Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Kakvu frizuru furati i kakvu bi volele da imate :)

http://www.poslovnazena.biz/stil-zivota ... uru-2-3793

Slika

Brazilska depilacija
Šta treba da uradite: Dlačice su vrlo kratke, usne depilirane, kao i cela tanga oblast (da, mislimo na deo između vaših "obraza" na guzi!). Depilirajte se voskom ili brijačem, ostavljajući "traku" široku 1,5 cm i dugačku 3 cm.
Top-savet: Tipovi: "playboy" - vrlo tanka, jedva vidljiva "traka" malja; stil "teardrop" - duže malje i "traka" koja je u dnu zaobljena, a na vrhu zašiljena.

Čarli Čaplin
Šta treba da uradite: Iskažite svoje divljenje Č.Č. ali i drugim ikonama - Elvisu (dva zulufa i jednu rolnu iznad njih) ili Merlinki (ofarbajte se u platinastoplavo!)
Top-savet: Ne shvatajte ovo previše ozbiljno. Neka to bude duhovita igra koja će zabaviti vas i vašeg partnera. Da biste kreirali ovo "umetničko delo" možete i sami da eksperimetišete brijačem i sredstvom za depilaciju. Ko zna, možda slučajno napravite i Barta Simpsona!

Moćni muf
Šta treba da uradite: Postiže se depilacijom bikini zone, dok je ostatak malja kratak, ali dovoljne dužine da bude kovrdžav. Malje na vrhu treba da se oblikuju u polukružnu liniju.
Top-savet: Ošišajte malje trimerom celom površinom, dužine 1 cm, a onda zaoblite vrh. Usne možete potpuno da depilirate, ili da ih ostavite malo "pufnastim" - kako vam je volja!

Kišni oblak
Šta treba da uradite: Malje treba da budu istanjene na vrhu, a gušće na dnu. Depilirajte se tako da ostane samo "obrnuti trapez" na sredini pubične oblasti. Pomoću makaza ili električnog trimera stanjite malje vodeći računa da one iznad usana budu duže.
Top-savet: Ako zamolite svog dragog da vam pomogne, to zaista može da bude nezaboravno erotsko iskustvo.

Ventilator
Šta treba da uradite: Stil koji izgleda baš onako kako se zove - širok na vrhu, a postepeno se sužava prema dnu. Obrijte dlačice električnim trimerom sasvim blizu kože, a krajeve pažljivo izravnajte voskom.
Top-savet: Radi veće preciznosti obratite se profesionalcu koji će oblikovati vaše pubične malje voskom za depilaciju.

Šik&glam
Šta treba da uradite: Ovo je u osnovi uža varijanta "ventilatora". Posle depilacije bikini oblasti, električnim trimerom uklonite ostatak dlačica, tako da deluje uredno.
Top-savet: Ovaj stil idealan je za žene koje žele da postignu "manikiran" izgled, ali bez mnogo muke. Ovu fotku možete pokazati svom partneru, dajte mu makaze i recite mu da prione na posao!

Mala zakrpa
Šta treba da uradite: Ova, pravilno formirana "zakrpa" prekriva centralni deo velikih usana, dok je ostali deo potpuno depiliran. Uklonite malje voskom ili brijačem, od gornje linije dlaka 2-3 cm iznad otvora gornjih usana.
Top-savet: Ova "frizura" neretko izaziva neugodnosti - dlačice koje rastu mogu prilično da smetaju (bockaju, svrbe), pa koristite blagi šampon sa regeneratorom. Isto tako, bolje je da koristite vosak umesto brijača.

Skulptura
Šta treba da uradite: Svi oblici su u opticaju: srca, strele, munje... Čak i logo nekog fensi brenda! D&G, Gucci, Prada...
Top-savet: Obratite se profesionalcu jer biste u suprotnom mogli da završite sa nekim komičnim ili deformisanim likom. Takođe, od profesionalca možete da tražite i da oboji vaše "remek-delo". Ako odlučite da napravite srce, ono će svakako bolje izgledati u ružičastoj nego u... prirodnoj boji vaših malja!

