Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By sakis
E da ona je imala zaista velikih potencijala da postane prava pop zvezda, sto je i bila sredinom 90ih, ali nazalost priklonila se onoj gde svi Turci tu i mali Mujo, otisla u zescu komercijalu da ne kazem tresh i sve otislo u vodu.
Korisnikov avatar
By Loni
Za sve je kriv narod, kao i za političku situaciju, tako i za muziku.

Većina zahteva ovakve turbo orijent ritmove i ko želi da opstane na estradi mora da se prilagodi.
Ili nestaje.
By Ulix
Oduvek sam mislio da je ona luda i da bi i majku rođenu prodala da bude poznata.
Možda sam u pravu. Možda je zato postala to što je danas. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Šta ima da ti bude žao ?
Nikolićkin posao je da peva, svoj posao dobro radi, a u sva tri spota radi samo svoj posao od kojeg živi.
Dakle, u sve tri varijante koje ovde vidimo ona dobro peva, a to šta će pevati u kom momentu zavisi od brojnih faktora - količine raspoloživog novca za podmirenje troškova skupih autora pesama, inspiracije autora, prave ili pogrešne procene da li će nešto da " prođe " kod publike u datom trenutku, Majinih tripova o tome da hoće da bude vamp riba itd.
Neka je, neka luta, neka istražuje, bilo bi dosadno da smo u Maji Nikolić dobili još jednu Maju Odžaklijevsku.
Bitno je da ima fantastičan vokal, pa će sigurno u moru svega i svačega što peva i što će pevati isplivati i dosta kvalitetnih pesama.
Korisnikov avatar
By Sunce
Najtuznije je to sto je pokvarila glas pevajuci na splavovima. Trazio sam pesmu "Odlazi", ali sam nasao samo kasnija izvodjenja (pokvarenim glasom) koja mi se ne dopadaju.
Korisnikov avatar
By *deni*
Sunce, ona je sa juga, živa je vatra, pa sigurno nije mogla dugo da se zadrži u imidžu smerne devojke, u koji ju je ugurao R. Graić na početku karijere, kad je pevala one srceparajuće balade.
Mora ona da đipa po splavovima, inače bi pukla.
:yay:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja sam dupla juznjacka krv, pa ne djipam po splavovima. :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
neces verovati ali upoznao sam tipa koji se zove i preziva kao ja! :qqlele:
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Originally posted by shut
nisi čuo za facebook? Naćićeš ih tamo još... :njanjanja: :notspecialasyouthought: :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Jednom (kad sam bio zaposlen) zove neki čovek i traži baš Maju, ali ne ovo prezime. Objasnim ja njemu da sam ja sada u smeni i da će Maja doći kada ja odem, a to je tek negde posle dva popodne (sada je npr. 10 ujutru). Trebalo mi je neko vreme da ga ubedim.

Oko nedelju dana kasnije se ispostavi da postoji druga Maja Prezime koja radi u mojoj smeni ali na drugom kraju zgrade i sa njom nikad ne dolazim u kontakt.

To je prokletstvo Maja... :indijanac:
By alexandermagic
Originally posted by Ulix
Oduvek sam mislio da je ona luda i da bi i majku rođenu prodala da bude poznata.
...
Mislimo isto. Vidi joj se u tom histeričnom pogledu. Neko bi rekao da se tu samo radi o "vreloj južnjačkoj krvi", al' se ne bih složio. :)

OnT: Primarna joj je zarada i zastupljenost u medijima po svaku cijenu. Šteta je traćiti takav glas na poskočice, ali njen izbor...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ne znam...stvarno se ne opterecujem Majom Nikolic i njenom karijerom...neka radi zena kako ona misli da treba.
Zar se ona ionako nije udala bogato i ostvarila svoje snove tako i zar se nije hvalila kako je dok je boravila u Americi imala aferu sa Denisom Rodmanom (citaj:Rodman ju je kresao par puta).

Uglavnom ja kad se setim nje uvek mi na pamet padne ova imitacija :lol:
....kamermanu ne dam da me vata, reziser moze ali kamerman i kabloman jok :lol:

''
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
''

Jedna od pesama od nje koja mi se i dan danas svidja.
Mozhda zbog chinjenice shto se chitav zhivot nalazim u tim rechima.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Jaooo secam se te pesme Kao da sam luda....nisam ni znao da je to ona pevala :jazzva:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Lakiboy_ns
''
najbolja stvar :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By IriS
to je sve posledica postfestivalskih nervnih slomova :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne znam...stvarno se ne opterecujem Majom Nikolic i njenom karijerom...neka radi zena kako ona misli da treba.
Zar se ona ionako nije udala bogato i ostvarila svoje snove tako i zar se nije hvalila kako je dok je boravila u Americi imala aferu sa Denisom Rodmanom (citaj:Rodman ju je kresao par puta).

