupici pored sata na Tvrdjavi. Steta samo sto sam bila sa pogresnom osobom.
Jedan koji posebno pamtim je u njenom autu, a ispred moje zgrade. Tada smo provele, pa jedno 8 sati zajedno, ali se nikako nismo mogle razdvojiti i vec tada smo nedoatajale jedna drugoj :sigh:
Korisnikov avatar
By Loreley
Aaah, moj prvi poljubac :mljac: ..... - NEVER HAPPENED!!! :(
Korisnikov avatar
By NewYorker
Uh, kad sam imao 16-17 strasno mi je smetalo to odsustvo spontanosti
(koje u neku ruku nije do nas, nego posledica toga sto moramo da se
krijemo prilicno, i sto ne mozemo da se upoznajemo kako god, i startujemo bilo koga),
ali brzo sam poceo da insistiram na tome, i trudio se da sto manje stvari bude
planirano, ocigledno, izvesno... i sad sam sasvim zadovoljan nivoom spontanosti koji
ostvarujem(o).
Inace very first kiss je bio silom prilika sasvim spontan :D (nisam znao da je tip gej,
mislio sam da je samo veoma druzeljubiv; hvala bogu, ispostavilo
se da, kao i uvek, nemam pojma da procenjujem) :D
Korisnikov avatar
By ok_decko
Manje-vise mi je svaki prvi poljubac bio spontan, ali jedan nikad necu zaboraviti - savski kej, jesen, 2006. godine... nezan, strastven, nabijen emocijama... taj poljubac je sve rekao tada... :love:
Korisnikov avatar
By Mikili73
Eh, pa bilo je to u Sremu 05.01.2005. negde u večernjim satima u autu :B i bilo je jako lepo.
Korisnikov avatar
By maka
Nas prvi poljubac je bio u kolima na semaforu :) cudno mi je bilo,odeskla sam se

:meda:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Tara
Aaah, moj prvi poljubac :mljac: ..... - NEVER HAPPENED!!! :(
:bisou:
Korisnikov avatar
By maka
sad nesto razmisljam,prvi PRVI poljubac sa devojkom desio mi se na groblju :smeh: tako smo bile pijane i naduvane posle KSTa :smeh: i zapalie na groblje. To je bio period mog svakonocnog blejanja na groblju. Crni mantil,cokule,lanci i katanci po meni,beli krech puder,kreon svuda po faci i tako. A ona jos veca faca od mene :smeh: Ne secam se bas kako se desilo i znam da sam povracla nedugo posto smo se ljubile :drama: Al svakako mi ostalo u secanju.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
moj prvi poljubac je bio smesan na najsladji moguci nacin. posle drugog dejta smo se kuckale, pricale kako je bilo lepo, i ja joj kazem da mi je samo jedno falilo - poljubac. nadjemo se nas dve posle par dana opet, i odemo do onih klupa ispod kalemegdana [ebem li ga, ne mogu da se setim kako se taj deo zove], i sedimo tako, pricamo, ona mi se malo po malo priblizava. kad je dosla prilicno blizu kaze mi da pogledam gore, i priblizi mi se skroz. nastavimo nas dve da pricamo, i ja joj trazim da mi da ruku... rece mi da nece, treba joj. moja reakcija - za sta? 'za ovo...', i onda me je poljubila :D ja se odmaknem, i pocnem da se kikocem, doslo mi smesno to sto blage nemam sta da radim usnama i jezikom... malo se trgla, poljubila me opet, i ja nastavim da se kikocem ko kreten :lol: uspela sam posle da je ubedim da sam sama sebi bila smesna :D

the end :bubblegum:
By RuznaGlupaZla
:lol:

Izvini, bubi, priča je simpatična.

Samo mi je ovo :lol:
Originally posted by ~bubi~
kad je dosla prilicno blizu kaze mi da pogledam gore, i priblizi mi se skroz.
super fora, ima da je isprobam sledeći put :lol:

Prvi poljubac, hm davno bio :zoran52: :cool:
Korisnikov avatar
By someone
hehe bubi :D i moj prvi poljubac je bio otprilike slichan ,nisam znala shta da radim tako da sam se poljubila samo na blic :P posle sam nauchila kad je doshla da prespava kod mene xD Eh da,a bio je takodje na otvorenom,ispred jednog kafica blizu shkole u koju je ishla... i secam se da sam se plashila da nas neko ne vidi... ali opet s druge strane osecala sam se kao da letim :) divan osecaj uz iskrene emocije
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Evo, moje pričice... :)

Kuckali smo se na nekom chatu, ne mogu da se setim na kojem. Razmenili smo mms, i odlučili smo da se upoznamo...Prvo smo šetali terazijama, knezom, kališem...u jednom momentu mi je rekao " Ono mesto mi se mnogo svidja", na šta sam ja odgovorio sav happy " I meni se svidja " :blush:

Posle par sekundi, smo otišli na to mesto. Pričali smo, smeškali se, da bi me u jednom momentu uhvatio sa vrat i struk, dogurao do zida i poljubio... :yay: Bio je to najlepši poljubac in my life... :) :) :)

Aaaa...sunce ti jebem... :placko: sad mi se ljubi... :sigh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Na jednom žuru za vreme srednje škole.
Otišli drug i ja da pišamo i odjednom smo se našli u zagrljaju, a bili smo već pijani.
U nekom momentu smo primetili da imamo publiku, pa smo se posramili i prestali sa tom neuobičajenom aktivnošću i posramljeno se vratili na žur, praveći se da se ništa nije desilo.
Korisnikov avatar
By castor
Kod nje u sobi.
I njoj bio prvi put.
Nije mi ostao u nekom lepom secanju.
Kao da me zgrabio oktopod i pokusavao istovremeno da zadavi i isisa sav vazduh iz mene.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
nekako ga se nerado sećam, jeb'o me pas poremećenu.
prvi kog se sećam mi je ostavio oderotine iznad usne, al' nije bilo strašno, smrzla sam se k'o pizda doduše to veče.
prvi sa curom kog se sećam je bio na rođendanu drugaričinom, u sobi je bilo još ljudi, boleli nas kurci, do dana današnjeg niko me lepše poljubio nije. n i k o.
By Guion Nerville
Zašao u godine, star sam zaista-
Ne poričem to-
Ali dok posmatram ove rasvetale trešnje,
Koliko se bodrijeg duha osećam!

Fudživara Jošifusa (804-872)

Slika
Korisnikov avatar
By Mage
Moj prvi poljubac sa dečkom je bio u parku na Đavi :)

Bože kad se samo setim... Noge su mi se odsekle :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!