Skoro prirodno
Šta treba da uradite: Ovo i sami možete da uradite. Ipak, ako se odlučite za profesionalca, tražite da ukloni malje koje rastu od pregiba noge do unutrašnjeg dela butina. Ostatak dlačica treba da ostane onakav kakav jeste.
Top-savet: Kada već redovno koristite šampon i regenerator za negu kose, ne postoji realan razlog zbog kojeg isti tretman ne biste mogli da primenjujete i "tamo dole". Redovna upotreba regeneratora znači da će i vaša donja "kosica" biti svilenkasta i meka na dodir.

Holivud
Šta treba da uradite: Svaka kozmetičarka, koja dobro radi svoj posao i drži do svog renomea, treba da zna šta želite kada izgovorite reč "Holivud". Ako nije sigurna, biće sasvim dovoljno da joj kažete: "Skini mi sve!".

Top-savet: Ukoliko imate jake malje, onda je ovaj stil samo za "povremenu upotrebu", jer ćete, u suprotnom, trpeti žestoke bolove i bockanja. Najbolje je da se uradi voskom jer bi brijanje moglo da iziritira kožu. Osećate napon kreativnosti? Zalepite malo štrasa (onaj što se stavlja na dekolte!) ili neku privremenu tetovažu.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Razmisljam o tome da prestanem sa Holivudom. :lol:
Kada se to bude desilo, preci cu na Skoro prirodno model.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja bih se tako zbunila da se sretnem sa Caplinom licem u lice tu dole.....
Korisnikov avatar
By bas bleu
but on the plus side you could feed the missy in question old shoes :shrug:

btw, www.poslovnazena.biz je nesto potpuno fascinantno - em saznas da se finansijski derivati neće vratiti na tržište najmanje tri godine em raskrinkase mit o proizvodima od integralnog brašna em mozes da napravis svog intimnog caplina. vau.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja nisam ni pokusavala da istrazim sajt.....................jos uvek zamisljam scenu kako nailazim na "Caplina"....hehehe
Korisnikov avatar
By Azdaja
juce sam se susrela sa skulpturom "punk"

:hypno:
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by hlaefdige
ja nisam ni pokusavala da istrazim sajt.....................jos uvek zamisljam scenu kako nailazim na "Caplina"....hehehe
sto stati tu, zamisli friz "laurel and hardy" - combo brazilske malo pomerene u levo i male zakrpe samo malo vece i pomerene u desno. slapstick je dusu dao za intimne frizure.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
sto bi rekao mo bivsi momak 'komediji nije mesto u krevetu' :D .....istina je to za neke....na primer za mene....:D
Korisnikov avatar
By bas bleu
hey you know what they say, whatever trims your pubes :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by bas bleu
hey you know what they say, whatever trims your pubes :D
:klap: :lol:

