Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Ulix
(Mada, meni je izuzetno glupa ideja da neko bira religiju. Kako možeš da izabereš u šta ćeš da veruješ???)
A zašto se ne bi birala? Nije to boja kože (iako se čak i ista može promijeniti).
ako sam od malih nogu treniran da budem hriscanin, da li to moram da ostanem i posle iscitavanja redova o pederluku koji je po tom istom ucenju - abomination? naravno da necu. idem dalje - biram. ali cim sam krocio od te prve religije, svaka druga mi se cini podjednako besmislena bas zbog tog biranja... so i'll pass them all

Originally posted by Wilhelmina
Meni je recimo mnogo gluplje da ti druge odrede u sta ces da verujes.
To biranje mogu da shvatim jedino kao uporedjivanje sistema sopstvenih saznanja i verovanja sa nekim uopstenim, 'priznatijim' sistemom koji je prihvatilo vise ljudi.
Ne mislim da je ikome u zivotu potrebno da pripada samo jednom odredjenoj religiji, ali verovanja i objasnjenja za mnoge stvari (ukoliko ne postoje realna i naucno dokazana!) moze da trazi bilo gde.
yep.. sort of.
Originally posted by De Profundis
Personalni doživljaj sebe je kulturološki uvjetovan. Ako se određena grupacija smatra manje vrijednom vrlo je vjerovatno da je kontinuirano žrtva sistematskog ideološkog obezvrednivanja. ..
true
I šta su duhovne potrebe?
i would say - potreba za vezom sa tim necim nadljudskim jer su svi vako il nako razocarani u ljudski rod, potreba za utocistem neke vrste koje bi uklonilo strah od samoce, od praznine koju oseti svako od nas s vremena na vreme, da ne bismo klonuli "duhom" tj. izgubili svaku nadu nakon nekog razocarenja ili nekog sranja koje je sastavni deo zivota i da bismo objasnili to sranje nekom "bozijom voljom" ili "losom karmom" ili cime vec. krace receno da bismo lagali sami sebe kako se sve desava with a reason. a mozda i ne znam sta pisem :hamlet:
Originally posted by pthalo
Molila sam se, i Bog mi je Sam rekao da nema mesta za mene sa Njim.
znaci ON postoji?
a kako bih mogao da ga kontaktiram da mu se najebem keve? any tips? :cekam:

i da ne bude oftopizda:
Originally posted by De Profundis
Koja je religija najprimjerenija emancipovanoj ženi u feminističkom aktivizmu ili emancipovanom pederu koji se ne seksa sa muškarcima radi potvrde homosocijalnosti? Postoji li uopšte takva?
ne znam i iskreno- ne interesuje me. im just bored. :dm:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
And I shal have no God, but one

Velikomucenica Madonna od Malavija

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By De Profundis
Originally posted by E. M. O.
Ja ne bih rekao homosehualni identitet i religija medjusobno iskljucuju.
Pre bih rekao da homosexualci iskljucuju religiju.
A to nema nikakve veze sa tim što monoteističke religije samo esenciju svoje dogme baziraju na isključenju istih od samog postanka?
Osim toga, brojni homoseksualci pokušavaju pod svaku cijenu da ostanu u okriljima tih istih religija. Dokaz su queer ogranci koji egzistiraju unutar određenih religijskih grupa, kao primjerice queer muslimani.
Korisnikov avatar
By horus.
a zasto neko ima potrebu da bude deo bilo koje verske grupacije?
Korisnikov avatar
By De Profundis
Originally posted by shut
ako sam od malih nogu treniran da budem hriscanin, da li to moram da ostanem i posle iscitavanja redova o pederluku koji je po tom istom ucenju - abomination? naravno da necu. idem dalje - biram. ali cim sam krocio od te prve religije, svaka druga mi se cini podjednako besmislena bas zbog tog biranja... so i'll pass them all
To je istina. Gdje dogma i tabu puca, puca i religija iznutra.

Originally posted by shut
ne znam i iskreno- ne interesuje me. im just bored. :dm:
Pa nemoj.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!