Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by E. M. O.A ni samoreklama mu nije strana...Originally posted by bigirlEvo malo o meni:Originally posted by E. M. O.
Pu, pu, pu daleko bilo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originali said by Vespertine
Fino dete: ne pije, ne pusi, kurve ne juri.
Originally posted by E. M. O.And some more:Originally posted by bigirlEvo malo o meni:Originally posted by E. M. O.
Pu, pu, pu daleko bilo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally said by Vespertine
Fino dete: ne pije, ne pusi, kurve ne juri.
Originally posted by Vespertine
E da, samo da se pohvalim, danas sam najzad upoznao E.M.O.-a... Izuzetno prijatno stvorenje... Tih kao bubica i vrlo losh u prezentovanju svoje malenkosti online... Uzhivo je mnoooogo bolji nego shto ume da se predstavi online.
Originally posted by starsailor
stvarno?? ma takvi smo juznjaci, svi smo fini![]()
Originally posted by Azdaja2
ko da smo iz finske![]()
Originally posted by Vespertine
Ma ko nas ne zna kupio bi nam avion s prikolicom:avion:![]()
Ne, bez zezanja, mnogo miran, tih i ok dechko, deluje mi izuzetno stidljivo, ali verujem da je i trema odradila svoje. Chast mi je shto sam bio zvanichno prva gay osoba koju je upoznao u zhivotu...
Originally posted by bigirlI jesam svestan toga. Ali odbijam da izgubim veru u ljude.Originally posted by E. M. O.
Samoreklama
A ni samoreklama mu nije strana...![]()
Ajde mico, opusti se... Niko nije rekao da si ti "loš" niti smo rekli da su ovi ostali "loši". Jbg, tako je kako je... Ako nisi takav - men' stvarno drago.Još jedan plus u našoj manjini. No, većina jeste u jebačkom fazonu i bolje po tebe da postaneš toga što pre svestan.
![]()
Originally posted by E. M. O.Podsećaš me na moju devojku.
I jesam svestan toga. Ali odbijam da izgubim veru u ljude.
Originally posted by bigirlDa. To je prvo na sta me onaj citirani upozorio.Originally posted by E. M. O.Podsećaš me na moju devojku.
I jesam svestan toga. Ali odbijam da izgubim veru u ljude.Samo ne bih da se opečeš sa pogrešnim ljudima kao ona. Kao i ja, davno davno. Najgore je dati svoje poverenje pogrešnim ljudima...zbog vere...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!