A sad- vratimo se imaginarnom susretu sa nasim omiljenim junacima- dole.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ma ja furam skinhead vec skoro 10 godina.
Ne da mi se da seckam makazicama, bojadisem i cupkam pojedinacne dlacice, nego uhvatim brijac, namestim se udobno i za par minuta je lepa, cista i nezna kao svila. Dobra je ideja da nalepim neku tetovazicu ili cirkonchic, ali sve ostalo je suvise komplikejted.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by bas bleu
btw, www.poslovnazena.biz je nesto potpuno fascinantno - em saznas da se finansijski derivati neće vratiti na tržište najmanje tri godine em raskrinkase mit o proizvodima od integralnog brašna em mozes da napravis svog intimnog caplina. vau.
:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:
odoh tamo a.s.a.p.
Korisnikov avatar
By Hys.
Samo ne golo , nikako, lose mi od toga. Osecam se kao pedofil kada vidim golu.
I izgubim erekciju, momentalno.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ja tu imam malo mixed emotions. povremeno volim da se ostrigam na skroz, jerbo mi je osećaj superseksi, a s druge strane, vizuelni dojam mi je vrlo odbojan iz istih pedofilofobnih razloga. tako da se u tim periodima nalazim u tragičnom rastrzanju između dodatne napaljenosti koja prati takvo brijanje i yack reakcije na ispoljavanje seksualnih pretenzija k polnom mi organu. ovako nekako -
ja:"aaaaa, sviđa ti se, odvratno, pedofilu!"
on:"?"
ja: "takvu pičku imaju samo pretpubertetske devojčice, stoko pedofilska!"
on:"pa što se onda briješ, ne kontam?"
ja:"pa dobar je trip, sve se bolje oseća"
on: :zid:
i tako, nije lako bit' mi dečko dok mi dlake ne porastu. :lol:

hm, odoh se ostrigati, nisam odavno. :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Hys.

meni je svejedno, da li je kod doticne cupko ili skin, ali ako su joj dlakave noge, nemam zelju piki ni da pridjem... :shrug:
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by Azdaja

meni je svejedno, da li je kod doticne cupko ili skin, ali ako su joj dlakave noge, nemam zelju piki ni da pridjem... :shrug:
zar to jos postoji? :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by kenozoik

zar to jos postoji? :iskolacen:

oooo da... :iskolacen: :amazonke:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica

Da to za noge... taj udarni feminizam, pa se sprovodi kroz ne depilaciju nogu..
ili prepona... istina, takav susret zaboli...

... ali za neke vise ciljeve mogu i to prezivim.

Pitanje: da li vam se cesto desava da vam ostane po koja dlacica u ustima,
pa onda, je kranje glupo (bar meni), da onako pljuckam i vadim ...
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Andjelika

Da to za noge... taj udarni feminizam, pa se sprovodi kroz ne depilaciju nogu..
ili prepona... istina, takav susret zaboli...

... ali za neke vise ciljeve mogu i to prezivim.

Pitanje: da li vam se cesto desava da vam ostane po koja dlacica u ustima,
pa onda, je kranje glupo (bar meni), da onako pljuckam i vadim ...

ne bas cesto, ali desi se :lol: nije glupo pljucnuti je i izvaditi - jos nam bude i komicno...necu je valjda progutati :smeh:
Korisnikov avatar
By bas bleu
sto glupo ako gospodjica sama vec nece da obezbedi clean working surface...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Lepa Krepa
ja tu imam malo mixed emotions. povremeno volim da se ostrigam na skroz, jerbo mi je osećaj superseksi, a s druge strane, vizuelni dojam mi je vrlo odbojan iz istih pedofilofobnih razloga. tako da se u tim periodima nalazim u tragičnom rastrzanju između dodatne napaljenosti koja prati takvo brijanje i yack reakcije na ispoljavanje seksualnih pretenzija k polnom mi organu. ovako nekako -
ja:"aaaaa, sviđa ti se, odvratno, pedofilu!"
on:"?"
ja: "takvu pičku imaju samo pretpubertetske devojčice, stoko pedofilska!"
on:"pa što se onda briješ, ne kontam?"
ja:"pa dobar je trip, sve se bolje oseća"
on: :zid:
i tako, nije lako bit' mi dečko dok mi dlake ne porastu. :lol:

hm, odoh se ostrigati, nisam odavno. :D
:lol:

Ja nemam baš tu vrstu ambivalencije, ali mi se zato naizmenično sviđaju golotinja i blaga "pošumljenost". :D

Recimo, nešto kao onaj "voćni muf" (?) :lol:
Bar sa slike. Ovaj tekstualni opis frizeraja mi je naporan za dešifrovanje.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja nemam nista protiv dlakavih nogu na deckama...iako sam samo sa jednom bila pre cirka 9 dina koja nije brijala noge. Sve posle su se brijale, mada sto se mene tice, uopste ne moraju :nokti:

