Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by HtonUpravo!
...ali preboli se nekako i pocne nova godina
Originally posted by RenoirZnaci, sada si ok?Originally posted by HtonUpravo!
...ali preboli se nekako i pocne nova godina
Meni je tako sad smesno zbog koga sam ja bio u rastrojstvu i zbog koje sam persone otvorio ovu temu
ah...Marko #7
![]()
koliko mi je samo smesan sada...
i ja kad me 'poremetio'
et toq!
![]()
Originally posted by IvanaOriginally posted by hlaefdige
hocu sve da znam!
onda lepo mogu da se sto pre naviknem na cinjenice koje mi se ne dopadaju, ili da ostavim tu osobu ukoliko se bas radi o necemu preko cega ne mogu da predjem...ali hocu sve da znam....za skrivene stvari odmah napustam...
Apsolutno se slazem![]()
Mada ono oko napustanja...ukoliko je nekome tesko da neke stvari kaze, i da do znanja da mu/joj treba vreme, to mi je okej (mada se i dalje grizem u sebi)
Originally posted by J...
Ja se uopste ne slazem sa tim da sto manje znas-manje patis i to po meni uopste nije razumno vec mi lici na zabadanje glave u pesak i bezanje od realnosti i istine. Volim sve da znam i onda na osnovu toga da odlucim sta cu dalje.
Originally posted by Vespertine
Ja sam brate njushkalo na kub... Shto se novih osoba tiche, kad mi neko zapadne za oko vishe volim da posmatram i uchim nego shto sam sklon trazhenju drugog mishljenja...
Kad sam u vezi, i kad osetim da neshto preti mom trenutnom statusu postajem josh vece njushkalo, jer lakshe mi je da mi se shto pre presudi dal je pretnja vezi realna ili ne,pa kud puklo... Mrzim da me neko pravi majmunom i uvidim li da brod plovi niz takvu struju nastupa The Kraj!
A kad se veza okoncha osoba je za mene uglavnom voda ispod mosta, ne zanima me ni malo,nisam sklon post-raskidnoj ljubomori
Originally posted by J...
Ja se uopste ne slazem sa tim da sto manje znas-manje patis i to po meni uopste nije razumno vec mi lici na zabadanje glave u pesak i bezanje od realnosti i istine. Volim sve da znam i onda na osnovu toga da odlucim sta cu dalje.
Originally posted by KgCS3
DEVICE JEDNA!!!!
![]()
Rekao si jednu bitnu recenicu "kada sam vec 95% zaboravio tu osobu i skoro je kompletno ostavio iza sebe" , stvar je u tome sto tu osobu nisi zaboravio 100% jer kad je zaboravis onda si ravnodusan a dok god ima emocija (ma kakve one bile) zanimace te ... Normalna stvar(ili bar meni)
Razum ti nikada nece biti jaci od srca jer su emocije jedini reper u zivotu, ali emocije prema "slici" osobe u koju si zaljubljen ili imao nesto sa njom![]()
Mislim ad se uvek zaljubljujemo u sliku osobe (koju u tom trenutku imamo u glavi o njoj), a ne u ljude, i slika je uvek idealna dok se iluzija ne razbije. Kako se razbija??? Pa naravno ceprkanjemI svaki put, sve dok ne dodjes do faze "100% zaboravljen", nalazices opravdanje (ma koliko bio razocaran) gledajuci u pomenutu sliki ... Sve dok se iluzija ne razbije ..............
Originally posted by DirrtyZar je kuchku?
Radoznalost je ubila kuchku.
To je sasvim dovoljno upozorenje!![]()
Originally posted by DirrtyHmmm...ja mogu reci ( u ovom zadnjem mom slucaju)
Radoznalost je ubila kuchku
Originally posted by beodeckoIz svog iskustva znam da kad prevrcem kamenje, ne radim to bas iz mazohizma, nego iz nade da su moje zle sumnje neopravdane, da ipak nije to tako lose kao sto slutim. Nazalost, u mnogim slucajevima paranoja ispadne susta realnost odnosa sa tom osobom.
Potreba da znam je jaca od mene.
Originally posted by ~anAMORphOsé~hmm... mozda je u pitanju intenzitet ulaska iz jedne veze u drugu, brzina zaljubljivanja, prerano razocarenje i sve to u relativno kratkom roku za koji bi drugima trebalo vise zivota da postignu.
Marko #X ... i blablabla...
Originally posted by antibioticOvo je HELL GLUPA izjava!
What I want to say - Sto manje markova to manje situacija za kojima sledi razocarenje.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!