Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
nultoj, minut, plus ...

zaljubljenoj, odljubljenoj, obljubljenoj, uspešnoj :)

Slika

ja bez preterivanja mogu da kažem da mi nikad nije išlo bolje :) emotivno, društveno, finanijski, poslovno :)

a kako je vama?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Da kucnem u drvo, savrsheno...ali to sam i zasluzhio, pa hocu josh vishe i bolje.
By Çâðê_DUP
emotivno-zaljubljena:love:
drushtveno-neopredeljena,ali drushtvena:lol: :hiphip:
finansijki-minus 700 eura:cupakosu:
poslovno-ide na bolje:fige:

hvala na pitanju sve u svemu odlichno:D :smeh:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by ALTER_EGO
hvala na pitanju sve u svemu odlichno:D :smeh:
e baš mi je drago komšijka! :D :kiss:
Korisnikov avatar
By gorilica
U fazi vracanja u normalu, nakon 5-6 godina stagnacije.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
Vecina mojih prijatelja je sada u nekim svojim problemima,ili su abs sad zapoceli vezu sa nekim na koga su dugo cekali..u sustini ne kmogu da mi budu tu sada kada su mi potrebni i osecam se na momente kao k...a sa druge strane uskacu neki ljudi koje malo znam,a koji se trude oko mene... :alikako: ,emotivno sam nadrkano smirena ako taj spoj postoji..sto se tice posla moji snovi pocinju da se ostvaruju,fax mi je krenuo,sa parama sam u minusu,ali sredicu to...tako da u sustini zadovoljna. sam.Ovo je jos jedna od etapa ka sazrevanju :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja se vec duze vreme osecam uspesno. Nadam se da ce potrajati... Ali to nije neka uspesnost koju bi okolina nazvala uspesnoscu, niti se ono sto bi mozda drugi i nazvali tako poklapa sa mojim razlozima za uspesnost. Takodje kada bih rastavila zivot po emotivnom, poslovnom itd sumnjam da bi ispali dobri rezultati :lol: Ali kao celokupna komplikovana konstrukcija mog zivota dobro je, bolje sto sam se nadala da ce biti u ovom periodu, a i sa izgledima za buducnost je isto. Naime ja sam uvek mislila da ce doci trenutak kad ce mojim zivotom zavladati dosada i nedesavanje i uvek isti dani i nema sta vise da se ceka sem da se dosadjujem dok smrt ne nastupi. Ali nekako je sve ispalo kreativno i uzbudljivo, cak se desi da mi nedostaje monotonija. Ali brzo me prodje to osecanje, vec kod prve na neki nacin nesvakidasnje situacije...
Korisnikov avatar
By Li
Ne moze ljudski mozak da zamisli minus u kome se ja nalazim,
po svim gore navedenim stavkama...

Jedino mi ovo drustveni nikada nije bio problem...:bubblegum:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
Originally posted by sleepingsun
Vecina mojih prijatelja je sada u nekim svojim problemima,ili su abs sad zapoceli vezu sa nekim na koga su dugo cekali..u sustini ne kmogu da mi budu tu sada kada su mi potrebni i osecam se na momente kao k...a sa druge strane uskacu neki ljudi koje malo znam,a koji se trude oko mene... :alikako: ,emotivno sam nadrkano smirena ako taj spoj postoji..sto se tice posla moji snovi pocinju da se ostvaruju,fax mi je krenuo,sa parama sam u minusu,ali sredicu to...tako da u sustini zadovoljna. sam.Ovo je jos jedna od etapa ka sazrevanju :cvetduga:
jedino da te citiram. ista situacija. e jedino nisam u minusu i za fax cemo tek da vidimo :molise:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by ns.happy
:-) leto je. mora da bude odlicno.
:) slažem se :D
By Hans
Shto se emocija tiche, ne mogu da zamislim nikog drugog pored sebe osim decka sa kojim sam sada i mislim na duzi vremenski period. :sweet:
Poslovno- planiram da odsechem nozhni prst... hahaha, ne radim jos uvek- a ako mislimo na fucks, onda je sasvim, sasvim ok...
Finansijski...ionako je SEKA. :novine:
Korisnikov avatar
By Dzi
ovih dana na pozitivnoj nuli konacno u svakom pogledu :)
Korisnikov avatar
By Khons
kad se sve sabere i oduzme ja sam plusic :)
Korisnikov avatar
By Vix
zausztavljene sve faze kod mene, jer spremam poslednji ispit. Ali vec sam zabelezio sta cu posle:
emotino: vec sam zaljubljen, ali potrazicu jos nekog decka (za svaki slucaj)
društveno: biće super, samo da skinem ovu obavezu; čak ću i na forum često dolaziti :)
finansijski: u minusu 123 din :(
poslovno: daj Bože, diplomiram prekosutra, pa ću posao posle
Korisnikov avatar
By Val
Pozitivna nula, vecja od nechije 10ke! :yay:
Korisnikov avatar
By coka
emotivno sam vise nego dobro :love:
drustveno moze to i bolje ali nema se vremena
sto se faxa tice spremam prijemni za drugi i polazem ispite sa trenutnog, ne znam koji mi je :bljak:

od sredine jula svakako se nadam boljem:cigareta:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
pa ne bih komentarisala stanje u kom sam, ali najvaznije je da je prvi izvod po vremenu POZITIVAN, e sad sto se nekih stvari tice drugi izvod po vremenu je negde pozitivan, negde negativan, jbg ne moze sve biti eksponencijalna funkcija, mora nedje i logaritamska

SlikaSlika

Slika

:lol:
Korisnikov avatar
By maka
emotivno ++++++
društveno +++
finanijski ++++
poslovno -
Korisnikov avatar
By Loni
Vukodlak sam u fazi bušnog meseca.
Korisnikov avatar
By lazarus
U fazi generalnog remonta. Sve je OK. Ne plasim se da zavirim unutar sebe.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Zaljubljen u sebe kao i uvek.

Obljubljen bih mogao i vise puta da budem.

Finansijski u kurcu, ali pamtim i gore dane.

Fizicki bi mi prijao odmor.

Poslovno - u transcedentalnoj fazi.
Korisnikov avatar
By m..
bracna, radna, kucevna. mada mi je malo previse svih dodatnih aktivnosti i najradije bih otputovala sa zenom negde na mesec dana. oh pustih zelja.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!