E, sada da vidim heteronormativno zenstvenu zenu, neobrijane noge bi mi zaista bile....pa...weird :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ranije sam zazirala od ma kakvih dlaka, ma gde. Sad mi postaje nekako primamljivija ideja da budem sa zenom koja ne brije svoje medjunozje.*
A noge... tolerisem, recimo, 2 nedelje nebrijanja, kod mene nedelju. Ali hronicno, politicko nebrijanje- ne, neeeeee.... **

*@Hys. ovo mozda moze imati veze sa onom nasom fiksacijom na mirise, povodom koje smo se ti i ja afirmativno izjasnile, barem jednim svojim delom, zar ne?

**Ne pristaje heteronormativnim zenama. :love: :)
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Mani je nekako najdraze, a ima u tome dosta sibolike,
a i lako se frizira... trougao....

Imala sam faze kada sam se igrala sa svim tim... sada me iskreno mrzi...
Pustim da zaraste, pa onda osisam, i obrijem sa strane... i tako u krug...

Ne volim da imam dlake na preponama i butinama, a onda to samo po sebi
vuce da ne treba da imam ni po celim nogama...

.. na rukama ih nemam, ni ne rastu....

A ruke? Jel depilirate ruke?
Korisnikov avatar
By m..
Jbt. Ima da metnem munju! lmao.

Ja se s tim dlakama sve nevoljnije borim, totalna don kihotstina, mada ne dopustam da se stvari otmu kontroli iza onog sto su nazvali ventilator.

Sto se mene tice u igri su 3 opcije, ili prirodno (ok, ne neki rainforest kroz koji ti ni maceta ne pomaze, ali nisam gadljiva na neku razumnu kolicinu dlaka) ili trimovano ili golo, sve one frizurice me nekako podsecaju na hitlerove brkove, ali najozbiljnije. Uostalom svega par puta sam se suocila s tim 'obrva po sred picke' fenomenima, valjda je moj nepoverljiv izraz lica ucinio da to cudo nestane. mislim koja je poenta? ako joj nedostaju dlake nek ih lepo pusti, ako joj smetaju nek ih skine, sve to izmedju je budalashtina i bezveze i uopste mi se ne svidja.

Sto se depilacije ruku tice - ne bih ni za zivu glavu, nemam nesto skaredno dlakave ruke, nit mi te dlake ikako smetaju, a i nema odvratnijeg osecaja nego kad se o tebe na tipa exitu ocese neka hladna depilirana rucerda i onako te zagrebucne.

Noge depiliram kad za to imam vremena, kad nemam (ili kad je tipa -10 stepeni) obrijem ih, ali gledam da to ne radim vise od 3-4 puta za redom, posto onda posle bas cupa dok se depiliras.

Ne znam, sto se mene tice tu nema nikakve filozofije, dok god se ne radi o chubaki i bradatoj zeni.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by m..
a i nema odvratnijeg osecaja nego kad se o tebe na tipa exitu ocese neka hladna depilirana rucerda i onako te zagrebucne.
:smeh:

pa ovi FRIZOVI mogu i za muske :novine:
ja cu da odradim Madonna :alexis:
By stonecoldcrazy
:shok:Fale samo sa mini valom i dredovima.
BTW, ovo me podseti na stihove:
Daj obrij nogare i pazusnu jamu
ako ne das bulju jebacu ti mamu...
Naravno glasam za Holivud. U mom selu se to zove celava pevacica:D
Korisnikov avatar
By KiWi
ili čista šumadija ili goli otok ... idem iz krajnosti u krajnost
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Andjelika
A ruke? Jel depilirate ruke?
Ne. Imam svetle dlake i mnogo mocno izgleda ovako. :sudija:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!