Vidim Laki je neopterecen Majom, a zna sve traceve kada je ona u pitanju.

:giggle:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by baboonbaba
:notspecialasyouthought:
well, dok sam imao profil sa pravim imenom nasao sam ih samo 2 ili 3.
:lizalica: :hand:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Iako je i dallje slusam, cak i kao trash pevaljku, moram priznati da je imala bas lepih pesama na pocetku svoje karijere.
-Svaki sam tren tebi sudjena (ili kako god da se zvala pesma) :love: !!!

Vise joj zameram to sto se prokurvinisala u izgledu no u pesmama, i to je, koliko se secam odradila preko noci.

Secam se da je odjednom, od normalne devojke, u spotovima postala kurvezshtija koja se vata sa ruljom po nekim vozovima, ako se dobro secam...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Dirrty
...Secam se da je odjednom, od normalne devojke, u spotovima postala kurvezshtija koja se vata sa ruljom po nekim vozovima, ako se dobro secam...
Biće da je to, ako se dobro sećam, spot inspirisan filmom " Niko nije savršen " sa Merilin Monro. :yes:
Pesma se zvala " Moram biti njegova " sa albuma " Uzmi me " .
Meni se sve to tada jako svidjalo, a i još uvek mi se dopada.

Evo po meni HIT spota Maje Sisolić

''

Ala se djuskalo uz ovu pesmu kad je bila aktuelna, kad se samo setim...
:cuddle:
By Hans
Ova pesma "Dragane" ima jedan deo koji zvuci isto kao deo iz opere "Knez Igor" tacnije "Polovecke igre" ..to je deo posle refrena chini mi se.
ont: Vishe mi se dopadala ranije. Postoji jedna novija pesma. Zove se "Apoteka". To je tek trash.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by baboonbaba
nisi čuo za facebook? Naćićeš ih tamo još... :njanjanja: :notspecialasyouthought: :lol:
Ja tamo imam imenoprezimenjaka a imam izuzetno retko prezime (zapravo, dok nije bilo facebooka verovalo se da postoje tri familije sa mojim imenom, koje su međusobno znale jedna za drugu i to je to ... sad nas, odnekud ima i u Nišu, Nikišiću i nekom selu u Bosni)

OnTopic: Ako je verovati drečavo zelenoj štampi, Maja je od svojih prvih hitova imala tek toliko za hranu i račine ... Onda je pozajmila pare, ugradila silikone i platila turbo folk menažeriji da joj izrežira neku turbo folk pesmu ... Od gladi je propevala narodnjake.

Čudo jedno je naša estrada ... JK je počela sa narodnjačkim dvojkama a završila u nekom tehno-pop-densu, dok je Maja bila Pop koji je prešao u neki turbo giga folk .. Jedna beži od toga, druga se za to 'vata ...

:)

Zaključak: Lova je svuda, samo treba naći način da do nje dođeš.
Korisnikov avatar
By decko
Da...kao dve osobe.
Mozda i ne bi uradila nista specijalno da je nastavila u smeru kojim je krenula ali bar ne bi imala ovako blamirajuce pesme tipa "Nisam starica". To je mozda najgluplja i najodvratnija pesma koju sam cuo posle duzeg vremena.
Mada...opet, nista cudno. Gomila kvalitetnih vokala snima uzasno glupe i smesne pesme a tek da ne pricamo o prelasku iz jednog jata u drugo.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pocela je pop u pogresno vreme.

Tih 90ih je prolazio turbo folk, a pop kao pop tek mozda od 2000. god pa na ovamo.

Ali kapiram da je vec previse prsla da bi ikada mogla da se vrati svojim pocecima :/

Mada je imala po koju dobru i u prethodnih X godina... ali ovo poslednje sto izbaci... tu Staricu, da ne govorim o pesmi Apoteka ( ima i spot, poslusajte :lol: ) je stvarno van svake pameti i ukusa.
Korisnikov avatar
By Mahoney
maja je najiritantnije stvorenje koje gostuje i blebece po domacim tv kanalima.

naravno, kao i svaka normalna osoba, izbegavao sam da slusam njeno pevanje, jer mi je zvucalo uzasno bolesno, veoma neprijatno i vrlo amaterski...

ja se, naime, njenog (zlog i bolesnog) pogleda P:L:A:S:I:M

:elektro:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by Mahoney
Otprilike...

Devojka/žena nije normalna, totalni psiho...
Korisnikov avatar
By KiWi
posebno kad onako razjapi oči .. knjiški primer psihopate :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Sunce

Vidim Laki je neopterecen Majom, a zna sve traceve kada je ona u pitanju.

:giggle:
To je zato sto sam o svemu dobro obavesten :D
I o tebi znam sve traceve i one za koje mislis da niko ne zna :giggle:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by ROYAL
Originally posted by Mahoney
Otprilike...

Devojka/žena nije normalna, totalni psiho...
but she's so funny with those eyes :giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!