Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Berserker
Da li imaš na kompu eSATA ili FireWire400 port? Oba su definitivno brža od USB2 veze.

LaCie 301315EK = 186€

A ukoliko imaš samo USB2.0 port, Izvoli pa razgledaj
Tu ti se nalaze svi mogući (USB, FW, eSATA...)
Korisnikov avatar
By KiWi
i ja razmišljam da uzmem jedan externi od terabajta ... ali nemam favorite i insajderski info :)

Dakle, koji preporučuje forumaški živalj?
Korisnikov avatar
By Berserker
Ja bih ti preporučio LaCie, svi ga hvale koji su ga testirali (SK,Benchmark, ITSvet)

LaCie obično pravi uređaje orijentisane za Apple, pa odatle veći broj njihovih HDDova ima podršku za FireWire 400/800. Takođe, imaju i eSATA verzije...

Gore napomenuti koji sam predložio spliffu ima podršku za sva tri standarda (USB,FW,eSATA)

USB2.0 je najsporiji, tako da prebacivanje gooomile podataka može da potraje.

FW 400 je malo brži od USB veze, i može se naći na koliko toliko novijim matičnim pločama (ja imam Asus M2N-SLI koja ima jedan taj port)

FW 800 je dosta brži od FW400, ali taj port nažalost poseduju samo Macovi.
Za klasične kompove port se može "nabaviti" kupovinom adaptera u vidu PCI kartice.

eSATA - external SATA je najbrža veza od sve 3 (4) veze. Gotovo je iste brzine kojom rade klasični SATA hardovi. Ovaj port poseduju isto "novije" matične ploče (primer Asus M2N-SLI Deluxe, koja je stara neke 2 godine)

Ako sam negde pogrešio, molim Anđelu ili 2Q2 da me isprave ili dopune. :)
Korisnikov avatar
By spliff
Proizvođač : Transcend
Model : 1TB USB2.0, eSATA, TS1TSJ35U
Interfejs : eSATA, USB,
Dimenzija : 3,5 "
Tip : Eksterni
Kapacitet : 1000 GB

any thoughts?
Korisnikov avatar
By Berserker
Pa jel imaš eSATA port? To bi bilo pun pogodak :)
Korisnikov avatar
By Rei
Ako imash eSATA uzmi. HDD je jedna od onih komponenti gde su nachin povezivanja i kapacitet jedini bitni faktori (za kucnu upotrebu). Dalje od toga jedino mozhesh da se nadash da cesh dobiti primerak koji ce te sluzhiti dok ga ne zamenish, jer svi imaju shansu da crknu, i niko od nas ne zna tachne procente...
Korisnikov avatar
By Stripi
imam jedan 2,5 inchni wd od 160Gb i jedan 3,5 inchni verbatimov od 500Gb i oba me služe odlično :yes:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!