Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by UlixOriginally posted by Dzelajza RouzImate li obraza?
U filmu Kokana Rakonjca "Nemirni" postoji sekvenca neke rok svirke koju jedan od članova benda prekida pitanjem iz istorije. Koje je to pitanje?
Nije mnogo teško.
Samo pomislite na naziv jedne od onih nacionalističkih organizacija, danas vrlo popularnih u Srbiji.
![]()
![]()
Originally posted by Dzelajza RouzZnate li šta se dogodilo 1389. godine?
To su oni što najčešće pišu "NEDAMO KOSOVO".![]()
'Ajde, ljudi, nemo' da se brukamo...
Znamo mi ponešto i od srpske istorije, a i od istorije domaćeg filma.![]()
Originally posted by Dzelajza RouzMožda ne grešiš, ali ne mislim na njega.
Meni pao na pamet Pogačić i "Anikina Vremena", ali pretpostavljam da grešim.
Originally posted by kenozoikOvo je lako. Al Pacino. Film je Panic in the Needle Park.
Radnja se vrti oko para koji su heroinski zavisnici, New York, rane sedamdesete.
Glavni glumac, kome je ovo bila prva glavna uloga, a pre toga je glumio u samo jednom dugometraznom filmu, toliko je bio upecatljiv da ga je jedan poznati(tada i nije bio toliko poznat) reziser unajmio da glumi u jos poznatijem filmu koji je kasnije imao jos dva nastavka, treci nastavak je najlosiji, a prva dva, ne zna se koji je bolji.
anyway, kako se zove film sa tim narkomanima?
Originally posted by Ulixlako. pa lako kad sam previse navodila na Al PacinaOriginally posted by kenozoikOvo je lako. Al Pacino. Film je Panic in the Needle Park.
Radnja se vrti oko para koji su heroinski zavisnici, New York, rane sedamdesete.
Glavni glumac, kome je ovo bila prva glavna uloga, a pre toga je glumio u samo jednom dugometraznom filmu, toliko je bio upecatljiv da ga je jedan poznati(tada i nije bio toliko poznat) reziser unajmio da glumi u jos poznatijem filmu koji je kasnije imao jos dva nastavka, treci nastavak je najlosiji, a prva dva, ne zna se koji je bolji.
anyway, kako se zove film sa tim narkomanima?
Originally posted by Dzelajza Rouzmislim da imas mogucnost da predvidis stvari
U filmu "Let the Right One In" mali Oskar vežba da postane opasan i dok nožem preti drvetu, izgovara: "Skiči kao svinja!"
To je, zapravo, citirana replika iz jednog starijeg filma. Iz kog?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!